Viser kommentarer 361 - 395 av 395

   48,1 %
   42,4 %
   6,5 %
   0,9 %
   2,1 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Låsemekanismen er vanskelg å få til å fungere optimalt, lettere om hullene var ferdig borret eller at selve låsemekanismen var ferdig montert.. . Mange deler, ingenting er ferdigmontert.

Produktene er bra, men monteringsanvisning er rotete, på flere språk er bra hvis bare den hadde beskrevet det samme på alle språk.

Tore Bråstad

Tetninger i hjørner på dørramme er ikkje tilpassa 3-dørs ramme. Skruehull bør vere 2 i bredde og kunne vært forhåndsbort

Annstein Lohne

Kjøpte 2 stk Isolent skyvevinduer og 1 stk Isolent skyvedør bestående av 4 dørblader. Ved levering manglet 3 stk poser med monteringsdeler som måtte ettersendes fra Sverige, dette tok ca en ukes tid. Et av dørbladene lugger når den skal åpnes, skal ta dette opp med Grønt Fokus. Låskassene på både vindu og dører er så nært inntil karm at det er vanskelig å låse opp. Når faktura kom pr post fra et innkrevingsbyrå i Sverige et par uker etter varene var levert, var første faktura en purring. Slikt irriterer når en har som mål at alle regninger skal betales ved forfall. Ved å kontakte Grønt fokus ble det opplyst at opprinnelig faktura var sikkert sendt meg pr e-post og var nok havnet i søppelposten min. Eg hadde heller ingen faktura der. Fikk med engang tilbud om å stryke purregebyret på kr 70,-. Det virket som om at dette var en kjent arbeidsprosess fra det svenske innkrevingsbyrået. Dårlig kundebehandling.

Døra holder ikke tett i hjørnene.

Jarle haugland

Fantastiske dører når de endelig er på plass. Dere må virkelig gjøre noe med monteringsanvisning. f.eks lage en youtube film, og lage monteringsanvisningen bedre. Veldig vrient å få på plass ti to ytterste dørene, måtte bruke brekkjern. kanskje de burde være 2mm kortere. men som sagt fine dører

Arne Ovrid

Burde vert betre tetting mellom ramme og dører/vinduer. Med eventuelt børstelister. Som kjøper har eg bestilt dette i Danmark.

For dårlig monteringsanvisning.

Stian Skauen

Lakkeringsfeil på en dør og skade på en annen dør.

bruk noen fagfolk til å lage monteringsanvisning

Produktet fungere for sitt formål. Men tegninger som leveres med skulle ha vært mer som ikea så det er mer mulig for folk flest og bygge det selv. Vindskiene er levert i limtre som har en tedens til og gå opp i liminger viss det ikke behandles snarest.

Listene er ute av stilling i mellom karm og glass. Har tenkt å gi dere tilbakemelding på dette PR. Tlf.

Kåre Limevåg

Beslagene rundt utvendig få ein bedre løsning på, disse.helst skru fast . ellers ser det ut som bra greie. kuttmålene som er gitt stemmer ikke får bare den eine døra i lås.

Skåren gjelder Monteringsanvisningen. Meget mangelfull og i tillegg på Svensk som har mange ord som kan missforstås på Norsk. Engelsk eller Norsk oversettelse er et must. Har drevet i international bussines så jeg forstår litt. En monteringsanvisning er detrimot viktig , kort og konkret. Skissene kan også missforstås. "Buret" er ikke ferdig montert enda , noe på grunn av oppgitthet.

Stig Svendsen, Fevik

Ganske skuffet over låsesystemet på dørene. Bare en klaff som går rett ned og har ingen stramming av dørene mot tetningslistene. Tror det vil føre til mye trekk om vinteren/vind.

Guttorm Solheim

Låseanordningen er for nærme karmen, og da blir det knotete å låse opp og igjen. Dette er daglig hinder i bruk, og viktig irritasjonsmoment - 2 stjerner.

Veldig fint produkt, det er som er minus er følgende: Veldig trangt ved låsing av dørene, Ble og skuffet over at det kan komme mus inn, trodde det var tett.

Tore Solvoll

Forferdelig dårlig monteringsanvisning. Bilder stemmer ikke. I tillegg var det med monteringsdeler til tre dører, mens vi monterte to dører. Veldig misvisende pga det. Her burde det vært trinn for trinn-illustrasjoner med bilder der komponentene kan kjennes igjen.

Arild S. Medby

Ferdig produkt er bra. Men monteringsanvisningen er tilnærmet ubrukelig/ufullstendig/mangelfull. Ingen deler er merket, dårlig med mål på skisser/tegninger. Mye gjetting prøving og feiling. Det burde være en monterings anvisning for hver av de forskjellige taktykkelsene for eksempel.

Engesland entreprenør As

Dårlig tetthet. Tung å betjene. For myke profiler rundt glass. Vanskelig å betjene nøkkel. (Trangt)

Thomas L. Olsen

Manglet 4m dørpakning

Frank Sannes

Manglende hull Manglet gummilist på liten del av vindu.

Jan Hnerik Hatlestad

Hvorfor to stjerner: Nesten alle pakningene på dørene hadde krøpet under metallet, bilde ble sendt og jeg fukk beskjed om hvordan jeg selv kunne reparere dette. Er sikker på at varen var OK da den forlot dere, men betalt transport arrangert av dere var sikkert I tøffeste laget. Har ikke reparet pakningene.

Geir Arne Kristensen

Dør fungerer utmerket og isolerer over all forventning.

Jan Ryeng as

Vil ikke anbefale Grønt Fokus til noen. Leveranse lovt i uke 38 kom ikke før uke 40.

Jeg er storfornøgd med glassdørene jeg har kjøpt....

Bjørn Grøtåsen

Rupanelet som fulgte med byggesettet var for av for tynn kvalitet til å legge plater oppå. Det ble sagt tydelig i fra ved kjøp at vi ønsket å legge sink oppå taket. Vi måtte legge ett lag til med rupanel, og det kostet oss kr. 8 000,-

Torbjørn Ødegård

Glimrende produkt, god kvalitet på produktet

Tom Storsveen

Veldig fornøyd med produktet og leveransen. Skyvedøren er montert, og fungerer godt. Bra kvalitet, god arbeidstegning og beskrivelse for montering selv.

Trond Andersen

Har ventet nå i ca 3 mnd på takplater som skule leveres til meg pga øydelagt plate fra transport eller truck skadde. Forferdelig å ikke få taket ferdig til vinteren.

Anders vika

Har fortsatt ikke fått alle delene,feil profiler 7 uker siden jeg skulle hatt dem. Burde fått stor kompensasjon for denne forsinkelsen!

Jon Petter Langnes

Vanskelig å kommentere, da hagestuen ikke er mottatt komplett. Skulle vært levert 13 juli, men vi har fremdeles ikke fått treverket. Veldig frustrerende, da de som skulle hjulpet meg å montere nå har begynt på jobb etter ferien. Dette har satt meg i en vanskelig situasjon og jeg får neppe montert den i år. Jeg er veldig skuffet over det som har skjedd. Hadde jeg jobbet i g Grønt Fokus, hadde jeg vært flau.

Karin Vårum

Ikke fornøyd. Den er ikke helt tett, og får ikke til å låse. D er ingen justering på skyvedøren. Den skal brukes fra tidlig vår til sen høst, dette blir vanskelig pga de dype skinnene som det vil legge seg is i. Hadde jeg visst dette, kunne jeg like godt ha kjøpt den billigste døren.

Raymond Sørstrøm

Jeg forventet at skinnene var kappet i riktig lengde. Glasset var ikke merket med hvilken side ut. Dårlig bruksanvisning.

Asad hussain

Det er første gang jeg har kjøpt varer fra grønt fokus og er veldig fornøyd med produktet.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden