Nyheter


/hagestue/komplette-veggmonteret-hagestue/feire-aluminium---hagestue-417520?chosenValues=268%2C35
Nyhet 2022

Hagestue | Feire aluminium

En hagestue i aluminium er så nært vedlikeholdsfri som du kan komme. Og dette er noe som garanterer mange fantastiske år fremover. Det stilige designet er tilgjengelig i seks størrelser og passer til de fleste moderne hjem. Skyvepartiene som brukes i denne hagestuen har vi selv designet og produsert. De har gjennomgått strenge tester og er av svært høy standard.

/drivhus/drivhus-hybrid/skogly-mur-416528
Nyhet 2022

Drivhus | Skogly Mur

Vakkert drivhus i tre som med sine doble dører gir et innbydende inntrykk, samtidig som det gjør det enkelt å bære ting inn og ut av drivhuset, det være seg hageredskaper eller møbler.

De store glassflatene i tak og vegger skaper en følelse av å være helt ute i naturen.

/garderober/stil-skyved--rsgarderober/
Nyhet 2022

Skyvedørsgarderobe | Stil


Den nye kolleksjonen Stil er tilgjengelig i flere farger, og oser av kvalitet. Den er utviklet spesielt til deg som ønsker mye av det lille ekstra i hjemmet. Vi har laget ferdige pakkeløsninger med skyvedørsfronter, skinner og luksuriøs mykstenging, for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bestille. Stil kan benyttes både som skyvedørsgarderobe og som romdeler.

/cguide/step1
Nyhet 2022

Isolert stålplatetak

Det perfekte taket til vinterhagen din, skapt i Sverige for nordiske forhold. Her får du et isolert og toppmoderne, praktisk og tett tak.

I Hagestueguiden vår kan du velge dette taket til flere vinterhager i serien Feire.

 

/spabad-og-badestamper/vedfyrt-badestamp/
Nyhet 2022

Badestamp

Unn deg en vedfyrt badestamp der du kan slappe av og varme deg opp på en ellers kjølig dag. Det er en fantastisk opplevelse der stress og spenning forsvinner og perfekt for hele vinterhalvåret.

Tilgjengelig i flere forskjellige modeller og farger.

 

utemiljo/rekkverk/stiltje-–-høydejusterbart-glassrekkverk/stiltje---glassrekkverk-420861
Nyhet 2022

Glassrekkverk | Stiltje


Hvor mange ganger har ikke vinden ødelagt for ellers solfylte dager på terrassen? Nå har vi endelig funnet en løsning til deg!

Gjør terrassen din til et enda koseligere sted for avslapning og selskap med dette supersmarte glassrekkverket som er justerbart i høyden. Med en enkel manøver skjermer du for vinden, hvis den plutselig skulle dukke opp.

/garasje/garasjeporter/lindab-basic-421134
Nyhet 2022

Garasjeporter | Lindab


En garasjeport skal kunne håndtere litt av hvert. Derfor er Lindabs garasjeporter oppbygget rundt en svært isolerende kjerne, bekledd med solid stålplate. En sterk og lett kombinasjon som gir god beskyttelse mot innbrudd, vær og vind, samtidig som den matcher husets arkitektur.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden