Nyheter


/hagestue/skyvebare-og-faste-partier/frisikt/frisikt-skyvedorer-425465
Nyhet

Hagestue | Frisikt skyvedører

Rammeløst design - store glassfelt for maksimal utendørsfølelse.

Med Frisikt får du en helglasset skyvedør til hagestuen din som er uten synlige profiler. Med disse skyvedørene får du maksimal åpning ut mot hagen, samtidig som du får et beskyttet sted for vær og vind. Designet for et åpent og luftig inntrykk uten å skulle forstyrre utsikten. Velg bredde, antall dørfelt, høyde, farge, lås og åpning.

https://www.grontfokus.no/vinterhage-og-hagestue/tak/?sfilter_683_684_685=3993
Nyhet

Hagestue | Nylanserte kanalplasttak

Alle ønsker seg et kanalplasttak som er enkelt å montere, og nå har vi funnet løsningen!
Et hagestuetak med nye profiler av høy kvalitet som enkelt klikkes på plass. Samtidig har vi gjennomført flere andre forbedringer som også forenkler monteringen, skiftet ut tetningslistene og forbedret takets andre aluminiumprofiler.

https://www.grontfokus.no/drivhus/drivhus/?sfilter_1270=8068
Nyhet

Drivhus | Linnea drivhus i tre

Tredrivhuset med design og funksjon i perfekt balanse

De store glassflatene i tak og vegger skaper en følelse av å være helt ute i naturen.

/vinterhage-og-hagestue/hagestue-i-aluminium/?sfilter_5=10
Nyhet

Hagestuepakke | Trivelig

Det beste fra to verdener - design og kvalitet. Hagestuen Trivelig tilbyr unik svensk design som er tilpasset nordiske forhold.

En hagestue i aluminium er så vedlikeholdsfritt som det kan bli. Dette er et eksklusivt uterom for livsnyteren. Med forskjellige valg for farge og tak, har du muligheten til å tilpasse hagestuen slik at den passer perfekt til både din stil, ditt hus og din hage.

/anneks-og-boder/levegg-og-pergola/
Nyhet

Pergola | Aluminium


Her får du et herlig, ekstra rom i hjemmet for samvær med familie og venner i all slags vær. Denne unike pergolaen har et lamelltak som kan åpnes og stenges, og som gir behagelig skygge når den er lukket. Ikke bare har du muligheten til å velge mellom sol eller skygge, men med taket lukket får du også et tørt sted å være når det begynner å regne.

/hagestue/skyvebare-og-faste-partier/s30/sommer---optimal-422249/
Nyhet

Skyvedør | Sommer - Optimal

Nå også med en enda en høyde, nemlig 219,5 cm. Denne serien er designet for deg som ønsker seg en egen sommerstue. Her kan du dyrke planter, omgås med venner eller søke ly for sol, regn og mygg.

Sommer Optimal skyvepartier er vårt eget design og produsert på egen fabrikk i Sverige. Partiene har gjennomgått tøffe tester og er av høy standard. U-verdien på glassene er 5,9.

/spabad-og-badestamper/vedfyrt-badestamp/
Nyhet

Badestamp

Unn deg en vedfyrt badestamp der du kan slappe av og varme deg opp på en ellers kjølig dag. Det er en fantastisk opplevelse der stress og spenning forsvinner og perfekt for hele vinterhalvåret.

Tilgjengelig i flere forskjellige modeller og farger.

 

/garderober/stil-skyvedorsgarderober/
Nyhet

Skyvedørsgarderobe | Stil


Den nye kolleksjonen Stil er tilgjengelig i flere farger, og oser av kvalitet. Den er utviklet spesielt til deg som ønsker mye av det lille ekstra i hjemmet. Vi har laget ferdige pakkeløsninger med skyvedørsfronter, skinner og luksuriøs mykstenging, for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bestille. Stil kan benyttes både som skyvedørsgarderobe og som romdeler.

/moterommet/
Nyhet

Møterommet | Digitalt Møte

Ønsker du tips og idéer til prosjektet ditt? Kanskje hjelp til planleggingen? Via Møterommet kan du enkelt booke et digitalt møte (med eller uten kamera påslått) med noen av våre dyktige rådgivere og eksperter, for å ta tankene dine et skritt videre. Vi hjelper deg hele veien når det passer deg, kostnadsfritt så klart. Hjertelig velkommen til Møterommet!

/interaktiv-utstillingsbutikk/
Nyhet

Interaktiv utstillingsbutikk

I vår digitale utstillingsbutikk har du mulighet til å komme enda nærmere våre modeller av hagestuer og drivhus, se alle detaljer, visualisere din drøm og lese mer om de produktene du er nysgjerrig på – akkurat som i en vanlig utstillingsbutikk.

Døgnåpent – besøk den når det passer deg!

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden