Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.

Filter

Nye produkter

Produkt

Sesong

Skyvbare og faste partier


Det er mange viktige bestanddeler i en hagestue, men det vi selger absolutt mest av er skyvedør. Med en skyvedør i helt glass får du nærhet til hagen, du får utsikt, du får mulighet til å stenge for vind, regn og mygg, samtidig som du kan åpne en skyvedør når solen blir for varm og man trenger å lufte ut.

Skyvedør for alle sesonger

Hos oss finner du skyvedør for sommerbruk, for forlenget sommer, skyvedør for vår til høst, og skyvedør for vinterbruk. Spørsmålet fra oss til kundene blir derfor; når har du planer om å sitte bak din skyvedør? Skal du sitte bak skyvedøren kun på sommeren eller skal du bygge deg en helårs vinterhage? Vår erfaring forteller oss at man bruker hagestuen mer enn planlagt, spesielt hvis det er slik at man kan gå direkte fra stuen og ut i hagestuen via en dør, uten å måtte ta på seg skoene først. Da er det greit å ha planlagt på forhånd hvilken skyvedør du trenger.

Våre bestselgere

Våre kunder kjøper som oftest skyvedør for vår til høst, for her får man mest skyvedør for pengene. Du får en god isolering for sommerhalvåret, samtidig som du får en god pris. Man kan også sitte bak en vår/høst skyvedør på vinteren, men da må man beregne litt fyring. En vår/høst skyvedør er det antatt beste kjøpet, der du for et lite tillegg i prisen, sett i forhold til en ren skyvedør for sommerbruk, får en skyvedør du kan bruke nesten hele året gjennom.

Les mindre

 

Akkurat nå
20% rabatt

Bygg som du vil med våre svenskproduserte skyvepartier for alle årstider. Nå med 20% rabatt på kjøp over 4.000 NOK.

Gå ikke glipp av utsalget på sommerpartiene Harmoni, med inntil 70% rabatt!
Gjelder t.o.m. 29. juli ved kjøp av skyvepartier for minst 4000 kroner. Gjelder ikke Harmoni utsalg.
Sorter etter

40 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden