Viser kommentarer 241 - 300 av 395

   48,1 %
   42,4 %
   6,5 %
   0,9 %
   2,1 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Jeg har kjøpt skyvedører til min gapahuk for 3 år siden, disse fungerer helt utmerket. De har gitt oss en ekstra stue på hytta. I sommer kjøpte jeg tilsvarende dører til vår veranda som er utsatt for vestavinden som gjør at vår romslige veranda har vært lite brukt. Men no vil vi kunne benytte uterommet til langt utpå høsten. Eneste minus var at 3 av dærene hadde transportskade.

Gunnar Andersen

For dårlig bruksanvisning med for små bilder. Detaljer må vises tydligere

Haldor Aasbø

Mange deler, men følger man monteringsanvisningen så går det veldig bra. Meget bra anvisning

Sveinung Aalvik

Veldig fornøyd! Tunge og solide dører, godt nok isolert for helårsbruk iallefall på Vestlandet. God monteringsanvisning og kurant å montere. Skal jeg sette fingeren på noe, så må det være at det er noe trangt å vri om nøkkelen i låsesylinderen.

Anita øyahals

Manglet skruer til takplater (med pakning). Måtte komplettere hos lokal leverandør. Dårlig /ufullstendig monteringsanvisning.

Arne kjelstad

Får dårlige skruver. Nesten alle skruvene i bunnen ryker når man flytter på glassene. Ellers veldig bra.

Morten Paulsen

Valgte en løsning med ferdigkappet reisverk og skyvedør fra Grønt Fokus, takstein på taket og samme panel + vinduer som huset. + Bra kvalitet og solid reisverk i limtre. + Godt med skruer og beslag - Limtreplank til vindskier var for korte da disse var ferdigkappet. Dekket derfor bare halve takrennen. Måtte kjøpe vindskier utenom. - Var ikke mulig å bestille ekstra takbjelker ferdigkappet. Måtte kjøpe metervare og kappe selv.

Jeg er veldig godt fornøyd !! Jeg hadde tatt feil mål , men fikk veldig raskt ny dør med god rabatt !

Lars Morten Nesheim

Litt uoversiktlig leveranse som krever sitt til å finne utav Kunnevært smekk laser på skyve dører. Hadde vært lettere å kjøpt dører og takplater å bygget resten uten pakkeløsningen .

Låseløsning er helt ubrukelig. Ellers ett bra produkt. Forholdsvis enkelt og montere men bør være 2 for å gjøre det.

Bjarne A. Müller

Kjøpte en skyvedørseksjon på 340 cm/4 felt, som glass-skillevegg mellom nybygd utvidet stue og fullt isolert vinterhage. Dette fungerer meget bra selv om skilleveggen egentlig er beregnet som yttervegg. Den er litt "tung å skyve" ennå, men regner med at den går lettere etter hvert.

Ok hagestue, men eg forsterket den endel med kledning utenpå, og lister rundt dører og vinduer. Måtte ha en ekstra lås, dette ordnet de fint og sendte kostnadsfritt. Montering gjekk greit.

Litt dårlig monteringsbeskrivelse. Bør endre på sammenføyningen slik at disse blir 100 % tette.

Helge Nesse

Bruksanvisning er noe utfordrende å følge. Samt at en dal må kappes på plassen og det forventer jeg ikke når en kjøper byggesett.

Sluttresultatet vart bra, med fint design og god funksjon. God og rask levering, og alt i alt ok samsvar mellom produkt og pris. Minus: Låsen er svært vanskeleg å justera inn, og eg har framleis ikkje fått det til på ein skikkeleg måte. Dvs. no står døra ulåst. Det burde vore ein annan type lås på døra. Elles var det mange deler, og det tok ein del tid for å montera alt, sjølv om rettleiinga var god.

Godt produkt, men for dårlig bruksanvisning. Den burde vert/vist hvor starter jeg og hvor slutter jeg.

Har brukt det i kun kort tid, men foreløpig fungerer det godt. Av ting jeg kommer på i farta kunne det vært kjekt med et eller annet system/deksel for å legge over de sporene som vender ut når dørene ikke er i bruk - som om vinteren - det kommer fort mye skitt som blåser ned i skinnene.

Terje Lundø

Det ferdige produkt er meget bra. Men, MONTERINGSANVISNING er svært dårlg. her må dere ta en grundig gjennomgang. Plugging fra lager må forbedres, det manglet deler i forsendelsen. Videre fikk vi en menged deler som vi ikke trengte. Dobbel leveranse. Her kan dere bli mye bedre. Vinelbeslag mot tak er alt for små. når det blåser, og det gjør det på vestlandet, så her reker det vann inn. Mye silikon for å tette. Videre nøkkelsystemet for låsene. Her er det alt for trangt. Vanskelig å komme til. Generelt er vi meget godt fornøyd, men som sagt noen forbedringer kan dere alltid gjøre

Veldig fine dører/vinduer, solid laga, men det er ikkje bygd for Vestlandsklima, alt for dårlige tettninger i bunn på karmane. Eg hadde tenkt å isolere og kle innv. vegger, men er nå litt i stuss pga. vann-inntrenging. Må vurdere å konstruere noe "renneliggnande" for inv.bruk. Vindu- og dørkarmer burde stått opp i et tett "kar" med utløp utover. Altfor fine produkter til å ha slike svakheter. Ønsker gjerne ideer dersom dere har forslag!

Per Kristian Olsen

Produktet er helt topp. Jeg fikk det jeg forventet og kundeservicen var glimrende. skulle det være en liten ting som kunne forbedres så var det å flytte låsen litt lenger inn på karmen. I dag så står den helt inn til vegg.

Leiv Otto Dale

Det ble litt for mange smådeler å pakke opp. Noe ble glemt og måtte demonteres. Rekkefølgen fra 1 til slutt burde kommet bedre fram. Når en har montert en gang er alt dette en selvfølge. Jeg har bare de 9 dørene igjen og håper alt tilbehør faller på plass. Men det er mange detaljer beslag og band osv., men det må vel være det enkleste.

Kirsten Irene Melhus

Veldig bra produkt. Det var en feil på en av de fire glassdørene vi kjøpte og som vi dermed reklamerte på. Vi var veldig godt fornøyd med servicen og reklamasjonen som ble fulgt opp umiddelbart. Det gir god trygghet for oss som kunder å bli godt tatt i mot og særlig ved reklamasjon. Vi handler gjerne igjen hos Grønt Fokus, kan absolutt anbefale produkt og firma.

Linda Rosnæss Tyriberget.

Produktet svarer til forventninger. Men, var deler som ikke fulgte med og en veldig rotete monteringsanvisning!! Så også video på nett, der monterte de annerledes enn i beskrivelsen. Var så heldige å ha en bekjent som hadde montert en tilsvarende dør før, de var gull verdt!

Kai Stick

Veldig fornøyd med det meste. Litt trøblete monteringsanvisning, men det gikk bra til slutt. Alle deler var på plass og passet bra. Eneste jeg ikke er helt fornøyd med er at det blir en del kondensvann nederst på vinduene og innerste dørfelt helt nederst.

Har vært montert noen uker nå, virker som om det er bra kvalitet. Godt fornøyd så langt. Eneste som jeg med en gang kan si er dårlig er bruksanvisningen, det er noe av det dårligste jeg har sett og brukt. Pga av bruksanvisningen tar det unødvendig lang tid å sette sammen, da man helst vil ungå å gjøre noe feil... Ellers er vi så langt meget fornøyd.

Nils Rune H

Hei. Som flere har kommentert før, som dere må få ordnet er: Bruksanvisningen må bli lettere å forstå. Se etter IKEA. Deres bruksanvisninger er lettere å forstå. -Og låsen på sidene er for trang. Lag bredere karmløsning.,,då ikkje alle kan bruke den medfølgende lista, å må ha ett bord på kanten. -Ellers var leveringstida heilt topp, kort leveringtid. Godt polstra, og sikra på pallen. Alle delene var i pakkene og ellers ett veldig bra produkt til en grei pris.

Byggmester Eyvind Nersten

Godt fornøyd med produktet. Kunne vært bedre monteringsanvisning.

Litt for mange løse deler. Tungvint innfestning.

Robert Valderhaug

Monterte selv og det tok meg ca 2 -3 timer. Mange små deler, men god monteringsanvisning. Kunne kanskje ønske bedre låssystem (trangt og litt enkelt). Levering i samsvar med ordren.

Kjell Rune Arnesen

En del av materialene til veggene var ikke brukende. Vi fikk alt for mye forbruks materiell, har veldig mye til overs. Spesielt til takrenne.

Rune S.

Håpløs bruksanvisning spesielt med tanke på at en amatør skal montere selv. Ellers god kvalitet.

Dørene virker å være av god kvaliet, har enda ikke fått testet disse ved lavere temperaturer enn normale sommer/høst og da fungerer de godt. Monteringsmessig opplevde vi noen vridninger ved levering som krevde justeringer på stedet før de lot seg plassere i skinnen.

Geir Sindre Steinnes

Mangelfull monterings anvisninger og dårlig passform på enkelte plastdeler. Ellers godt fornøyd med leveransen og servicen fra dere.

Fornøyd, men vanskelig å finne ut av monteringsannvisningen.

Øyvin

Jeg er ganske fornøyd med produktet, Monteringen gikk smertefritt. Eneste ankepunkt er at det er veldig trangt mellom låssylinder og karm, slik at det er litt trangt å låse opp og igjen.

Produktet er bra, og edt er god service på reklamasjoner.

Kåre Lerstad.

Ettersom det manglet en list og skruer , tok det litt lenger tid å montere. Ellers er vi veldig godt fornøyd.

Mulig det skyldes montøren, men litt vanskelige å låse. Ellers ingenting å utsette på noe.

Stig Naustvoll

Produktet var av god kvalitet og godt tilpasset. Rekker og lekter kunne godt ha vært produsert som limtre med tanke på finishen. Kunne vært bedre beskrivelse på enkelte detaljer generelt, som bedre forklarende tekst og bilder.

Tove M Kjos

Flott hagestue. Kunne vært litt mer detaljert beskrivelse av hvordan f.eks. man gjør når man skal skru skruer på taket etter at platene var montert. Bare et eksempel på ett av de tingene vi støtte på under montering. Hadde kontakt med de i butikken på Alnabru når vi støtte på disse tingene. Fikk også litt glippe mellom dør og tak foran. Her må vi kjøpe ekstra list for å få det lufttett.

Thomas Hansen, Eidsvoll Verk

Bra service, bra produkt, enkel montering av tre-/rammeverk. De pre-kappede delene gjør det enkelt. Bruksanvisningen kunne allikevel vært bedre, spesielt den som omhandler skyve-vinduer/dører.

Gode solide dører

Ikke så lett å montere som forventet

Vi er godt fornøyd med tettheten i glassa , brosjyra. kunne kansje vert gjort litt enklere. Hilsen Aslak og Thora Malli Smukkestad.

Therese Halvorsen

Ferdig produkt er 5 stjerner. Monteringsanvisninger har forbedringspotensialer. Merking av trevirket kan også gjøres bedre.

Kjell Hoff

God kvalitet, men relativt høy pris. Stort minus med veldig tunglest og ufullstendig byggebeskrivelse. Det ble flere telefoner for oppklaringer.

Geir Asbjørnsen

Døren er helt Ok, som forventet Men karm eller rammen er dårlig tilpasset for bruk i vanlig trevegg, vanskelig og få tett å fint Samt at nøkkel blir veldig kjeitet og komme til Rammen er montert helt i vater og lodd, men får da ikke inn/ut dører, så må løsne å ta vekk øvre fester for og presse øvre skinne litt opp.

Greit å montere.

Monteringsanvisningen kunne vært bedre.

Etter noen tips på at eg måtte lese bruksanvisningen veldig godt, så gikk det greit. Ellers veldig fornøyd med sluttproduktet

Ser bra ut så langt. Fikk litt feil på deler, men kom nytt raskt. Litt vanskelig å forstå beskrivelse på tegning, men når man ser gangen i det er det enkelt å montere

Liker produktet, men synes hjul går ujevnt. Og monteringsanvisning er håpløst dårlig, BØR UTBEDRES!

Halgeir Solstrand

Enkel og grei løsning som er lett å bygge, med god kvalitet på materialene. Noen ankepunkter å komme med er at innfestingsmidlene (skruer, beslag) er underdimensjonert for vindharde strøk på kysten av Norge. Her er det mye vind med harde belastninger på konstruksjonen. Har derfor måttet koste kraftigere beslag og skruer på sammenbindinger av reisverk for å tåle vårt klima. Dette er ting som jeg synes dere bør ta tak i. Ellers er jeg meget fornøyd med produktet.

Alf Ersnes

Veldig dårlig monteringsanvisning. Produktet stiller til forventningene

Trygve E.

Enkel og grei løsning med glassdører og skyvevinduer. Fikk god service og kundebehandling hos Grønt Fokus.

Jarle Skogvoll

Pakning låg feil i ett av faga , men det var enkelt å ordne det etter telefonsamtale . Burde vert litt bedre plass for nøkkel , eller det bør opplyses at det må være ferdig utformet på siden før døren monteres . På værharde steder så er profilene litt svake , slik ar det bør sikres mot ekstrem vindbelastning Ellers ett OK produkt i forhold til pris .

Bra produkter. Kunne vært litt mer detaljert monteringsanvisning. Gjelder sammensetting av rammer. Brukte en del tid på første ramme, men når den var ferdig gikk resten greit.

Karl R. Forwald

Utsparringene for vann er kappet ut etter maling og dette burde vært gjort i motsatt rekkefølge. Det er i vårt område av verden nødvendig med god tetting mot kombinasjonen av vann og vind og der kunne byggebeskrivelsen vært betydelig bedre. Kvaliteten på materialene ser ut til å være bra særlig på vinduer og dører selv om det er sprekktendenser i limfugene i treplatene på trianglene opp mot taket.

Hyggelig og god service hos Grønt Fokus i Kristiansand :) Kjøpte Isolent S30 og det virker som et solid produkt, men har ikke fått testet ut bruken over tid enda. Plundret litt ifm montering av lås og håndtak. Bruksanvisning kunne med fordel ha vært bedre... :/

Torstein Jansen

Om det var mitt produkt ville jeg hatt et opp merke på flere av delene!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden