Vinterhage og hagestue


Du får taket på kjøpet!

Kjøp en komplett hagestue med reisverk, kanalplasttak og skyvepartier for minst 49 000 kr, så byr vi på taket!

Angi koden TAKPAKOPET i kassen.

Gjelder t.o.m. 28. januar 2019. Gjelder sesongstilpasset kanalplasttak (ikke taket comfort). Verdi inntil 41 198 kr.


Vinterhage og hagestue

Hagestue for alle sesonger

Bygg ditt nye favorittrom i huset. En innglasset veranda eller en hagestue binder sammen uteplassen med hjemmet og gir et fredfylt sted der du kan tilbringe lange sommerkvelder i le fra vær og vind. Denne plassen kan gjøres personlig og tilpasses akkurat etter dine ønsker. Det finnes glassvegger som holder varmen hele året, eller de som forlenger sommeren selv om det nærmer seg høst. Savner du plass i nærheten av huset kan du bygge en frittstående hagestue lengre bort i hagen omringet av plen og planter.

En hagestue tilpasset ditt behov

Å bygge et nytt rom kan føles som et stort prosjekt å begynne på, men er vel verdt arbeidet. Det spesielle med å ha en hagestue er savnet etter å være både inne og ute samtidig. Det naturlige lyset og luften kommer på sommerhalvåret, og med rett isolerte glassvegger kan du også benytte deg av det vinterhalvåret . Tenk igjennom ditt behov og plassering av hagestuen utfra dine personlige preferanser. Vil du ha et mindre frittstående rom et sted i hagen der du også kan prøve ut dine grønne fingre i løpet av sommeren? Eller vil du ha en helt ny vinterhage tilknyttet til huset? Vil du ha sol fra tidlig morgen eller kanskje en plass til å nyte sene sommerkvelder? Det finnes like mange muligheter til å designe ditt nye uterom som det finnes spennende ideer. Hos oss finner du materialer og inspirasjon for å gjennomføre ditt prosjekt akkurat som du ønsker.

Design din hagestue på nettsiden

Planlegg prosjektet godt før du begynner. Det er ikke alltid nødvendig med gulv til hagestuen hvis du har en terrasse fra før. Da kan det være nok å montere skyvedørene rett på terrassen, med mindre du skal ha et kraftigere isolert rom. Da behøver du et solid gulv. Vil du kunne bruke rommet hele året kan du også bruke gulvvarme eller infravarmere. Uansett isoleringsbehov er alle våre skyvedører med sikkerhetsglass som holder ute uønskede gjester. Med ulike varianter av isolertak kan du justere varmen akkurat som du ønsker. Du kan få med skyggerullegardiner til taket som enkelt kan rulles opp og ned.

Benytt deg av vår hagestueguide som ved enkle klikk kan designe din nye hagestue og samtidig gi deg pris på ditt nye favorittrom.

Uterum för alla årstider Uterum inspiration
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden