Viser kommentarer 1 - 60 av 395

   48,1 %
   42,4 %
   6,5 %
   0,9 %
   2,1 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Nina

Topp kvalitet, noe vrient få på plass, kunne hatt bedre beskrivelse, men når en var i mål, en herlig fornøyelse nyte hele året :)

Flott produkt, men litt mye styr med monteringen av karmene, mye plast/smådeler som æ synes er unødvendig.

Jan B.Stoa

Jeg er meget fornøyd med utforming og kvalitet på produktet jeg kjøpte fra Grønt fokus.

Odd Alme

Godt fornøgd med skyvedørene. Kunne vært bedre arbeidsbeskrivelse . Kunn vært bedre sporing av forsendelsen under frakt.

Bjørn Emil Olsen

Veldig fornøyd med både vare og leveranse :-)

Reidun Johre

Kjøpte hagestue. Kjempefornøyd. Alle deler var med og beskrivelsene var gode.

Fredrik Arne Langsetflott

Dette var prikken over i`en Gapahuken fikk en helt annen bruksverdi , og vi kan forlenge brukstiden både på vår og høst. Det kan vel også tenkes at vi kan bruke den på vinteren nå som den er tett.

Gode, solide elementer Fin finish på overflatene Anbefales??

Trond, Løten

Varer av god kvalitet, levert raskt. Enkel montering, men monteringsanvisning kunne vært litt enklere, måtte en god del frem og tilbake i anvisningen for å finne frem.

Viggo sandvik

Kjempe bra

Bra kvalitet og hurtig levering.

Stian Hasle

Super fornøyd med min nye hagestue på 27,5 m2, med STOR S! Ikke noe problem å montere selvom man ikke er snekker, bør være litt handy og velge noen andre løsninger her og der. Jeg har fått en helt RÅ hagestue med tv, anlegg, hue lys + + + ! Bare å komme å se om du vurderer en, holder til i Lier i Buskerud. Kort oppsummert fordeler og ulemper; Fordeler: God pris, matrialer (plast/alu/tre/glass/tettelister/skruer) er av god kvalitet, ferdig kappet og tilpasset (foruten noen få plank), Ulemper: Mye frem og tilbake for å få helheten av hvordan man skal montere en del når man leser tegningene, velger man brutt hjørne så er det ikke tett over ved tak, det løste jeg selv, over 3 uker leveringstid på deler de har glemt. Tips: Bestill ferdig grunnet, støp dekket, det gjør montering av profiler og alt så mye lettere, ta med takrenne, sjekk at du har fått alle delene du skal ved levering, jeg måtte vente 3 uker på noe og 2 uker på en brev forsendelse av en del,

Gunnar Inge Songedal

Veldig godt fornøyd, super fine produkter til en grei pris. Og gild betjening som hadde peiling på det hun solgte??10 poeng

KJELL

Meget godt fornøyd ??

Er meget fornøyd.

Samsvar mellom pris og kvalitet. Veldig fornøyd.

Hilde

Veldig fornøyd med vårt nye uterom. Brukes hver dag

Ragnar og Brit Berg, Kongsberg.

Vi er veldig godt fornøyd, men veldig mye jobb og studering før vi fant ut av det.

Wenche

Verandaen vår er totalt forandret. Sikre dører ut mot gårdsplass og skjermet for trekk. Er SUPER-fornøyd.

Virker veldig solid.

Veldig bra

Svein Roger Mikkelsen

Syns produktet sto i stil med forventningen.ett godt produkt til en rimelig penge.jeg plagdes litt med bruksanvisningen.men ellers e æ fornøyd.kan godt anbefale andre å handle der.

Kjøpte 4- felt skyvedører og flere vinduer til en bygd utestue. Kjempefornøyd. Bra vi valgte vår/ høst. Er solide og tåler mye, da det kan være mye vind her vi bor. Fikk god forklaring på kundeservise.

Øystein Sørvoll

Produktet virker å være meget solid. Vi er bare spente når vinterstormene setter inn, for på hytta der vi har montert det er det meget kraftige vindkast fra nordvest og nord. Veldig greit å montere... lettforståelig bruksansvisning.

Alt står til forventningene.meget fornøyd.

Mvh Svein Erik Teigen

Alt var bra , men monteringsanvisningen skapte jo et stort problem . Den viser at alle vegger starter og avslutter med en 100 x 100 mm treverk . Da var jo alle mål jeg tok 200 mm for lange . Det syntes jeg dere burde innformrt om , jeg besøkte jo deres utstilling på Alnabru. Nå er veggene oppe . Det ble veldig fint ??

Kjempefornøyd med produktene. Enkelt å montere. Leveranse/transport og info underveis var meget punktlig. Kan absolutt gi min anbefaling til andre

Kurt

God passform og enkel montering, brukte 1,5 uker på å montere alt alene.

Per Kr. Vik

Jeg er veldig fornøyd med dørene. Og så fikk jeg god hjelp fra Grønt Fokus på Os.

Meget bra produkt.

Kjempefin! Anbefales.

Veldig fornøyd med dørene til utestua vår??

Jan Roald Rognhaugen.

Vi er veldig fornøyd med våres vinterhage.

Produktet er bra, men ikke monteringsanvisningen

Henrik

God og fin skyvedør til uslåelig pris!

Rolf Fanebust

Takker for anbefalingen. Produktet stemte med anbefalingen og resultatet ble meget bra. Jeg tok med tid til og lese monteringsveiledningen før start og jeg tok som tidlige nevnt kontakt med dere før start og det var nyttig. Alt stemte og vi er meget godt fornøyd.

Produktet holder god kvalitet. Grei monteringsmanual. Om det var noe en lurte på, var telefonsuporten både dyktige, engasjerte og hyggelige.

God kvalitet og god løsning til en fornuftig pris.Var også lett å montere??

Bra produkt .missvisende at jeg måtte betale frakt for æ få produktet til terminal,var ingen andre alternativ.burde våre i prisen

AMG

Veiledning og tegninger kan forbedres????

Under bestillingen og oppfølging underveis må jeg bare nevne Linn, som må sies å være 100% rett person til rett jobb. Enestående service vennlig og engasjert person I tillegg til at hun hadde enormt god kunnskap omkring pratiske løsninger/ detaljer og hvordan vi best kunne få en optimal hagestuen. Hun har sluttet, men prøv å få henne tilbake :)

Knut Einar Jakobsen

Fantastisk god kvalitet til god pris.

Arild Veberg

God kvalitet til overkommelig pris. Grei montering.

Terje

Veldig bra byggesett, mindre detaljer i monteringsanvisning som var utfordrende og forså på grunn av at denne er universal for flere størrelser og typer, rask respons fra saksbehandler løste problemene uten opphold.. Blir spennende og erfare om kvaliteten på trevirket holder stand mot fuktig og vindfullt vestlandsvær.

Elin Øen

Jeg er storfornøyd med min nye hagestue. Jeg hadde høye forventninger og de innfridde virkelig. En veldig bra jobb av snekre fra Trias som satte opp hagestua.

Fine og solide dører. Glir lett på skinnene og er pene i utseende. De er mye enklere å montere enn det monteringsanvisningen beskriver. Monterte 2 stk. Den første brukt jeg 4-5 timer på, men mesteparten av tiden ble brukt på å tyde bruksanvisningen. Den andre døren var ferdig montert på en times tid, jobbet alene. Så bruksanvisningen kunne med fordel vært gjennomgått og forenklet MYE. Et annet lite minus er låsen. Denne er satt så langt inntil karmen, at det kan være vanskelig å bruke den. Men det går, og det er ikke noe stort problem. Totalt veldig fornøyd med levering, prisen og dørene.

Laila

Meget bra kvalitet !

Egil Magne Male

Monteringsanvisningen var litt dårlig synst eg. Etter som eg hadde to forskjellige bredder på mine 4 dører kom det ikkje fram hvilken rekkefølge dei skulle monteres i . Normalt starter man på side 1 i bruksanvisningen, men det fikk ikkje eg til å stemme måtte hoppe at og fram i bruksanvisningen og det resulterte i at det ble noe ekstra arbeid og en del lenger tid. Dørene virker veldig godt og ser solide og tette ut.

Det virker forseggjort og ordentlig , vi er veldig fornøyd

Dahl Jan Kåre

Helt perfekte vegger. Lette å montere. Dører glir fint og det er blitt tett og fint. Kan anbefales.

Egil Sandkleiv

Skyvedører passet perfekt vær lette å montere.

Frank Pedersen

God kvalitet på produkter

Terje Kjørseng, Drammen

Meget positivt overrasket over hvor god kvalitet det er på skyvedører. Absolutt verdt prisen, god passform, bra monteringsanvisninger.?????? Kanskje kunne vert valg om låsesylinder skal være gjennomgående, har egentlig ikke bruk for å åpne utenfra.

Terje T

Virker som ei bra dør til en fornuftig pris

Stein Solheim

God valuta for pengene. Takplatene var enkle å montere i skinnene og virker solide. Skyvedøren virker solid og ordentlig. En liten detalj som kunne vært bedre er plassering av låsesylinder som står litt for nærmt dørkarmen, særlig i ene enden. Dette er en liten detalj og ikke noe som trekker ned helhetsinntrykket.

Kjempekvalitet, gjennomførte gode løsninger. Anbefaler virkelig disse produktene fra Grønt Fokus.

Noe er merket, men en del er ikke merket :( Noe viser en ting, så virer det sammen noe annet. Fint reisverk :-) Fine dører og vinduer :-) Hvordan disse vil fungere vet jeg ikke, er ikke montert enda.

Hei. bestilte 5 stk vinduer på 70 x 190 og 2 stk skyvedører på 2,60 og 2,80. Utestuen var ferdig oppsett på forhånd og dørene var bare og felle inn passet perfekt . Under byggingen hadde jeg kontakt med grønt fokus for og få de nøyaktige målene til vindu og dører. gjenstår innredning til vinteren. mvh. J.Vasstein

Tor magne

Skyvedøra er veldig bra, fin å se på og virker solid. Det gikk greit å montere sjøl men du må lese monteringsanvisningen skikkelig.

Terje Engen

Helt perfekt til vår sommer og høst.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden