Start sommeren før alle andre. Start prosjektet nå og bli ferdig før sommeren. SE AKTUELLE KAMPANJETILBUD

Lysthus


Hos oss finner du de modellene av klassiske lysthus, som er bestselgerne. Et lysthus skal ha god plass slik at man kan invitere mange av sine venner til et festlig lag eller til en kopp bålkaffe. Våre lysthus kommer som byggesett, så du enkelt kan sette det sammen. Vi anbefaler likevel å skaffe seg noen ekstra sett med armer, for det er alltid greit å ha noen til å holde mens andre skrur.

Idèer til ditt lysthus

Våre kunder gjør det litt forskjellig. Noen innreder sitt lysthus med benker rundt huset og har et bord i midten som blir samlingspunktet. Der kan man spille brettspill med barn og barnebarn, og ellers ha det trivelig om kveldene. Andre innreder sine lysthus med en grill som plasseres i sentrum av lysthuset. Da blir grillen midtpunktet som både varmer opp både mennesker og grillmat. Med vinduer til alle kanter vil du kunne nyte både natur og flott utsikt fra ditt lysthus, hvis du er så heldig å ha dette. Men uansett hvor du plasserer et lysthus vil du få den deilige utefølelsen.

Hvilken stil vil du ha på ditt lysthus

Selv om de klassiske lysthusene er ganske like er det mye du kan gjøre for å finne din egen stil. Ønsker du å male ditt lysthus i samme farge som huset, eller ønsker du å få frem de naturlige konturene av treverket ved å bruke trebeis? Hvis ditt lysthus skal stå i skogkanten vil du kanskje bruke en mørkere brunbeis, for å skape en eventyrstemning. Uansett hvordan du velger å gjøre det vil et lysthus kunne gi deg noen flotte kvelder med familie og venner.

Les mindre

 

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden