20%
Rabatt

Vinter - Izo

Bredde og antall felt

Ordinær pris24.499 kr
SPAR 4.900 kr
19.599 kr

Delbetal fra 764 kr/mnd. Rentefritt i inntil 12 måneder. Les mer

Qliro konto og Qliro delbetaling

Når du velger delbetaling får du umiddelbart beskjed om søknaden er akseptert og vi kan håndtere ditt kjøp umiddelbart. Skulle din søknad ikke bli innvilget kan du gå tilbake og velge en alternativ betalingsmetode. Du kan ha ett eller flere pågående delbetalingskjøp og Qliro AB samler dem på en månedlig faktura som sendes til deg. Du kan når som helst i løpet av nedbetalingsperioden betale hele den gjenstående gjelden.

Følgende alternativer er tilgjengelige for delbetaling
Betaling BNPL 6 mnd 12 mnd 24 mnd 36 mnd Konto
Etableringsgebyr 149 295 295 295 395 0
Administrasjonsgebyr 0 45 45 45 45 45
Rente 0 0 0 9,99% 9,99% 22,00%
Eksempel basert på et kjøp på 5 000 NOK
Effektiv rente - 45,04% 33,86% 40,97% 36,9% 48,56%
Månedlige kostnader - 928 486 292 217 513
Totalkostnad - 5 565 5 835 7 012 7 822 6 156

Her finner du Qliros fullstendige vilkår, personvernerklæring og Standardiserte europeiske opplysninger.

Finnes på lager. Info om leveranser

Leveringsuke

Leveringsuke vil avhenge av lagerstatus og transporttid. Vennligst se på ordrebekreftelsen du mottar på e-post for antatt leveringsuke.

Vanlige spørsmål

Hva innebærer lager”?
Vi sender din vare om kort tid fra lageret. Leveranstiden er cirka 2-4 uker, avhengig av hvor i Norge du bor.

Hva betyr klar for å sendes”?
Din bestillingsvare er klar til å sendes så fort den er ferdigprodusert. Leveranstiden er cirka 2-4 uker, avhengig av hvor i Norge du bor.

Når får jeg min bestilling?
På din ordrebekreftelse får du en antatt leveranseuke. Leveranseuke bestemmes etter hvor du bor og hva du har bestilt. Du informeres via telefon, mail eller sms.

Hvordan følger jeg min leveranse?
Du kan følge din leveranse på transportørens hjemmeside ved hjelp av ditt sendingsnummer.

Finnes produktet i min butikk? Se butikker

Artikkelnummer: 501000

Leveringsuke

Leveringsuke vil avhenge av lagerstatus og transporttid. Vennligst se på ordrebekreftelsen du mottar på e-post for antatt leveringsuke.

Med skyvepartiet Vinter Izo har vi hatt deg som vil utnytte alle årstidene, i tankene.

Designet er moderne og forsøker, med de krav som finnes til et fullisolert parti, å holde profiltykkelsen til et minimum. Denne egenproduserte serien har isolerglasskassett med brutt kuldebro i glass og karmside, som standard. Dette gjør det like godt å sitte «ute» kalde vinterdager, som varme sommerdager. Tekniske data:

Isolasjonsverdi på glasset er 1,1 (U-verdi). Isolasjonsverdi på hele konstruksjonen er 1,8 (U-verdi).

Doble hjulvogner nederst med kulelager. Gjennomgående sylinderlås med krokbolt. Avløftssperrer finnes på alle dører så at de enkelt kan løftes bort ved behov. Inn- og utvendig gripehåndtak på begge sider. Innebygde drypplister i over- og underskinne. Bunnskinne med dreneringshull. Isolerglasskassett inkl. argongass. 4 mm sikkerhetsglass - 16 mm argongass palte - 4 mm sikkerhetsglass med energibelegg.

Sikkerhetsglass med energibelegg - 5 ganger sterkere enn et vanlig glass. Hvis et sikkerhetsglass går i stykker blir det pulverisert i stedet for at det blir til store glasskår. Energibelegget gjør at varmen holder seg lenger inne i hagestuen og risikoen for kondens er mindre enn på vanlig glass.

Målene som oppgis er karmyttermål. Kontrollmål åpningen der partiet skal monteres. Sørg for at lysåpningen alltid er ca. 10-15 mm større enn partiets karmyttermål. Åpningens høyde bør være minst 5-10 mm større en partiets karmyttermål.

Bredden på hvert dørblad avhenger av hvilken totalbredde du velger på ditt skyveparti. Informasjon om bredder på dørblad finner du i monteringsanvisningen.

Ved montering kiles partiet fast mellom karm og reisverk med plast- eller tre-kiler. På denne måten er det mulighet for å etter-justere konstruksjonen senere.

Artikkelnummer: 501000
bredde 140 cm
Høyde 199,5 cm
Takskinne (dybde / Høyde) 94,5 mm / 37 mm
gulvskinne (dybde / Høyde) 94,5 mm / 37 mm
glass 2 x 4 mm Sikkerhetsglass + argongass
materialer Aluminium
farge Hvit / RAL 9010, glansverdi 80
partitype Skyvedører
Karm Vinter
antall felt 2
Garanti 5 år materialer-, utformings-, og produksjonsfeil
"Pr. idag har det ikke vært noe kulde å snakke om, men vi er sålangt svært godt fornøyd med produktet. Vår vinterhage ligger på vestsiden av boligen. Når det blåser sterk vestavind trekker det fra skyvedørene, spesielt oppe. Er det noe jeg kan gjøre for å hindre trekk?"


Anonym, desember, 2018

Anonym

Produktene ble levert på avtalt tid, dører og vindu gikk greit å montere etter monteringsanvisning, tettninger mellom dørblad/dørblad og dørblad/karm virker noe simpel , er redd for at det kan komme trekk her januar, 2019

Anonym

Pr. idag har det ikke vært noe kulde å snakke om, men vi er sålangt svært godt fornøyd med produktet. Vår vinterhage ligger på vestsiden av boligen. Når det blåser sterk vestavind trekker det fra skyvedørene, spesielt oppe. Er det noe jeg kan gjøre for å hindre trekk? desember, 2018

Sudmann & Vaage Bygg Ltd Arild Våge

Dårlig kvalitet på skruer til hengslene samt at det manglet deler i monteringspakken. Dårlig løsning på mellom terskel/sidekarm ved at pakning på terskel går helt ut med tanke på vann inntrenging. Dårlig løsning på skåtelås. lett å skrape opp treverket når denne skal åpnes. + enkel montering august, 2018

Passende tilbehør

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden