Filter

Nye produkter

Gulvvarme


Varme i gulvet gir det mest behagelige inneklima du kan forestille deg. Varmen fordeles mer jevnt enn ved andre oppvarmingsmetoder som panelovner eller luftsystemer, og det kan kjennes. Med gulvvarme får du hverken trekk eller kalde soner, og du unngår støv som blåses rundt i huset. Samtidig betyr gulvvarme bedre hygiene, fordi du unngår kombinasjonen av fukt og kulde på gulvet. Barna kan ligge på et deilig lunt gulv og du kan holde føttene varme og hodet kaldt – i stedet for omvendt.

Legg en plan for gulvvarmen din

Det er viktig at du får målt rommet riktig opp til Veria Clickmat. Derfor anbefaler vi at du legger en plan med EasyPlan™ på Verias nettsted. Det sikrer at du får de riktige størrelser og det tilbehør du har bruk for.

Den enkleste gulvvarme du kan få

Med Veria Clickmat kan du selv legge din gulvvarme. Du skal kun klikke mattene sammen og sette strømforsyningen til en vanlig stikkontakt. Du trenger altså ikke elektriker. Veria Clickmat kan legges på ditt eksisterende gulv og når mattene er lagt ut, kan du legge enten tre-, parkett- eller laminatgulv direkte ovenpå. Kan ikke kombineres med Meisterdesign Life, da dette gulvet legges på underlaget Meister Silence Compact.

Enkel løsning med mange fordeler

Med Veria Clickmat får du alle funksjoner i én løsning: Isolering er innebygget, så du ikke skal isolere ytterligere under gulvvarmen. Mattene er i tillegg støy- og trinnlydsdempende og allikevel er de kun 8 mm tykke. Dermed slipper du i de fleste tilfeller å regulere dørtrinn og dører.

Skal du velge 55 W eller 100 W?

Om du har et betonggulv som undergulv (f.eks. i kjelleren), så kommer 100 W til å kunne gi deg noen grader høyere gulvtemperatur og du er mindre avhengig av ekstra varme i rommet, sammenlignet med 55 W. Om du velger 100 W må du ha et ikke-brennbart undergulv.

Det er viktig å huske at det ikke er antall watt som kan skade et gulv, men temperaturen. Natt- og dagsenking kan bidra til å unngå for høye temperaturer.

Ved installasjon av 100 W anbefaler vi at du ikke legger matter, madrasser eller andra store ting på gulvet da dette kan resultere i en for høy temperatur, og skader på gulvet kan dermed lettere oppstå.

Les mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden