Viser kommentarer 1 - 47 av 47

   43,4 %
   33,7 %
   14,5 %
   3,6 %
   4,8 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Pent og lyst og gir skygge

Bjørn Sveinung Hansen.

Veldig ok tak. Har bygd eit reisverk med litt andre dimesjonar enn det som De anbefalte i byggebeskrivelsen for reisverk, men det fungerer heilt fint. Grunnen til at eg kjøpte taket er at eg har ein uteplass 4,5 x 7 meter med betongvegg i bakkant og skråveggar på kortsidene. Så fekk eg eit byggesett av ein Bakarovn/Steinovn, som eg har laga fundament til og er igang med bygging av ovnen. Blir veldig kjekt. Einaste som er å bemerka på på taket er transportfirmaet. Skulle kontrollert alle platene ved henting, men tidsfaktor gjorde at det vart ikkje gjort. Under transport hadde to plater blitt skada. Eine plata hadde fått eit djupt merke 15 cm, men ikkje hull. Den andre plata merke etter ein skarp gjenstand på 7-8 cm. der det var hull i allfall i øverste lag. Lek nok inn i kanalane. Hadde tenkt å forhøyra meg med dykk om det er mulig å kjøpa tetningsmiddel som passar for denne typen plast. Tok ikkje kontakt med dykk, så eg las i retningsl. for transportskader måtte gjerast ved henting.

Terje Røisgård

Produktene er greie å montere, virker robuste uten å være overdimensjonert og leveransen var komplett (ingen manglende deler).

Marianne

Montering gikk greit og platene gir veldig fint lysgjennomslipp uten å brenne plantene.

Per Sletbakk

Vi er meget fornøyde og bruker nå uterommet veldig mye. Platene kunne med fordel vært bedre embalert under forsendelsen.

Taket slipper ikke varmen fra solen inn i rommet,flott.

Torhild Andersen

Godt fornøyd ??.

Tore Pedersen

Bra produkt! Litt mere presis beskrivelse på hvor det skal måles fra i ytterkant og at diagonalen er viktig!

Meget bra

Torild Aasheim

Er kjempefornøyd,varmen holdes ute mens sollyset kommer inn,helt perfekt.??Skulle gjort dette for lenge siden,er såååå fornøyd.Har hatt mye folk som er nysgjerrige og har bare fått positivt tilbakemelling.??????

Anna Orkelbog

veldig fint tak og jeg fikk mye hjelp av firma før jeg bestemte meg.

Blir bra når vi får ferdig taket. Godt fornøgd.

B. T. Egeland

Bra produkt, - levert som bestilt. Ikke en skrue manglet. Meget utførlig monteringsanvisning. God service hos GRØNT FOKUS , men selskapet Qliro, som kravde inn betaling, får stryk-karakter.

Svein Erik Andersen

Kanalplast taket var helt topp. Men transporten hadde jeg problemer med. Ikke Grønt Fokus feil regner jeg med. Vi er meget godt fornøyd med vår nye utestue. Lett å legge etter tegninger etc.

Tore ekren

Sku vært meir innpakket surret som eit kolin på en egnet palle .var litt skraper I plater

Mvh ÅgeBergfinn Hauge

Kommer gjerne igjen ved en senere anledning

Knut E. Lydersen

Har ikke fått prøvd det skikkelig,men så langt er jeg veldig fornøyd,det virker som om at det demper varmegjenomtrengingen p.g.a. kanalene.

Mvh. Olav Lovis Tjervåg

Greie produkter . Enkel montering etter anvisning. Profiler kunne med fordel vert pakket bedre .Lettere skade på to av de. Litt manko ved levering men dette ble ordnet enkelt og raskt av levrandør og uten omkostninger. Alt i alt godt fornøyd.

Tore Andersen

Er veldig fornøyd med taket, og til høsten kommer jeg til å glasse inn resten med skyvedører og skyvevinduer.

Ivar bolstad

Har ikke montert enda.

Roar Eide

Litt mangelfull monteringsanvisning. Måtte bruke internett hvor det var bedre forklart.

Vidar K

Virker som et bra produkt, vinteren vil vise hvordan det er over tid. Grei bruksanvisning for legging av tak platene med tilbehør. Platene virker noenlunde sterke, det man kan forvente av 10 mm plast. Alt av profiler og skruer har bra kvalitet.

TT

Kr 3500 i frakt på en vare til ca. kr 6000 blir feil. Dere bør finne en annen måte å distribuere varene på. Produktet var bra og som forventet.

Enkelt og lett å montere, bare jobben i forkant blir gjort ordentlig.

Terje Vinnes

Nøyaktige og fint tilpasset. Gode arbeidstegninger

Litt tidlig med en vurdering (montert i sommer) men gikk greit å montere iht bruksanvisningen.

Vi er fornøyde med produktet, men 5m. lange plater burde være bedre emballert? (en liten overflateskade på en plate.) Vil gjerne ha opplysning om vask og vedlikehold.

Kornelis Tonkens

Noen av platene hadde fått skade under transporten, noe vi ikke så før vi begynte på montasje av dem. Heldigvis oppdaget jeg en skade på den første platen og kunne plassere dem sånn at skadene kunne kappes bort. Husk å sjekke veldig nøye ved levering, disse platene tåler veldig lite, skrap og punktering kan lett oppstå. Når de først er på plass er de fantastisk.

harald nørgaard

1 stk plate var ødelagt .

Geir

Positivt overrasket når det kom til kvalitet. Rimelig men allikevel skikkelig kvalitet og gjennomført løsninger. Eneste som manglet for å få høyest score (5 Stjerner), var monterings beskrivelsen. Ikke akkurat IKEA versjon hvor det er bare å følge step by step selv for en vanlig kar. Det ville vært en fordel hvis monterings anvisningen var bedre merket med hvor, hva og når i bygge prosessen man starter. Mer step by step som i Ikea beskrivelsen. Uten om det veldig fornøy.

ØH

+ Billig, ser bra ut - dårlig bruksanvisning, litt kronglete å sette sammen, bråker mye når det reiner

Bjørn Nilsen

Varens kvalitet er OK, men pakking og forsendelse er ikke bra nok. Kanal-plast platene må avstives og beskyttes bedre. Merking og sikring av kolli bestående av flere deler mangelfullt.

Enkel og god monteringsanvisning. Bra at denne ligger tilgjengelig på nettet, dette gjør planleggingen lettere. Beskyttelse under transport var for dårlig, de første platene var ødelagt og jeg måtte få nye.

Enkelt å legge. Ser ut til å være eit bra produkt ??

Smertefri handel, god kvalitet og fint pakket sammen. Har ennå ikke montert dette p.g.a vinterkulde. Knallgod pris

Tor Kverme

Meget bra produkt, enkelt og greit å montere. Bare en ting så kunne vart bedre, de er innpakkingen fra sender. Er stor fare for skade slik de vart sende til meg.

Stort sett bra kvalitet, men bruks / montasje veiledning er veldig dårlig. Pga denne kuttet jeg feil å måtte fikse til med noe blikk etterpå..... Fikk alt for mange skruer, men for lite pakninger.....

Nils Petter Skeie

Har ikke fått installert platene enda. Men regner med at de fungerer. Litt irriterende at det tilkom frakt når vi endelig har fått butikk på Forus. De var også pakket litt for dårlig til å fraktes på tilhenger. Det burde ha vært noe stivere innpakning.

Knotete bruksanvisning ,man må bla fram og tilbake for å få med seg alt.ellers er produktet bra

Har montert taket.Det er mesten på grensen til ikke gjør det selv..mye borring....Og at den øverste listen ikke er en slags klikk..da hadde ikke attr skrudne vist.. Mvh Trygve Lammenes

Jarle Pollestad

Jeg oppfattet det som litt tynt og skjørt så satte ekstra understøtte for belastning for snø etc.

Bengt Hetland

Bra produkt .Aluminium profilene var skadet og nye ble sendt Bra service og kan anbefales

Kay Horten

Kan ikke sette noe mer . Skal ha en snekker hit .Bytte ut en drager med H bjelke. Ser bra ut hos andre .

tlaksdal.

Opplever at platene ligger og "blafrer" på taket i sterk vind.

Srdjan Cizmovic

Jeg har kjøpt kanalplasttak-10mm og er jeg er ikke fornøyd. Anbefales ikke! Ser ikke fint ut. Avløpshullene er framsiden av den nedre profilen-ser ikke fint ut. Man må kappa masse. Veldig dårlig service i utstillingsbutikken i Stavanger-de hadde ikke peiling om produktet,men jeg tok sjansen og bestilte-og det var feil.

Tore Swensen

Her forventet jeg at hull var boret i profilene på forhånd.

Ja hva skal jeg si, det ligger på plen enda, enda, enda, etter mye mye greier og problemer, kan ikke si åssen varene er. For varene har skader, venter venter enda på nye varer. Det tok lang tid før vi for nye matrialer. Så vi for ikke satt opp hagestua enda. Det spør om vi for opp hagestua før vinteren. Så vi for ikke satt opp den til våren, tenker jeg.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden