2023 katalogen er her! Bestill den gratis nå!

Nyheter


/hagestue/komplette-veggmonteret-hagestue/feire-aluminium---hagestue-417520?chosenValues=268%2C35
Nyhet

Hagestue | Feire aluminium

En hagestue i aluminium er så nært vedlikeholdsfri som du kan komme. Og dette er noe som garanterer mange fantastiske år fremover. Det stilige designet er tilgjengelig i seks størrelser og passer til de fleste moderne hjem. Skyvepartiene som brukes i denne hagestuen har vi selv designet og produsert. De har gjennomgått strenge tester og er av svært høy standard.

https://www.grontfokus.no/drivhus/drivhus-i-tre/?sfilter_1270=7098
Nyhet

Drivhus | Skogly drivhus i tre

Vakkert drivhus i tre som kan brukes både som drivhus, hagestue eller begge deler på en gang. Nå med flere oppgraderinger til sesongstart 2023. 

De store glassflatene i tak og vegger skaper en følelse av å være helt ute i naturen.

/anneks-og-boder/levegg-og-pergola/
Nyhet 2023

Pergola | Aluminium


Her får du et herlig, ekstra rom i hjemmet for samvær med familie og venner i all slags vær. Denne unike pergolaen har et lamelltak som kan åpnes og stenges, og som gir behagelig skygge når den er lukket. Ikke bare har du muligheten til å velge mellom sol eller skygge, men med taket lukket får du også et tørt sted å være når det begynner å regne.

/garderober/stil-skyvedorsgarderober/
Nyhet

Skyvedørsgarderobe | Stil


Den nye kolleksjonen Stil er tilgjengelig i flere farger, og oser av kvalitet. Den er utviklet spesielt til deg som ønsker mye av det lille ekstra i hjemmet. Vi har laget ferdige pakkeløsninger med skyvedørsfronter, skinner og luksuriøs mykstenging, for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bestille. Stil kan benyttes både som skyvedørsgarderobe og som romdeler.

/hagestue/skyvebare-og-faste-partier/s30/sommer---optimal-422249/
Nyhet 2023

Skyvedør | Sommer - Optimal

Nå også med en enda en høyde, nemlig 219,5 cm. Denne serien er designet for deg som ønsker seg en egen sommerstue. Her kan du dyrke planter, omgås med venner eller søke ly for sol, regn og mygg.

Sommer Optimal skyvepartier er vårt eget design og produsert på egen fabrikk i Sverige. Partiene har gjennomgått tøffe tester og er av høy standard. U-verdien på glassene er 5,9.

/spabad-og-badestamper/vedfyrt-badestamp/
Nyhet

Badestamp

Unn deg en vedfyrt badestamp der du kan slappe av og varme deg opp på en ellers kjølig dag. Det er en fantastisk opplevelse der stress og spenning forsvinner og perfekt for hele vinterhalvåret.

Tilgjengelig i flere forskjellige modeller og farger.

 

utemiljo/rekkverk/stiltje-–-høydejusterbart-glassrekkverk/stiltje---glassrekkverk-420861
Nyhet

Glassrekkverk | Stiltje


Hvor mange ganger har ikke vinden ødelagt for ellers solfylte dager på terrassen? Nå har vi endelig funnet en løsning til deg!

Gjør terrassen din til et enda koseligere sted for avslapning og selskap med dette supersmarte glassrekkverket som er justerbart i høyden. Med en enkel manøver skjermer du for vinden, hvis den plutselig skulle dukke opp.

/garasje/garasjeporter/lindab-basic-421134
Nyhet

Garasjeporter | Lindab


En garasjeport skal kunne håndtere litt av hvert. Derfor er Lindabs garasjeporter oppbygget rundt en svært isolerende kjerne, bekledd med solid stålplate. En sterk og lett kombinasjon som gir god beskyttelse mot innbrudd, vær og vind, samtidig som den matcher husets arkitektur.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden