Viser kommentarer 1 - 10 av 10

   8,3 %
   41,7 %
   41,7 %
   0,0 %
   8,3 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Robert

Spira Mur drivhuset ble veldig bra til slutt! Det virker veldig solid og ser bra ut. Prosessen fram var dog litt knotete. Muren må settes opp med svært smale toleransekrav. Først skjedde en feilleveranse (feil drivhus) som det tok noen uker å få rettet opp. Deretter en elendig bruksanvisning som måtte finleses og tolkes. Det fulgte med monteringsskruer og mutre av aluminium - veldig skjøre saker som lett røk tvert av, og alt måtte skrus for hånd. Så viste det seg at det manglet noen sprosser til døren slik at vi ikke kunne få satt sammen denne. Til sist, et av glassene selvdestruerte i tusen knas mellom hendene våre og vi måtte bestille nytt glass fra en lokal glassmester, noe som tok ytterligere 3 uker. I mellomtiden var kundeservice på Grønt Fokus svært vennlige og behjelpelige, og de dekket ekstrakostnadene for tiltakene vi måtte gjøre for å få drivhuset brukbart tett i mellomtiden. Sluttresultatet ble dog veldig bra og vi er godt fornøyd.

sigurd hoelsbrekken

Entreprenør brukte 32 timer på montering. Skruer holder ikke mål. Måtte kjøpe skruer for 350 kr. Skruer er sendt for testing av styrke. Holder IKKE mål.

OM, Orkanger

Virker solid og av bra kvalitet. Kunne vært bedre montasjeanvisning. Litt for svake mutterskruer. Litt for lett for å brekke.

Pent og god kvalitet. Dårlig monteringsanvisning.

Henning

Drivhuset er solid og tiltalende, men er tidkrevende å sette opp. Monteringsanvisningen er mangelfull. Automatiske lukeåpnere anbefales.

Reidunn Aasheim

Kjøpte Spira Mur, et fint drivhus når det er ferdig montert, men det er svært komplisert å montere da veiledningen er elendig og forklarer i feil rekkefølge slik at en ender opp med mye demontering for å ta seg inn, dette var svært dårlig . Skruene er svake, knekker lett og endel skruer er selv-jengende, disse knekker under montering og skaper store vanskeligheter og ekstraarbeid og ekstra kostnad.

Kurt Egil

+ Flott drivhus + God oppfølging og løsning når drivhuset ble levert med noen glass knust - Elendig monteringsanvisning. Brukte mye ekstra tid, ting ble satt sammen i feil rekkefølge etc på grunn av en elendig bruksanvisning. - Huset var litt "ustabilt/vinglete" så jeg har valgt å sette inn noen ekstra avstivere i hjørnene på huset.

Erik F.

Ok, drivhus når det er ferdig, men elendig monteringsanvisning. Sett av lang tid for montasje!

Kirsten Offerdal

Huset er fint, men informasjon og levering er jeg svært misfornøyd med. Vi ble forespeilet at det tok en helg for to personer å montere, men det er faktisk ikke sant. Monteringsanvisningen var svært vanskelig å forstå, selv for mennesker med lang ikea-erfaring. Og det tok mye lengre tid enn forespeilet. Det viste seg dessuten at en av delene til døren var feil, og det tok nesten tre uker å få en ny. Det førte til masse problemer for oss i forhold til ferdigstilling av hagen med levering av plen og hekk. Så alt i alt kommer jeg ikke til å anbefale verken produktet eller Grønt fokus til andre.

Berit Jensen

Kjøpte drivhus hos dere, og så frem til å få det skrudd sammen og satt opp. Leser bruksanvisningen som følger med og ser at denne gjelder også for andre hus deres selger, vanskelig å finne ut hva som hører til drivhuset vi har kjøpt. Bruksanvisningen er under enhver kritikk, elendig!!! Vi har brukt nesten en uke på å skru sammen og få satt opp,5-6 timer hver dag, noe måtte demonteres etter å ha blitt satt sammen fordi det var feil p.g.a rotet beskrivelse i bruksanvisningen, ved demontering tålte ikke skuene å bli skrudd opp igjen, og disse gikk sund, bløt materiale. Noen av rutene(i dør) var for små, slik at det ble glippe, og vind strømmer fritt igjennom. Dette drivhuset skal være til glede og hygge til beboere ved et sykehjem, og arbeidet med å sette det opp ble gjort på dugnad. den høytidelige åpningen ble annonsert 4 dager etter at vi fikk det, da vi mente vi da skulle være ferdig og fått montert det, det ble ikke slik :( Vi anbefaler ikke å kjøpe drivhus fra Grønt Fokus!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden