Viser kommentarer 1 - 36 av 36

   54,5 %
   37,9 %
   6,1 %
   1,5 %
   0,0 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Jan Garathun - Hansen

Produkter fra Grønt Fokus har jeg kjøpt tidligere. Når jeg nå holdt på med ett nytt prosjekt, var jeg ikke noe særlig i tvil hvilken leverandører jeg skulle velge.

Harald olufsen

Produktet er vi godt fornøyd med så langt!

Leo Patrikainen leder Oppegård Byggservice

Montering var enkelt, når med var fullstendig guide. Tak kom nok sterk og ultravioletlys ikke kommer gjennom. Jeg ambefaler, når Grön Fokus firma var punktlig.

Fantastisk tak til utestuen og minimalt med varme gjennomgang i solrike dager. Fantastisk enkelt å montere.

God servis anbefaler gjerne andre kunder og

BOB

Blir ikke montert før til Våren

Frode

Levering ihht avtale. Enkel å grei montering. God monterinsveiledning.

Lars M

Fine plater som er lette å montere. Rask og grei leveringstid. God og enkel brukerveiledning. Eneste å utsette er at det var en liten skade på en av platene ved mottak.

Veldig fornøyd med produktet. Alle deler passet og bruksanvisning var grei å forstå.

Ole Fladset

Bruksanvisningen var forferdelig dårlig

Roal

Flott tak, god bruksanvisning. Trodde jeg fikk produktet billigere direkte bestilling på grønt fokus enn hos Byggmax, det ble det nesten ikke da Byggmax hadde inkl frakt og grønt fokus pluss frakt

Helt fantastisk

Jacob Bekken

De var helt ok.

Martin

God kvalitet, lett å handtere. Litt vanskelig bruksanvisning når det gjelder å sette på endelistene. Det var det vanskeligaste med å monteringa. Men alt går når ein leser nøye og sammenliknet tekst og bilder.

Veldig fornøyd.

Marve Ingemann Juliussen

Godt produkt å jobbe med. Funka helt etter beskrivelsene og er godt fornøyd.

Fredrik Notland

Veldig pent resultat!

Jan Håkonsen

Ser veldig bra ut. Konstruksjonen virker kraftig. Dørene virker solide.

Nils Melau, Stavern.

Platene passet bra. Spennende å se hvordan de klarer kulde og snø. Skinnene kunne gjerne vært ferdig boret hull i. Endekanter måtte bankes på plass, men nå sitter de. Har brukt 2x6 som bjelker, så det ble meget støtt. Ser trivelig ut med ny pergola på terrassen. Vi gleder oss til våren.

Steinar Østebø

Enkel montering, god og forklarende monteringsanvisning.

Rene Bandsholm Fevang

Intill nå er jeg fornøyet. Men jeg kan ikke gi 5 stjerner før til våre når det har går gjennom vinteren. Uten problemer Mvh Rene

Mariann

Ville heller betalt litt mer og fått litt mer ferdig produkt, som f eks at det var laget hull i profiler for skruer og at pakninger var montert

Lars Saxhaug

Fungerer bra.

Rein Fløisvig

Dere skulle hatt en overgangs skjøt mellom to plater på lengden ! Jeg måtte improvisere da lengden på taket er ca 8 meter . Det lekker vann i skjøten .

Sigbjørn Mortveit

Platene er gode,men eg bestillte i juni. Det var mangler på levering og resten fekk eg den 7. OKTOBER. Dette kaller eg slett kundebehandling ! I tillegg var plater skada i transporten. Eg orka ikke å venta lenge på nye plater og godtok kr 2500 som kompensasjon. Endringa på uteplasser for å bruka platene kosta meg kr 6300 !!!

-Mulig bjelkeavstand bør være mindre med disse platene på 16mm. Satt under flere tverrgående småbjelker enn beskrevet i tegning. - Studerer en tegning vises det samme mål fra ytterkant på første bjelke til senter av andre bjelke. Og samme mål senter senter på andre og tredje bjelke. Tegning bør oppdateres.

Totto

Enkle og jobbe med. Litt dårlig beskrevet hva man gjør med endeprofilene som er bredere enn platene, men ellers helt ypperlig monteringsanvisninger. Skulle ønske jeg kjøpte hakket tykkere plater bare. Virker litt tynne når jeg tenker på vinteren og snø.

Oddbjørn

Fint produkt, men sjekk alle platene for transportskader. Kan være vanskelig å se små skader, så bruk tid på dette.

Bjørn Anders Hoff

meget bra - vet ikke om jeg skulle ha kjøpt 32 mm - men taket ser bra ut

Har lyst og se hvordan det tåler den nord norske vinteren.

Volker Franzen

Ratingen er basert på kort tids bruk, og inntrykk basert på monteringen. Lett å montere og tilpasse mtp saging. Ellers god konstruksjon og god festeanordning med lister og skruer/beslag. Noe som opplevdes som ikke optimalt: Kanalplasten ligger på aluminiumslister som er noen millimeter høyere enn tverrliggerne. Dermed oppstår det et mellomrom der platene bøyes og "henger" litt ned på tverrliggerne. Dette lager knirkelyder når det blåser og er muligens ikke så gunstig når tung snø ligger opppå. Så tverrliggerne bør gjerne vært montert tilsvarende høyere? Noe som i så fall bør nevnes i bruksanvisningen til reisverket. Selv legger jeg inn noen hvite vinduspakningslist.

Produktet i seg selv er bra, men det er for utsatt under transport når ikke det pakkes inn/beskyttes. En av platene hadde flere bulker, muligens hull i topplaget. Dessverre så jeg ikke dette før det hadde gått flere dager, DVs når jeg skulle montere platen. Var ikke hjemme når det ble levert.

16 mm er noe tynt da man må opp på taket for å få skrudd det fast.Man må ha med seg en solid trebjelke å legge på tvers av bærebjelkene for å ha noe å gå på. Ellers fikk jeg alt greit på plass. Taket er tett og fint.

Arnfinn

Det som trekker ned er ar det ikke er tett i overgang mellom bunnskinne og sidekarm til skyvedør. Jeg har skyvedør med fire felt.

Det er fukt bobler i kanalene som ikke kommer ut og noe av platene var trykket sammen i kantene etter pakking.

Lang leverings tid For sen levering Manglet deler til ene skyvedør fasaden Måtte ettersendes med 4 ukers levering fra Sverge Skade på ene skyvedør Tape som har stått lenge på som er nesten umulig å få av Takrenne som var så stor at en passet til et tak som var 4. ganger så stort
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden