10%
Rabatt

Lekt

4 - pakn

Bredde, høyde og lengde

Ordinær pris319 kr
SPAR 31 kr
288 kr

Finnes på lager. Info om leveranser

Leveringsuke

Leveringsuke vil avhenge av lagerstatus og transporttid. Vennligst se på ordrebekreftelsen du mottar på e-post for antatt leveringsuke.

Vanlige spørsmål

Hva innebærer lager”?
Vi sender din vare om kort tid fra lageret. Leveranstiden er cirka 2-4 uker, avhengig av hvor i Norge du bor.

Hva betyr klar for å sendes”?
Din bestillingsvare er klar til å sendes så fort den er ferdigprodusert. Leveranstiden er cirka 2-4 uker, avhengig av hvor i Norge du bor.

Når får jeg min bestilling?
På din ordrebekreftelse får du en antatt leveranseuke. Leveranseuke bestemmes etter hvor du bor og hva du har bestilt. Du informeres via telefon, mail eller sms.

Hvordan følger jeg min leveranse?
Du kan følge din leveranse på transportørens hjemmeside ved hjelp av ditt sendingsnummer.

Artikkelnummer: 615782

Leveringsuke

Leveringsuke vil avhenge av lagerstatus og transporttid. Vennligst se på ordrebekreftelsen du mottar på e-post for antatt leveringsuke.

Våre reisverk er klassifisert til å klare seg i bestemte snøsoner. Disse vil gjelde dersom man ønsker å legge et eget tak på våre reisverk. Dersom man derimot benytter seg av isolertak i polycarbonat fra Grønt Fokus, vil snøsone-spørsmålet bli ganske uvesentlig. Våre isolertak er nemlig så glatte at dersom man har den nødvendige vinkelen på taket (min. 5 grader), vil all snø i hovedsak renne av før problemer oppstår (Dersom hagestuen står et sted der snøfokk kan oppstå må man likevel holde øye med dette og eventuelt fjerne snøen, hvis det blir nødvendig). Informasjon om snøsoner finner du nedenfor.

Det er viktig å behandle treet med grunning og maling.

Artikkelnummer: 615782
Bredd 45 mm
Höjd 45 mm
Längd 3300 mm
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden