Vårfest – mengder av gode tilbud Se alle kampanjer her
Bredde 80 cm
Utfallet 60 cm
Materialer Spinnfarget akryl
Justering Leveres med heisbånd
Garanti 5 år mot bleking, mugg og råte
"Veldig fornøyd med alle fire markiser. Både duk, kvalitet osv. Fikk dukene tilkjørt, det fungerte bra. Ble oppringt av sjåføren, og fikk info til hvilken tid han dukket opp. Veldig enkelt å montere selv. Jeg var litt urolig for hvordan markisene ville oppføre seg i litt kraftig vind, og om markisene ville bevege seg for mye. Men ble positivt overrasket. Fjærene i armene var sterke og gode. Veldig fornøyd. Kan trygt anbefale disse!"


Rune, juli, 2018

Utvalgte anmeldelser

Rune

Veldig fornøyd med alle fire markiser. Både duk, kvalitet osv. Fikk dukene tilkjørt, det fungerte bra. Ble oppringt av sjåføren, og fikk info til hvilken tid han dukket opp. Veldig enkelt å montere selv. Jeg var litt urolig for hvordan markisene ville oppføre seg i litt kraftig vind, og om markisene ville bevege seg for mye. Men ble positivt overrasket. Fjærene i armene var sterke og gode. Veldig fornøyd. Kan trygt anbefale disse!

Viggo Simonsen

Markisene var greie å montere, det manglet ikke noe i pakkene og de fungerer helt fint. Det ser også ut til å være god kvalitet på produktet.

Olaf G Aasland

Alt var som ventet. Fikk også hjelp med å utsette leveringen pga. sommerferis.

Henny Gjermundrød

rimelig produkt som virker solid

Gunnar Severinsen

Kjempefine markiser, godt fornøyd med kjøpet.

Arild Bjørntvedt

Litt lang leveringstid men eller veldig fornøyd med produktet

Flere produkter i denne kategorien

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden