Viser kommentarer 1 - 31 av 31

   38,6 %
   38,6 %
   11,4 %
   0,0 %
   11,4 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Per Gansmo

Lett å montere, fungerer utmerket og grei bruksanvisning.

Kjøpte vinterhage fra dere og er veldig fornøyd, gode løsninger og lett å montere.

Har nettopp satt opp min vinterhage i Alta. Så langt ser det meget bra ut. Den er tett og fin. Manglet ei takplate som var kommet bort under transporten. Den kom etter 14 dager.??

Erling fra Kristiansand

Meget proff kundebehandling. Veldig behjelpelig. Veldig god produktkjennskap. Gode råd om hvordan planlegge og montere. Resultatet, ferdig montert hagestue helt topp.

Benyttet vinterhagen i julen når det var ca 10 minus . Ingen problemer med å varme opp rommet, og å holde på varmen. (13 kvm fullisolert. Halvparten av veggene med skyvevinduer fra gulv til tak.) Skyvevinduene virket solide og av god kvalitet.

Tor Olav Vatn

Fint produkt. Enkel montering, det virker som et solid produkt

Manos

Top kvalitetet,alle delene!

Gro Turid Songedal

Utrolig fornøyd med resultatet:-) Vi har satt dørene inn i stedet for låvedører, og resultatet ble utrolig fint:-) Tenkte jeg skulle sende dere et bilde.

Dag Flåt

Veldig god fornøyd med produktet vi kjøpte av dere. Vi anbefaler gjerne dere videre til venner og kjente

siri g s

takk, jeg er godt fornøyd både med leveranse , monteringsinstruksjoner og det endelige produktet.

Jeg er godt fornøyd med produktet. Skyvedørene var greie å montere og fungerte som de skulle. Det jeg var misfornøyd med var forsendelsen. Det var tydelig at mailen som jeg sendte på bestillingen var grei, men arbeidsadressen hvor produktet skulle sendes til ikke ble lest. Den ble levert til Stavangerdistriktet i første omgang, men den skulle altså til Kristiansand. Her gikk det mye tapt tid, men tilslutt kom produktet til min arbeidsadresse ca. 14 dager senere enn annonsert.

Ivar Hamre

Virker solide og veldig fin utførelse. I fremtidene bør dere spør kunden hvilken vei dørene skal åpnes, ettersom fabrikken tok denne avgjørelsen for meg. Hvilket blad som står ytterst og inners og er mest hensiktmessig å åpne først/mest

Mvh Knut Ellingsen (Nordkapp/Honningsvåg)

Litt tidlig å vurdere ennå etter min mening. Jeg ser frem til vinteren og hvordan dørene takler vinterstormer mm... Ellers er jeg noe undrende til at dørene ikke lar seg skyves videre bak en fastvegg eller et fast-glass. Fikk klart avslag på et slikt spørsmål. At dere ikke har skinner som er lange nok burde vel være overkommelig samt å få til en lukke-/låsemekanisme som fungerer med et slikt ønske.

Anne Marie Borgersen

Jeg burde egentlig gitt 5, men fordi vinterhagen isolerer litt mindre mot trafikken enn jeg forventer, ble det 4.

Hagestua er fortsatt under byggeing, men det virker som dlr og vindu er bra.

Jostein Heggheim

Kunne vært bedre løsning når en forer på vinduer/dør.

Dag Kavlie

Forsendelse og montering har gått greit. Vareleverandør gav god service med å få dørene på plass i carporten Monteringsbeskrivelse var OK selv for arbeidsfolk som ikke leser svensk Dørene fungerer godt, men har så langt bare sjekket at de virker som de skal, Først til våren vil vi bruke den nye vinterhagen.

Ivan Karlsen

Kjøpte både tak og skyvedører. 50 mm plater, superenkelt og montere. Jeg skiftet ut et eldre tak på 16 mm og både støy fra regn og sollys ble vesentlig dempet. Dørene er av god kvalitet , enkle og montere, de virker solide og gode. Har ikke fått sammenlignet med vintertemperaturer enda, men så langt godt fornøyd.

HN

Pris og produkt henger greit sammen. Ikke fornøyd med at lengdeåpning som er bestilt leveres betydelig mindre enn bestemt. Hvorfor?

Asbjørn Davidsen

Dørene er bra. Avrenningssystemet er ikke fullgodt. Bunn og topplist burde leveres med noe overmål.

NJS

Pakkniner i folde dørene kunne vært av et annet og bedre matriale og at alle pakkningene hadde vært sendt med dørene når de ble levert. Ellers så ser både Skyvedørene og Foldedørene bra ut, har nettopp fått dem montert, så jeg kan ikke si så mye om kvalitet og bruken av dørene enda

Bård Helmersen

Glassflatene er bølgete så det ser ut som dårlig kvalitet. Jeg vil sende dere en mobilvideo som viser noe av dette. Ønsker å klage på dette, da så dyre dører bør se ordentlig ut.

Vinterhagen er ennå ikke montert. Montering anvisningene bør ligge samlet. For reisverket lå det med to stykker, en generell og en som lignet mer på det reelle produktet. Så langt ser alt bra ut, beskrivelser og produktene. Ved eventuelle spørsmål tar jeg kontakt med dere. Bjørn R. Sand

E. Nordvik

Montering fremstår mye enklere enn den er i virkeligheten. Måtte ha en snekker til montering. Vanskelig og få tett mot eksisterende bygg. Monteringsanvisning var til dels rotete og vanskelig å forstå. Håper det ferdige produktet svarer til forventningen.

Håndtak på innside av dør festes med selvklebende tape. Det holder ikke. Falt av like etter montering. Dørene er for tunge å skyve til at dette er en god nok løsning. Merkelig siden Insulent skyvedør som jeg kjøpte våren 2016 har påskrudd håndtak. Men Insulent holder ikke frosten ute slik som Isomax. Ville ha valgt Isomax på begge steder hvis jeg hadde visst det. Små luftespalter i vindusskinna på begge typer gjør at snøfokk kommer inn i rommet når vinden står på. Vindusskinnene står ubeskyttet mot vær og vind. Er det mulig å skru håndtakene på Isomax fast i metallramma på skyvedøra?

Jan Roger Gaarden

"Feire 5990x3175 (19,0 m2) - Vinterhage" Ble skuffet over at byggesettet jeg bestilte var solgt inn som vinterhage , ikke er et bygg som holder været ute. Dette er ikke et bygg som er eget der hvor det blåser og regner. Måtte gjøre omfattende utbedringer på settet, før det var mulig å ta bygget i bruk. Kan ikke si at jeg er særlig imponert til den prisen dette ble solgt for.

Nils Jenssen

Skinnene medfører ubrutt kuldebro som gir kondensproblemer inne. Endevinduene stemte ikke med karmens låsemontasje. Vindtetting blir for dårlig i forhold til foldeløsninger for helårsbruk. (foldevinduer med langt bedre tetting, burde anbefales til slik bruk) Disse er jeg ikke fornøyd med og må nok vurdere å skifte dem raskt.

Det var billig, men det gjenspeiles i kvalitet også. Egner seg best til salg rett til forbruker.

Sten Victor Årstad

Mye mangler og feil. Det manglet skruer på løpehjul på dører, fikk feil monteringsanvisninger og breie bord på kortvegger er ikke isolert. Mangelfulle bolter og annet. Kan ikke anbefales for venner og kjente.

Øystein Georg Stokken

Taket lekker som en sil

Vindu ble levert uten nødvendige skinner og karmbeslag. Da ble det lang leveringstid.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden