Viser kommentarer 1 - 13 av 13

   26,3 %
   47,4 %
   15,8 %
   10,5 %
   0,0 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

lasse leirfall

Det er et flott og staselig drivhus som vi selv er veldig fornøyd med. I tillegg har vi fått mange hyggelig tilbakemeldinger fra venn, familie og naboer. Litt lei alle annonsene som dukker opp på mange av internettsidene, fordi jeg noen ganger har besøkt hjemmesiden til Grønn Fokus. Veldig god service og oppfølging i butikken i Kristiansand og anbefaler venner og familie å handle tilsvarende drivhus.

Jan Inge Våge

Drivhuset innfridde våre forhåpninger og fungerer utmerket til vårt bruk. Det er en utfordring å få montert drivhuset fordi monteringsanvisningen er for dårlig. Tipset er å studere monteringsanvisningen nøye før en starter slik at en får en god forståelse av at alle detaljer på tegningen er forstått før en starter monteringen. Leveransen fungerte utmerket og alt var på plass slik at monteringen gikk som planlagt. Beregn god tid før en starter . Vi brukte 3 dager på å få drivhuset ferdig.

Bjørn Falla

Drivhuset ble satt opp med hjelp av bruksanvisning og med youtube. Begge var nødvendig for en nybegynner. Enkelte ting kunne ha stått i bruksanvisningen, men alt falt på plass til slutt. Ekstra god service fra Kristiandsand pr. tlf. og særdeles god service på avd. alnabru, Oslo med info og ekstradeler.

Jostein

Drivhuset er "high class", med noen få "riper i lakken" (som jeg ikke får plass til innenfor 1000 tegn. Grunnen til kun 4 stjerner: Bruksanvisningen til byggesettet er ikke god. Hvilket drivhus som gjelder er vanskelig å forstå (de har åpenbart forskjellige navn i forskjellige land). CD'en som fulgte med var helt håpløs, men på YouTube kan man søke på «janssens alusystems Assembly» og da kan man finne frem til en nokså bra video. Man må bruke noen timer på disse videoene, sammenligne med den (delvis ukorrekte) bruksanvisningen, og tenke litt selv — så kan det gå. Tips: Konsentrer deg om å finne ut hvor mange skruer som må settes inn i "rennene", som skal være klare til senere ting. Klarer du det, sparer du seg for ergrelser.

Drivhuset er nesten ferdig oppsatt. Det ble knust ei rute ved oppsett, og denne venter jeg på nå. Drivhuset er kjempefint, og jeg gleder meg til å ta det i bruk. Ellers synes jeg at bruksanvisningen kunne hatt noe mer informasjon i seg. For eksempel har jeg fått vite at de automatiske lukeåpnerne bør demonteres om vinteren, slik at ikke "følevæsken" blir ødelagt. Jeg savnet også mer informasjon om grunn-arbeidene.

Flott og robust drivhus. Bruksanvisningen kunne vært bedre. Lang leveringstid.

Olaf Stalsberg

Godt fornøyd med selve produktet! God service på Mjåvann. Det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er monteringsanvisningen. Den kunne vært vært bygd opp bedre! Hjelper heller ikke at den omhandler flere modeller. Mye som da ikke er relevant. Men drivhuset ble fint det!

Tom Timmer

Meget fornøyd med kvaliteten på drivhuset. Solide saker. Det er nå tatt i bruk og vi er svært fornøyd med resultatet. Det ville vært 5 stjerner hvis ikke bruksanvisningen var så ubrukelig. De har gått for en "one size fits all" løsning, dvs at alle drivhus av samme type omfattes av bruksanvisningen, dermed blir det en god del irrelevant info og tegninger, som det er vanskelig å finne ut av. Har faktisk navigert nesten utelukkende på instruksvideo på nettet. I det store og det hele gikk det ganske greit. Men en liten forstudie av både bruksanvisning og video anbefales på det varmeste.

Et flott drivhus, men en del av beskrivelsene i monteringsanvisningen var vanskelig å forstå. Medførte mye "prøv og feiling".

Drivhuset er flott og fortjener egentlig topp score, men monteringsanvisningen er dårlig. Det er alt for uklart at div bolter må inn tidlig i prosessen. Det ble mange kriseløsninger på slutten med å bore opp en åpning til å lure inn bolter. Riktignok fulgte det med en film, men det er grenser for hvor stor nytte man har av å se den inne.

Marit Andersen

Drivhuset er bra nok, men først var det flere uker forsinka, så måtte vi mase for å få skruene. Dere registrerte ikke engang de første 4-5 gangene vi ringte eller sendte e-post om manglende skruer. Litt komplisert å sette opp. Et glass bare eksploderte.

Drivhuset ble levert for sent og i feil farge. Dette resulterte i store forsinkelse i bygge prosjektet. Lamelvindu leveres ikke i grønn farge, bare i svart. Sokkel er ikke 100% selvbærende og trenger mer støtte enn forventet.

Tor Belstad og Anne-Beate Belstad

Produktet er muligens ok - ikke godt å vite - har enda ikke fått montert det ferdig grunnet feil og reklamasjon. Lite imponert av logistikk håndteringen.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden