Viser kommentarer 61 - 120 av 395

   48,1 %
   42,4 %
   6,5 %
   0,9 %
   2,1 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

TE

Produktets kvalitet overrasket sett i forhold prisen. Enkle å montere brukte under 2 timer. Meget tydelig og enkelt forklart i bruksanvisningen. Kjempegod service både på telefon og på showroom i Oslo. Dere er seriøse. Dere vil jeg anbefale til alle som er på utkikk etter lignende produkter. Takk for produktet Grønt Fokus.

Super dør til utestua. Svarte til forventningene

Svært god servise fra avdelingen i Kristiansand, det samme kan ikke sies om Oslo.

Har kjøpt skyve-vinduer og skyvedør. Er superfornøgd, har fått et uterom som kan brukes året rundt, gjerne med litt ekstra varme.

Meget bra produkt

"Overraskande" god kvalitet, dørene glir ganske lett sjølv om dei er tunge (iom det er dobbelt glass). Monteringsanvisningen er litt rotete og hopper fram og tilbake (treng litt revisjon), men ellers grei. Ser ryddig og pent ut. Kjempegod og trivelig (hjelpsom) telefonstøtte i forkant av kjøp

Ole Johan Johansen

Eneste vi reagerte negativt på var at bruksanvisningen var til flere oppsett det resulterte at.man brukte lang tid på oppsettet... Kan på det sterkeste anbefale vår og høsthagen...

G. Rike

God service. Bra forklaring for egen montasje. Rask og god håndtering av reklamasjon etter produktskade.

Bjørn Sollien

Dette er et produkt jeg ble positivt overrasket over. Kvalitet og utsende er veldig bra. Et produkt jeg vil anbefale til de som trenger dør/vinduer til uterom.

Aase Aadnesen

Fantastisk service. Kort leveringstid. Meget fornøyd og anbefaler gjerne produktet til andre??

Oliver

veldig bra produkt ..enkelt å montere for folk med håndverklig bakgrunn ..

KJEMPEFORNØYD. ??

Veldig fornøyd, alle mål stemte, så det var greit å sette opp.

AK.

Flotte og lett å bruke. Anbefales.. ????

Asbjørn

Produktet virket solid og resultatet svarte til forventningen.

God og effektiv hjelp ved bestilling. Grei produkt beskrivelse. Rask ordrebekreftelse. Leveringen som avtalt.

Asbjørn

Passer helt greit

Sindre Lervåg.

Kort leveringstid, greit pakket. Oversiktlig deler, lett og montere. Jeg er meget fornøyd med døra og vinduene. Var litt trangt å få inn det ene vinduet, men det var meg selv som hadde bomma litt med åpningen.

Ola B, Aunegrenda

Produktet anbefales. Åpne- og lukkefunksjonen fungerer uten problemer, selv i kulde og mye snø. Greit å montere, bør være to om jobben. Det eneste negative er monteringsbeskrivelsen, den kan med fordel gjøres enklere og gjerne med tekst til de enkelte skissene.

Knut Mo

kjempefornøyd, dette var bra greier

GeNy

Grei levering, enkelt å montere, virker fullt ut som jeg hadde forventet.

Kyrre Brekmo

Jeg er godt fornøyd med produktet. Alt var tilpasset og passet veldig godt, god bruksanvisning og lett å montere.

Tom Sølversen

Fungerer som forventet, enkelt og montere.

Lutz

Ha kjøpt tre-delt skyvedør til hagestue. Produktet gjør en veldig solid inntrykk. Monterte dørene alene i ca. 7 timer inkludert lunsjpause. Alt fungerer veldig bra. Et absolutt must er å lese monteringsanvisning nøyaktig. Gjerne flere ganger. Det er ikke helt enkelt å forstå alt med en gang. Jeg kan anbefales dette produkt. Mye for pengene. Tipps: Dør du brukes oftere som inngang, sett i første spor. Det er nemlig litt kronglete og låse dør med nøkkel på innerst spor. Ikke mye plass mellom lås og karm.

svein haavik

Alle deler var på plass + fornøyd med produktet.

Nils Børstrand

Produktene var gode, eneste minus var bruksanvisningen som kunne vært bedre forklart.

Jostein Tytlandsvik

Jeg er godt fornøyd med glassdørene til hagestuen min. De fungerer meget godt og er lette å ha med å gjøre, over all forventning. Dørene ble levert meget godt pakket og levert av BRING. Både dørene og leveringsmåten kan anbefales !

Tor Raimond Løvli

Produktet vi kjøpte hos dere var perfekt og den servicen vi fikk av Jarle Verås er helt unik. Rett mann på rett plass.

Torodd Gilje

Jeg er veldig godt fornøyd med skyvedør frå Grønt Fokus

Kjell Carlsen

Meget god service. Levering til rett tid. Godt fornøyd

fungerer veldig bra, avventer nå vinter for å se hvor god isolering er.

God service i butikken. Forsendelse etter avtale. Bra produkt til en god pris. Har ingenting å klage på. :-)

knakk en nyggel i låsesylinderen så eg ikkje får ut igjen. mulig å få en ny?

John R. Nilsen

Meget godt produkt, men bruksanvisning bør bli enklere klarere. Ellers meget bra.

Enkel å montere, og meget god kvalitet. Jeg har et spørsmål,hvorfor er det ikke samme høyde på fastevindu og skyvevinduer. Fasaden hadde blitt finere da.

Bra kvalitet på døra, men elendig og noe misvisende monteringsanvisning -- men var likevel ok å montere uten å lese for mye på anvisningen, da denne bidro til tvil underveis.

Fornøyd kunde Ted Wilhelmsen

Etter lang tid ønske og vurdering falt valget på hagestue med forlenget vår/høst fra grøntfokus. Da de kunne levere det som var nærmest vårt ønske og behov. Enkelt å bestille og fikk det levert 2 uker før avtalt tid. Lett fattelig monterings anvisning for rå bygg, tak og skyvedører. Bare å bruke litt tid på å sette seg inni. Jeg gjorde det meste selv, men fikk god hjelp med montering av front drager og søyler, da den blir for tung for 1 person. Kan absolutt anbefale produktet fra grøntfokus.

Mariann

Vi er såååå fornøyd med vår nye "utestue" :-) Byggesettet ble levert helt i henhold til avtale, ingenting manglet og alt var i orden. Etter 3 dager sto nybygget klart og vi kunne beise og innrede. STAS!!! Meget fornøyd med kvalitet -og servicen fra Grønt Fokus på Alna.

Solveig Horgen

Grei levering, mange deler, viktig å lese bruksanvisning . Bra resultat.

Randi S. Stavdal

Hagestuen er jo nettopp ferdig! Det ville vært mer naturlig å bo inn hagestuen først over en periode, før en kommenterer mer! Men så langt, er jeg fornøyd!

Dominik

Veldig fornøyd med Produktet. Montasje var lett og Bruksanvisning veldig tydelig. Hadde en liten utfordring med en av dørene siden den var bøyd . Kontaktet kundeservice og på 1 2 3 sende de et nytt ett.

Ole Moen

Produkt med god kvalitet. Muligheter for tilpasning til husets karakter, vindskier, panel m.m.

KES

Takplatene 32 mm tykkelse var et rett valg for meg, lett og legge. Skyvedørene virker solide, første dør brukte vi ganske lang tid på . Monteringsanvisning kunne ha hvært bedre. Men alt ble montret, virker bra ov vi er fornøyd.

Veldig fornøyd med dørene. Men bruksanvisning er vanskelig for amatører. Burde vært litt som IKEA som er lett å forstå for en amatør. Jeg måtte ha snekker til oppdraget og selv han synes det ikke var så lett.

Enkle montering, men pass på avretting av gulv, vegger, fungerer meget bra.

Arvid

Har kjøpt skyvedører og montert i min hagestue. Syntes det var veldig enkelt å montert i utfra monterings anvisning ??

MEGET BRA KVALITET PÅ ALT LITT FOR NØYAKTIG MED HENSYN TIL SKYVEDØRER KONSTRUKSJONEN SKULLE VÆRT 2000 og ikke 1995 DETTE GJØR DET SVÆRT VANSKELIG OG FÅ PÅ DEN 4 DØREN I FRONT DET KUNNE OGSÅ KANSKJE VÆRT MED GUMMILISTER UNDER PROFILER PÅ DØRER SÅ LEKKER DET IKKE INN SÅ SLIPPER EN MED TETNINGSMASSE ELLERS ET KJEMPEPRODUKT

Bjørn Nilsen-Aas

GOd design og åpenbar god kvalitet

Otto Eiriksson byggmester.

Dette er enkelt og godt system a montere. Fungerer veldig bra. Kj+per varene fra dokke igjen.

Veldig fornøyde da vi kjøpte skyvedører hos dere. Rask og god levering.

Skyvedørene oppfylte forventningene. Virker til å være bra kvalitet. Lite minus for vanskelig monteringsanvisning.

Olav Kjell

4 + 3 skyvedører høst/ vår montert i eiga hagestue, "innvigd" i dag! Lautits (6) klipte snora. Vi er veldig fornøgd med hagestua og dørene. Ei skikkeleg "ruskebyge" med sterk vind og regn måtte berre gje tapt... ingen uver slapp inn i stua!

På grunn av feillevering av reisverk, hvor jeg fikk nytt, og avtale med at dere kom med snekkere og monterte dette og takplater, samt at jeg fikk kompensasjon for mine ekstra utgifter i denne forbindelse, så er jeg fornøyd. En takk til Jarle Venås og Monica Bang.

Kjell Agnar Mikalsen. Harstad.

Topp produkt som gikk veldig greit å montere. Ingenting manglet og produktet virker å ha en høy kvalitet.

Elin Ø. Rødne

Me er kjempe fornøyd med dørene me har kjøpt. Eit stort pluss for at dei kan opnast i begge endar.

Christer Birkeland

Vi er veldig godt fornøyd - firmaet som monterte skyvedørene har gjort en utmerket jobb.

Odd Erik Andersen

Det var lett og sette opp og passet veldig godt sammen .Det ble et veldig bra produkt Stor fornøyet. Det ble litt at og frem noen deler som manglet ,på tilleggs dører jeg bestilte Dette var nok litt våres begge sin feil ?

Asbjørn Eliassen

Fikk levert varene foren god stund siden. Skulle starte monteringen forrige helg og manglet pose 4 i samtlige pakker. Dette har jeg fått opplyst kommer i posten. Etter det jeg har sett er det bra kvalitet på varene. Montering anvisningen var ikke helt enkel å forstå, men får det nok montert og satt opp når jeg får de delene som manglet.

Toro

eg kjøpte grå ,. ser fine ut , det var en skade i det ene skyvefeltet , dette ordnet Grønt fokus elegant opp i og sendte meg et nytt :) litt vanskelig bruksanvisning , men det er nok ikke lett å lage den enklere, fornøyd sål angT :)

Enkle og veldig greie dører og vinduer å sette opp. Veldig fornøyd så langt!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden