Viser kommentarer 181 - 240 av 330

   54,9 %
   37,7 %
   4,6 %
   1,1 %
   1,8 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Lett å montere, gode løsninger

Magne Olav

Produktet er ok, med tanke på pris, men monteringsanvisning står til stryk. Enda deler jeg ikke vet hvor skal være

Steinar Olsen

Litt vanskelig å forstå monteringsanvisningen, mange deler som ikke blir brukt

Lars G

Savnet en tydligere monteringsbeskrivelse av både reisverk og dører. ( lær av Ikea ) Alt levert godt pakket og i god stand.

Mette Westbø

Trangt for å vri om nøkkel i låsen, ellers er vi fornøyd med døren.

Fornøyd med resultatet litt for mange små deler. Fikk en pose til overs. Ellers fornøyd.

GM

Godt fornøgd med produktet, mye for pengene. Noe uklar monteringsanvisning.

Litt vel mye smådeler på skyvedørene drar ned inntrykket

Torstein

Produktet stod til mine forventninger. Men får ikkje toppscore. Då det var vansklig å forstå monteringsannvisningen

Peder Ivar Vestad

kjempebra skyvedører til hagestua

Magne Sele

Kluss med levering 2 uker fotseint m.v.h . M.S

Torfinn

Veldig godt fornøyd med dørene, låser og utforming.

Kunne vært bedre tegninger men produktet er meget bra !!

For dårlig monterings tegninger ellers OK

Kom til avtalt tid. Mange små deler som kunne vært montert fra leverandør og ikke alltid like lett å forstå brukerveiledning.

Jarle Wiesener

Meget fornøyd med produktet. Dørene tar seg bra ut og fungerer utmerket! Bra pris og kvaliteten virker veldig bra. Trekker en stjerne for elendig monteringsmanual.

Enkel å montere. Litt vanskelig å få inn plast ender ved hjulfester pga plastkant er i veien. Måtte fjerne litt av dem.

Terje viken

Bra kvalitet Hurtig levering Alt kom

Veldig presis levering. Alt var med. God monteringsanvisning. Noe svak låseanordning.

Hans Petter

Dette er andre hagestuen jeg bygger. Min første bygde jeg i 2015 med 2 glassdør felt Optimal sommer. Disse har fungert godt siden de ble montert, vi har hatt mye glede av hagestuen. Jeg hadde ingen skrupler med å velge de samme dørene når jeg skulle bygge nytt. Det som trekker ned, er en veldig dårlig monteringsveiledning. Tegningene er lett å misforstå, og teksten er tydelig oversatt til norsk med Google translate. Men selv den engelske teksten er dårlig. Gjør noe med monteringsveiledningen, og dette blir topp score.

Mangelfull og vanskelig moteringsbeskrivelse. Når den var montert var det flere deler til overs som en ikke ser hvor skal være!! Virker som dørene står bra og skal bli spennende å se hvordan de er etter en vinter.

Optimal S30 Dørr 1800/2 OD Vit. Rask levering og enkel montering.

JP

Hadde hjelp av fagmann å sette opp dørfeltet 290/4 dører. Dørene måtte ned en gang for justering. Sideprofilene har trolig blitt snudd og låskassen havnet opp ned. Enten så bør dette justeres slik at det det blir riktig uansett, eller markere opp med piler på profilene.

Monika Sandmark

Litt dårlig kvalitet på glasset, sett fra siden så der man antydning til at glasset er buklet.

Bjørn Ove Grønnevik

Kvalitet er bra. Montering var ganske enkelt. Det som trekker ned er at bunnlist ikke er tett. På Vestlandet blåser og regner det slik at det kommer vann inn om ikke en gjør noe for å hindre det. Sett i ettertid burde jeg laget en kasse som var tett inn og på sidene, men åpen ut. Hadde ikke kostet mange kroner hos en blikkenslager eller bare laget det i epoksy på stedet, nå måtte jeg fikse det med sikafleks... ikke like bra. Dette skulle dere hatt med som tips og veiledning på nettsidene og i monteringsanvisningen.

Helene

Litt dårlig monteringsanvisning, men produktet er helt topp ??

Vi er kjempe fornøyd ned dører vi kjøpte hos dere.

Kåre Egil Kvilten

Ett bra produkt som absolutt står til forventningene ! Gikk greit og montere selv om jeg aldri hadde gjort dette før .

Fint og greit produkt men fulgte ikke med nok tettlist til å ha på dørene

Vanskelig manual å lese. Ikke helt enkel å følge.

Berit. Steen

Det ferdige produktet ble meget bra. Men... Bruksanvisningen for montering var håpløs. Meget dårlige forklaringer i forhold til de overskytende delene som var med.

Helge

En god dør som fungerer godt nå på sommeren. Litt vanskelig å montere, men det gikk etter litt "knot".

Skyvedørene svarte absolutt til forventningene, men det er svært trang plass for å låse med nøklene.

BAR

Produktet var helt ok , men det fulgte med veldig mye deler som man ikke skulle bruke.

bra produkt instruksjonen kunne vært bedre.

Joar Solberg

Det er nå montert og er veldig fornøyd. litt vanskelig å montere

Enkel og grei monteringsanvisning som gjør at du ikke må være håndverker for å klare monteringsjobben.

Kristian Blikberg

Produktet har høy kvalitet, men montasje instruksjonen er det en forbedring potensial.

Anso

Varen kom som lovet, utførelse og kvalitet virker prima, ja topp. Eneste ulempe var sammenstilling instruksen, her er det forbedringspotensial! Men alt i alt en positiv erfaring, anbefales av oss!

J Skari Aunvik

Beste servicen!Hadde noe problemer med bruksanvisningen til oppsettet av skyvedører, men med god kundebehandling og upåklagelig service er «små problemer» fort glemt!Tommel opp!!

Veldig bra produkt, men kunne funnet en løsning med å åpne dørene. Muligens et på limt lite håndtak. Det kommer jeg til å gjøre.

Dårlig bruksanvisning

Bernt Christophersen

Skyvedøren leveres for mye som halvfabrikata. Den bør levers i rett lengde og med huller boret ut. Monteringsanvisningen er dårlig. Jeg greide å montere rammen takket være en dyktig ansatt på Forus som forklarte alt.

Geir Sivertsvik

Litt uheldig, da jeg fikk først tilsendt vinduer, istede for dører, 14 dager forsinkelse. Ingen kompensasjon eller tilbud om hjemkjøring pga feilsendt vare. Ellers er jeg fornøyd.

Bjørn-Tore Henriksen

Så langt ser det greit ut.....med unnatak av lister døra glir i.....som lett fylles med løv og shitt som oftw må reingjerest. Og transportøren har eg allerede skrevet om til dere uten å få noko godt svar. Det blei kostbart grunnet dårlige prosedyrer hos transportør.....noko som faller tulbake på dere.

Gode produkter, grei levering. Monteringsanvisning kunne vært noe fyldigere, med presisering av ekstra viktige ting I teksten. Feil/endringer i produktet ble ikke opplyst ved kjøp, skaper frustrasjon. Grei kundeveiledning per telefon. Anbefaling: Lag en grundig gjennomgang av hele monteringsprosessen og legg den ut på YouTube. Den vil spare kundene for ergrelse og kundesenteret for mange telefoner.

Kai Rosenborg

Fornøyd med produktet. Kunne gjerne fulgt med innvendig lister.

Jan Jæger

Meget bra kvalitet på produktet og materiell. Mon pakke var ikke tilpasset i dybden men jeg kunne tilpasse produktet ved å kappe ca 80 hm av sperrene. Byggebeslrivrø var meget god men krever en god gjennomgang.

Flott produkt til en ok pris. Anbefaler at man er to stk når man skal montere dette. Deler kunne hvert merket enda bedre for oss som ikke liker flatpakkede produkt.

Medsendt veileding litt dårlig .

Når dørene omsider kom opp var de helt ok. Dere må imidlertid studere monteringsanvisningen, den er elendig og forårsaket mye ekstraarbeid !!!

Grei skyvedør. Montering gikk fint og stødig og god.

Bjørn H Berg

Fungerer greit god pris

Johnny Tjore

Produktet synes veldig bra, noen få tilpasninger ellers Ok.

B.E.

Hadde fått 5 stjerner hvis låsene var bedre.

Ingolf Haaland

Mange deler og noe uklarheter i.f.m. montasjeanvisning. Det gikk bedre etterhvert, produktene holder mål slik jeg opplever det.

Jan S.Grøtteland

Produktet er helt ok. og kontakt med selgeren var grei. Måten dere reklamerer på er imidlertid egnet til lureri. Det viste seg at det fysisk ikke var mulig å skaffe varene til reklamerte pris uansett hentested. Det påløp frakt fra Sverige uansett. Det burde ikke være lov å reklamere med en pris det ikke er mulig å levere med fra deres eget lager.

Kåre Andreas Rønning

Dere kunne ha vært flinkere med vinduene, De kunne ha vært mere ferdige når dem kommer.mye små plast biter som tar tid og montere.men ellers helt greit

E.Vaardal-Lunde

Produktet er meget godt sett i forhold til prisen vi betalte

Morten S

Godt produkt, enkelt å montere, godt emballert og med alt som trengs for monteringen. Med en lang bit i drillen hadde det vært lettere å få skruene rettere inn i reisverket. Anbefales.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden