Viser kommentarer 1 - 24 av 24

   25,9 %
   40,7 %
   29,6 %
   3,7 %
   0,0 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Vårt drivhus er fyllt med planter og sittegruppe og er i daglig bruk Fantastisk med automatiske vindusåpnere Vi er veldig fornøyd med at vi tross elendig monteringsanvisning og ditto video så klarte vi å montere huset selv.

God kvalitet, vi er veldig fornøyd med drivhuset. Ikke fult så fornøyd med monteringsanvisningen som var ganske dårlig. Kunne med enkle grep blitt mye bedre.

Topp drivhus. Satte det enkelt opp i løpet av to dager

Per Dybdahl

God monterings beskrivelse , men der burde stått at før en monterte bunnrammen, så skulle en ha satt i skruer til den nedre føringsskinnen til skyvedøren. God service på tlf support.

Vakkert drivhus, solid og pent. Litt plundrete å sette opp pga lite detaljert bruksanvisning (hva med forklaring i tillegg til tegning?) Takket være at vi kjente en som hadde samme og fikk se på hans og spørre litt fikk vi det til). Veldig fornøyde med levering, alt kom til tiden og ingenting manglet.

Hallvard Hatlestad

Perfekt størrelse og oppsett. Veldig nøye og fint tilpassa det aller meste. Diagonaler hadde litt for tjukt gods til å møtes i toppkryss. Måtte borre ekstra hull sjølv.

Else- Marie Haakonsen

Drivhuset virket solid og bra. (Vi har ikke tatt det i bruk ennå.) Monteringsanvisningen gir vi ikke så høyt skår. Den var for upresis og et par steder feil. Vi trodde også vi manglet deler, og det viste seg, da vi ringte, at bruksanvisningen ikke hadde blitt oppdatert etter siste endring i drivhuset. Hjørnevinduene i gavlene sitter ikke så godt. Der ville vi ønsket oss gummilister.

Veldig pent og solid drivhus. Anbefales. Manglet kun en del som raskt ble ettersendt. Min modell har kun en takluke (kan bli varmt) og det ville vært en fordel om man kunne bestille med to luker.

Trond Liverød

Drivhuset er bra, men manglet mange deler som måtte ettersendes. Veldig irriterende

Monteringsanvisning er noe klønete. Det kan være en fordel å lese hele anvisningen nøye før en monterer huset. Videre så står det lite om detaljene, som er avgjørende. Dette gjelder i hovedsak hvor mange skruer en skal fylle på i alu-profilene før en skrur til resten av delene. Glemmer man dette så må ting demonteres og gjøres på nytt. Tips: Start med å montere sokkel og mål ut hvor ankerfestene skal monteres, hvis de skal støpes fast i grunnen. Totalvurdering av huset er bra og bærer preg av kvalitet og soliditet.

Odd Haugvaldstad

Er godt fornøyd med selve drivhuset, men det ble levert altfor seint! Det ble levert ca 3 uker senere enn avtalt. Vi fikk god service fra kontoret på Sørlandet. De gjorde. en god jobb , og holdt oss informert.

Per Kristian Hammer

Det kan være vanskelig å montere. Spesielt det å vite hvor mange skruer man skal ha inn i sporene. Man ender til slutt med å bore med 10 mm bor i sporene for å legge inn skruer. Glassene på taket var også vanskelig å få på plass. Mye som måtte løsnes for å få det til. Men fint blir det :-)

Merethe Granevang

Divhuset er veldig flott å se på. Men det er et mareritt å montere! Vi har holdt på en måned nå, og er ikke ferdig. Først hadde vi fått feil manual tilsendt, så vi begynte feil og måtte ta ting ned og sette de annerledes. Deretter var det diverse skruer som skulle slides inn her og der som det ikke stod så mye om på tegningen. Men vi skjønte etter hvert at vi skulle slide inn skruer diverse steder. Da vi skulle bruke disse skruene fant vi ut at vi hadde slidet inn for korte skruer! Vi hadde virkelig ikke lyst til å ta ned hele drhuset igjen, så vi boret isteden nye hull som vi kunne putte de i. Generelt var det vanskelig å få ting til å passe sammen. Nå holder vi på med glassene, og alle skrå glassene på taket er fryktelig vanskelig å få til å passe. Vi må skru av ting, hamre litt her og der, og bare krysse fingrene for at de passer.Vi har også sett på filmen som fulgte med, men denne er veldig mangelfull. Det er elementer som ikke vises, og ting burde forklares! Trenger bedre manual

Leif stenmoen

Jeg kjøpte oasen master, manko av noen deler

Godt fornøyd . Men delene bør merkes! Kan med fordel komme med flere informative kommentarer til veiledningen, da tegningene kan være vanskelig å tolke uten kommentarer! Meget god oppfølging når man tar direkte kontakt med grønt fokus!

Arne Andersen

Veldig mye skruing og stadig overraskelser da noe må løsnes for å få noe annet på plass. Glasstaket var vanskelig synes vi. de skjeve glassene var vanskelige å få på plass og listene også.

Olav Madsen

Fint produkt. Dårlig pakket/ Ingen merking. Dårlig montasjeanvisning. Manglende veiledning butikk. Ikke mulig å bestille enkle glass som var knust.

Drivhuset er ikke ferdig montert,en del vinduer er enda ikke på plass. Det var en veldig vrien og vanskelig monteringsbeskrivelse,helt fra start. Vi har nå fått innleid litt mer eksperthjelp,for å få det hele på plass. Det blir et dyrt drivhus når sluttregningen foreligger. Men utseende er flott.

Erik Johansen, Vestby

Selve drivhusethuset er meget bra. Men det er monteringsanvisningen som er alt for dårlig. Det har vært mye 2 skritt frem og 1 tilbake. Det tok svært lang tid å montere rett pga manglende opplysninger til rett tid. Skru sammen og demontere etterpå. Viktig å se på https://www.youtube.com/watch?v=CNm1ThX_XnM flere ganger Har laget en ny monterings anvising selv.

Torhild og Kjell

Monteringsbeskrivelsen er ganske magelfull, og på noen områder direkte feil. Dette er ikke noe man klarer å gjøre uten at man har solid erfaring fra snekring og montering etc. Man må også ha tilgang til skikkelig utstyr. Med et såpass kostbart og stort drivhus hadde vi forventet mye høyere presisjon, både i monteringsneskrivelsen og også i selve konstruksjonen. med forholdsvis små forbedringer ville monteringen blitt forenklet betydelig. Det er ikke mulig å montere drivhuset alene. Vi hadde også fått en transportskade, som vi utbedret selv. Kompensasjonen vi fikk for dette var lav ift både merarbeid og at resultatet av utbedringene ikke ble 100%.

Thomas Tollefsen

Skulle være enkelt å sette sammen , men syntes tegninger var missvisende.

Bra drivhus, elendig monteringsanvisning

Drivhuset er ok, men delene kunne vert merket, Vi manglet mange deler , og jeg måtte bruke en hel dag på å finne ut vilke deler som manglet .

Christian Rugland

Leveranse forsinket. Monteingsanvisning ikke god å forstå. Ikke lås på dør. Dør blåser også opp i vind. Skruer til å tre inn i alu-profil for tykke. Måtte bore større hull. Dyrt ekstrautstyr. Vår kommentar på deres Facebook-side ble ikke akseptert/sensurert. Tåler der ikke kritikk?
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden