Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Areal

Vegg og tak

Farge

Serie

Veggdrivhus


Et veggdrivhus er både lurt og stilig hvis du ønsker spare på plassen og heller dyrke planter på et lite område. Et drivhus plassert helt inntil en vegg er også spesielt egnet for de som ønsker å kunne dyrke noe, men som ikke har en så stor hage. Finn din løsning for drivhus mot vegg her.

Drivhus mot vegg har mange fordeler

Et drivhus mot en vegg gir deg og din dyrking flere fordeler. Et drivhuset plassert helt inntil en hus- eller garasjevegg tar f.eks. ikke så mye plass. En husfasade holder også på varmen bedre enn selve drivhuset og bidrar dermed til å opprettholde en jevnere drivhustemperatur i de kjøligere nattetimene. Husets vegg varmes opp av solen om dagen, og gir deretter denne varmen til drivhuset om natten. En praktisk og energieffektiv løsning.

Veggdrivhus for de med plantedrømmer

Det er flere størrelser av veggdrivhus du kan velge mellom. Hvis du har en ledig husvegg eller garasjevegg, kan du enkelt finne et drivhus i riktig størrelse. Spørsmålet er hva du ønsker å dyrke og hvor mye plass du trenger. Avhengig av hvilken størrelse du kjøper, kan du dyrke både krydder, tomat, agurker, chili og mye mer.

Plassering av et veggmontert drivhus

Man ønsker alltid å plassere veggdrivhuset mot en vegg der det blir mest mulig sol om dagen. Men husk også på at det kan bli for mye sol og varme på de skikkelig flotte sommerdagene. Sørg derfor for å alltid ha god ventilering og lufting i drivhuset ditt. Hvis du sørger for å åpne og lufte når det er på det varmeste, så vil et veggdrivhus ha gode forutsetninger, også om det står plassert der solen er sterkest. Les mindre

STOR DRIVHUSKAMPANJE
20% RABATT

20% rabatt på mengder av drivhus og drivhuspakker. Finn din favoritt!

Ikke gå glipp av Skogly tredrivhus.
Bestill senest 29. juli.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden