Viser kommentarer 301 - 330 av 330

   54,9 %
   37,7 %
   4,6 %
   1,1 %
   1,8 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Inger Gjøvik

Det bør være justering på hjulene, ikke oppunder taket, det blir tungvint. Ellers er Optimal meget flott.

Dårlige tegninger.

S. Larsen

Fint produkt. Delene går fint inn i hverandre og er relativt greie å montere. Monteringsanvisningen er lite forklarende. Noen av delene/listene er ikke engang omtalt i veiledningen. Du må være praktisk annlagt og tenke deg om mer enn en gang før du setter dette sammen. Men resultatet ble veldig bra når det var ferdig.

Terje B. Rye

Ene døren glipper over når jeg prøver å åpne. Kan se ut som den er skjev. Manglet deler ved levering som medførte at kun en av to dører kunne monteres. Tok for lang tid før erstatningsdeler ankom.

Frode Velten

Bra produkt. Men dere(GT) har noe å lære av IKEA, når det gjelder bruksanvisningen.

Alt OK mangler 1 pk skruer hvite skruer til håndtak dør 4 styk en del arbeid montering

Magne T. Lynne

Fine dører, greit å montere og tar seg godt ut. Men synes dørene ruller litt tregt på skinnene. Spesielt den med 4 dører når vi skal forflytte flere samtidig.

Torstein Augland

Merkelig at det ikke var egen, impregnert bunnsvill. Tømmermennene måtte dele et kledningsbord og bruke dette. Mekanismen for å lukke og låse åpningsvinduene er totalt håpløs.

Hvor ble det av rabatten som ble reklamert med??????

Helge Tangen

Leveringen var ikke komplett. 2 deler manglet, men rask service rettet opp mye.

Hei, mener den hagestuen vi kjøpte heter Ønske, og ikke Optimal. Vår tilbakemelding er at tegningene er for dårlige, både for tak og dører. Må gjennomgås og kvalitetsikres. Vi måtte også sette inn foringer enkelte steder rundt vinduene for å fylle ut tomrom, dette burde passet bedre sammen. Vi måtte også kappe til tak og taklister, det burde være unødvendig. Det bør også vær mulig å få kjøpt reisverket ferdigmalt, ville spart mye tid på dette.

Ådne Kalvik

Enkle å montere og er fine og solide, men skinnene har allerede begynt å ruste etter noen få uker. Så kvaliteten på skinnene kan diskuteres.

Jorulf Magne Gumdal

Alt for dårlig tekst og for dårlig forklaring ang montering. Skulle vært bedre beskrevet trinnvis 1,2 .......osv

Jarle Pollestad

Bra produkt med god bra kvalitet. Elendig veiledning med feil hvor selv proffe håndverkere blir irritert. Dette må dere ordne opp i . Vil ikke anbefale dette til mannen i gata...

Svein Simonsen

Jeg har brukt dette produktet på et værhardt sted på kysten i Vesterålen. Her viste det seg helt nødvendig å fuge langs alle kantene av elementene, ikke bare på toppen slik det sto i monteringsanvisningen. Skyvedørene holder ikke tett i slagregn.

Fint utseende og virker solid. Noe komplisert å sette sammen og tegninger som illustrerer for dårlig. Mangler gode bilder som viser bla hvordan vinduet føyes inntil veggen mot ytterside feks. panel.

Meget bra produkt, men montasjeveilednigen er elendig

Per Henriksen

Vi synes glassdørene fungerer fint og gir vår nbefaling.

Dårlig bruksanvisning. Mangler en skrue til hver lås. Mangler skruer til å feste håndtaket på dørene.

Prisen sier vel litt om kvaliteten , elles ok

Olav Aarstad Polygon Nordmøre og Romsdal

Synes moteringsanvisningen ikke er forståelig nok.

Terje Ollestad

Svært fornøyd med service i butikken. Ganske godt fornøyd med våren og levering. Ikke fornøyd i det hele tatt med at dere forvirrer kundene med at dere ligger i Stavanger. Oppdaga til slutt at butikken faktisk er på Lura i Sandnes, 400m fra dere jeg har kontor...

Jacob Bekken

Vindusdørene dugget. Derfor skiftes de over til vår/høst.

Neil craigen

Glass lekasje ..bra pris.levering..mye vann inn gjenom pakning ..jeg er skuffet

Anne Maalø

Produksjonsskader og mye mangler ved levering. Mangler fremdeles skruer. Produktet er ok når man først blir ferdig. Men dette har tatt flere måneder pga feil, skader og mangler

Ja hva skal jeg si, det ligger på plen enda, enda, enda, etter mye mye greier og problemer, kan ikke si åssen varene er. For varene har skader, venter venter enda på nye varer. Det tok lang tid før vi for nye matrialer. Så vi for ikke satt opp hagestua enda. Det spør om vi for opp hagestua før vinteren. Så vi for ikke satt opp den til våren, tenker jeg

Dårlig installasjon veiledning som fulgte med

Forferdelig bruksanvisning. Bør .gjennomgåes. Ikke mulig å se hva som er opp ned.Dersom en bestiller flere dører bør det merkes ordentlig. Ikke legges alt i ett sammensurium .

Einar Kippersund

Produktet kunne sikkert fått fem stjerner hos meg, men: Eit vindu hadde feil mål. Når eg prøvde å få ein dialog om dette blei eg berre avvist med beskjed om at då måtte eg sende bilde til den og den avdelinga så kanskje..... Det blir for komplisert, vedkommande burde i alle fall teke seg tid til å få vite kva som var feil. Slik kundebehandling likar eg svært dårleg så eg advarer alle mot Grønt Fokus.

FHS

Vi er superfornøyd med døra, og at vi valgte Optimal i stedet for Classic. Stabil og god karm, dørene glir lett. Vi har bestilt en dør til nå, og venter i spenning. Jeg skjønner kommentarene ang monteringsanvisningen. Måtte klø meg i hodet et par ganger underveis, men det gikk greit.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden