Vårfest – mengder av gode tilbud Se alle kampanjer her
Bredde 2190 mm
Lengde 3500 mm
Platens bredde 1050 mm
Platens bredder 1050 mm
U-verdi / Struktur 1,9 / H-struktur
Farger Melkehvit
UV-beskyttende Ja, oversiden
Antall lag 7 st
Garanti 10 år på UV- og IR - bestandigheten
"Vi er veldig fornøyd med produktet fra Grønt Fokus. Enkelt å sette opp, og mye skryt fra de som har vært innom å sett på det. Vi kan sitte lengere ute og nyte sommer kveldene:):)"


, juni, 2017

Utvalgte anmeldelser

Bjørn Morvik

Skinne i bakkant er vanskelig å montere i sin hele lengde. Det er ikke angitt om skinnene som dekker platene skal kappes i forkant av tverrgående skinner fremme og bak. Jeg har ikke kappet skinnene som derved er lagt oppå tverrgående skinner med konsekvens noe silikonering. For øvring lett å legge på plass. Konsekvens av skinne bak har vært lekkasje. Skinne mot vegg er derfor montert med pakning mot vegg og silikonering mot takplater i hele sin bredde. Her burde det vært en enklere løsning. Konklusjon: Er «rimelig» fornøyd - - -. Se for øvrig transportskade.

Johnny clarke

Topp produkt.Topp kunde servise . Dårlig bruksanvisning , flere ganger ble jeg i tvil om jeg gjorde det rett med alu profiler. Kunne vert skikkelige bilder i bruksanvisning . Frakten er og avskremmende.

J. Wiik

Enkelt og montere når du følger tegningene nøye. Nok gummilister og skruver

Vi er veldig fornøyd med produktet fra Grønt Fokus. Enkelt å sette opp, og mye skryt fra de som har vært innom å sett på det. Vi kan sitte lengere ute og nyte sommer kveldene:):)

Ann Mari Bårdseng

Noe manko på informasjon i brosjyre ang montering. Veldig imøtekommende og god hjelp ved Grønt Focus. Ellers koser vi oss veldig i vårt " Glasshus."

Kjell

Bra monterings anvisning og lett å montere. Flott produkt.

Roar A.

Flotte takplater dette som holder bedre på varmen i uterommet enn tynne plast plater. Innpakningen burde vært bedre da de er utsatt for skader. Få varene bringe hjem så du ser at de ikke er skadet når du mottar de.

Jan E

Ser bra ut

Kanskje du også er interessert i

Flere produkter i denne kategorien

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden