Viser kommentarer 301 - 360 av 395

   48,1 %
   42,4 %
   6,5 %
   0,9 %
   2,1 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Per Inge Iversen

Vi er godt fornøyd med glassene/skyvedørspartiene i vår nye "Øsnke" hagestue. Det kunne med fordel vært noe bedre detaljer/biler på monteringen av selve skyvedørsrammene. Der knotet vi litt før vi fant ut av hvordan de skulle settes sammen. Når man først hadde funnet ut av det så var monteringen enkel. Innvendig pakninger på sidene er bra, men vi savner en liknende løsning i toppen for å gi full score.

Herlof Bjørge

Pga innsetting av vindu I ramme er pakningen "knørvet" på fire plasser I samme dør. Hva vil Grønt Fokus forholde seg til dette?

Georg

Monteringsanvisning er ikke god nok,produktet er veldig bra.Det kunne vært med musstopper som kunne vært montert om vinteren.De hvite plastbitene dekker ikke alle hullene.

Øivind Bjørtuft

Litt vanskelig brukerveiledning, men fungerer perfekt nå når det er på plass.

Litt mangelfull monteringsanvisning.

Mariann Heimlund

Gikk ganske greit å montere. Det som er et minus er at i underkant av der dørene hekter seg sammen, så blir det et mellomrom/åpning mellom skinnene som gjør at mus kan komme seg inn. Kunne ikke finne noe tetningsdel som kunne monteres der. Jeg spurte spesifikt før bestilling av dør, om disse var tette slik at mus ikke kunne komme seg inn, det var nevnt fra annen kunde i anmeldelse at de fikk mus inn. Svaret jeg fikk var at dørene var tette og det ikke skulle være mulig at mus kom seg inn via disse.

Frode

Bra produkt til god pris. Alt for dyr frakt.

-En dør feilmerket. Ble i satt iht pil opp, viste seg å måtte snu dør.

Kvaliteten virker god, men under montering oppdaget vi at enkelte elementer mangler. Dette har vi fått god service på og alt har blitt levert etterhvert som vi oppdaget dette. Alt i alt godt fornøyd.

Litt for dårlig beskrivelse av kapping av skinner oppe og nede. Burde vert bedre forklart om kappinga

Bra produkt, men lite detaljert og litt upresis bruksanvisninger. Litt problemer/forsinkelser ift utkjøring fra transportør. (varene lå nesten 14 dager i bergen før de ble kjørt ut). I den forbindelse så hadde dere kun kontakt på mail med transpotøren, noe som var forsinkende.

Ståle M

Vi monterte skyvedører i tre felt på vår veranda som hadde takoverbygg i utgangspunktet. Så langt er vi godt fornøyd med produktet, men har ikke opplevd hvordan det takler vintermånedene på Røros. Fire stjerner er derfor gitt ut fra perioden juli til september. Det negative er en noe dårlig monteringsanvisning som har noen tegninger som er vanskelig å tyde. I tillegg er låsinnretningen svært trang på den ene siden av døra.

Ørjan Vågene

Flott produkt. Litt dårlig monteringsanvisning, men gikk greit når koden var knekket. Savner justeringsmuligheter på selve dørene. Små skjevheter i underlaget gjør dørene veldig skjeve.

Ebba M. Olsen

Meget fornøyd med alt bortsett fra at det er trangt og vri om nøkkelen til låsene.

JHH

Flott resultat, men litt unødvendig vanskelig sammenstillingsveiledning. Noen få ekstra tegninger ville gjøre det mye enklere.

SHN

Skyvedørene er pen og lett å montere, leveringen var litt rotete da jeg ikke fikk melding før transporten var nesten hos meg, det manglet også en pakke og den kom to uker senere. MEN alt var faktisk levert til den uken som først var oppgitt. ??

Per Tangen

Veldig fornøyd med dørene vi kjøpte, et lite minus er nøkkelplassering på den ene siden, veldig trangt og noe vanskelig å få vridd rundt nøkkelen. Hva med å lager en lengere nøkkel som vil gå på utsiden av karmen. Ser ikke bort fra at dere har fått denne tilbakemelding fra andre også.(Gjelder som nevnt kun den ene siden) Men alt i alt bra produkt.

Sverre Olstad

Byggeanvisningene er litt vanskelige å få med seg noen av de vesentlige detaljene. Fører til at det blir en del som må gjøres om igjen.

Gudmund Vestre

Hei. Produktet føler jeg er veldig bra. Det var en god og enkel monteringsanvisning med produktet som gjorde det greit og montere. Eneste var at pakningen på 3 av dørene var klemt inn i dørkarmen på forskjellige plasser. Etter forklaring pr, telefon hvordan jeg skulle ordne det så gikk det greit. Forstod at det problemet var kjent og at det skjedde grunnet feil håndtering / løfting av dørene. Kunne gjerne vært opplyst mer tydelig fra dere hvordan man håndterer dørene for og unngå dette.

Eyoif Didriksen

Alle dørene og vinduet er montert. Alt virker så langt veldig bra. Det eneste jeg er kritisk til er monteringsanvisningen. Den virker som den er laget av teoretikere og var mange ganger vanskelig å finne ut av. Ellers er jeg veldig fornøyd.

KJ.H

Solid og greit byggverk. Eine skyvedøra litt skeiv (bue) , men ellers bra. Rikelig med skruer og materiale . Fyrste reisverk vart vekke i posten og ein del fram og tilbake for og skaffe nytt. Bortsett frå det så er eg veldig fornøgd.

Kenneth Hansen

Hei! Dørene er kjempefine. Vi har to sett dører, 3,70mx3,70m Bruksanvisningen kunne vært litt bedre der det skal monteres 3 vinkler på hver side av ramma. Disse ble ikke montert da vi ikke så hensikten med disse før vi fant ut at beslaget dekket disse. Det er 4 stk laser. Synes det er en dårlig patent på to av sidene der disse kommer helt inntil ramme. Går nesten ikke ann å vri om om nøklene uten å skrape beslaget på innsiden av ramma.

Hilsen Jan Nygård

Dårlig monteringsanvisning! Må være mere tekst og forklaringer. Tips:prøv å fo en utenforstående og tilfeldig person til å montere fra begynnelsen!

Har ikke satt opp hagestua enda.

Ole P Svendsen

Kundeservice og levering var veldig bra. Sammenføyningene i dørkarmen kunne vært bedre. Hjørnene ser ikke så bra ut.

Produktet er bra. Det vi har å bemerke er at skyvedørene ble fraktet på en meget dårlig måte til terminalen. Var meget vanskelig å demontere "fraktpallen" slik at det var mulig å få den på en henger.

Frode Goggsbo

veldig bra dør

Jens Fredrik Brenne

Produktet er meget godt. Det krever mye tid til å sette det opp, mer tid enn jeg hadde beregnet. Gode maler følger med og de er også å finne på nettet. Står man fast og ikke forstår tegninga er det god service på Grønt Fokus.

Kjell Bruvoll

Produktet montert, men utestua ikkje tatt i bruk enno. Verkar veldig bra

Dårlig monteringsanvisning på montering av rammeverket

Jts

Kunne vært litt bedre brukerveiledning

Frode Nordhelle

Dørene installert og virker greie. Litt ergerlig at det var skade på skinnene (avskraping av maling), men snekkeren min installerte dørene før jeg rakk å gjøre noe med overfor Grønt Fokus. Imidlertid var også skaden registrert av fraktbyrået som tok bilder og skulle videreformidle det til Grønt Fokus.

Stein Eriksen

Billig og grei kvalitet. God informasjon om frakt og levering underveis. God imøtekommelse og service. Enkelt å bestille på nett.

Bra kvalitet til en overkommelig pris

Øystein Aslaksen

Produktet synes jeg var bra! Også veldig fornøyd med service når det viste seg at jeg hadde fått feil skinner, dette ble ordnet raskt og ubyråkratisk !

God kvalitet og lett og montere. Kjempe fornøyd med min skyvedør ??

Helge Lund

Proft produkt og leveranseprosess

Endelig fant jeg et utmerket produkt, som passet meg veldig bra,fleksibel og rimelig.

Kai B Isnes

Selve produktet er bra både mht design og kvalitet, men jeg har et par kommentarer: 1. For en amatør som jeg er var monteringsanvisningene (ofte svenske begrep) mangelfulle da de i veldig liten grad inneholdt tekst. Jeg fant ut av det etter hvert. Hjørnene på rammenen ble holdt sammen ved at "vinkelben" ble slått inn i spor i topp og bunn profil. Hvis du bommer og må ta fra hverandre igjen blir det mindre friksjon i aluminiumssporene og dermed løsere ramme. Det kunne vært fordelaktig om vinkelbenene kunne låses med små skruer.

KHN, Gisløy, MYRE.

Meget bra produkt! Men det er nylig montert, så har naturlig nok ikke full oversikt hvordan innglassinga vil klare seg gjennom en nord-norsk vinter. Monteringsanvisninga kunne kanskje vært tydeligere i enkelte tilfeller. Men ved tlf.-kontakt med serviceavd. ble man på en meget hyggelig måte geleidet gjennom uklarhetene.

Leif Monsen

Det er dårlig monteringsbroskyrer det burde være vist bilder av detaljer angende monteringen.

Hans-Erik Steinnes

Kvaliteten på produktet var veldig godt og solid. bruksanvisningen var ok når man satte seg inn i den, men kan være litt vanskelig for noen. ok låsesystem. Dørene gikk lett i rammene.

Vi er veldig fornøyd. Har innredet med isolasjon og varmematter i gulvet(svak varme) og laminat oppå. Med litt ekstra varme, har vi brukt det ved -2 gr. Så koselig!!!

Kapping av profiler skulle vært unødvendig på de modeller/lengder dette kreves.

Så langt er jeg godt fornøyd med produktet. Fornuftig pris og forholdsvis enkelt å montere. Savnet utfyllende tekst i monteringsanvisningen (foreslår at dere ser på hvordan IKEA gjør det). Bildene var ikke entydige. Første settet brukte jeg unødvendig lang tid på. De to andre gikk greiere. Leveransedato var iht avtale. Stort sett veldig bra!

Tor Kverme

Meget godt fornøyd med produkte, grei monterings anvisning og god funksjon.

Jon & Mari-ann Nordahl

Uklare tegninger, spesiellt på reisværk. Alt for mye materialer i forhold til hva vi trengte, brukte mye eksta maling og jobb på ting som ikke skulle brukes.

SVein Myster

Alle deler var godt tilpasset. Kan vere nødvendig med noen tilpassinger/ forbedringer om en ønsker å isolere panelvegg. På skyvedører kunne det gjerne stått i manualen, at øvre "glidelås" ( plast) kan settes inn etter at dører/vinduer er satt inn. dette letter montering og gir bedre plass ved innsetting av dører.

Monteringsanvisning er ikke god nok.

Tore Undheim

Reisverket i tre var dårleg 3 sort

Bra dør, men litt for mye jobb å montere. Synes hvertfall side stykkene burde vært i en del. Og låser og håndtak kunne vært montert.

Kjeld Ejsing Madsen

Side karm på skyvedør skulle hvert min 1 cm bredder det er nesten umulig å bruke låsen. Det er og vanskelig å liste på en skikkelig måte. Kunne godt hvert litt bedre info om tetting mellom underlag og tersel. Brukte en pakking i sporet helt ytterst, på terskelen og isola fugemasse. Når det gjelder taket så er der mye boring og styr med deler, der går mye tid. Men tar man stilt og rolig, så går det fint. Er godt tilfreds så langt, vi får se vad en sørlands vinter gjør med produktene.

Er litt skuffet over isoleringsevnen. Trodde disse dørene skulle holde bedre på varmen.

Produktet i seg selv ok, men mange deler som skal settes sammen og ikke topp kvalitet på tegninger og monteringsanvisning.

Geir Salvesen

Ulempen med disse vinduene er hvor utrolig lite tette de er i skjøtene om vinteren, altså nede og oppe ved rulleskinnene. Jeg har måttet stappe inn isolasjon i hver dør nede ved listen. Veldig overraskende at dette var så dårlig. Da jeg klaget på det, fikk jeg tilsendte noen små børster som kunne sette på under, men da må jo alle dørene tas ut igjen og det er en stor jobbe.

Olaug Martinsen

Trekker veldig ved dørlistene...

Espen Berg

Fine dører, men monteringsbeskrivelsen var vanskelig å forstå. Dørene var, når de var montert, tunge å dra sammen, kan være vanskelig å håndtere uten hjelp for mange.

Rune P

Kommer vann inn ved kraftig regn og vind på dørene

Produktet later til å være solid i utførelse, og er pent utført. I glassene har jeg observert enkelte "gråe" partier inni glassene.

Edgar Lorvik

Skyvedørspartienecog vinduspartiene er gode. Reisverket er tildels dårlig, med materialet av andrekvalitet eller lavere. Laminerte vindskier sprekker, det er tildels store sår etter kvister falt ut i bjelker og andre deler. Med unntak av søyler og tildels drager er dette for dårlig. Det ble mye sparkling og maling. Overgangsbeslag mellom tak og tilstøtende husvegg er en vits, blikkenslager er bestilt.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden