Stormgaranti inkludert
– for et trygt kjøp!

Drivhusene våre står stabilt, selv i hardt vær. Dette er vi sikre på etter å ha levert drivhus til tusenvis av kunder over hele Norge i årevis. Vi selger bl.a. drivhus som vi har designet, bygget og produsert selv. Du vil også finne nøye utvalgte drivhus fra ledende produsenter i Europa med mange års erfaring i bransjen. Vi velger å kun tilby drivhus av høyeste kvalitet innenfor sitt segment på markedet!

Vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg som kunde 6 års stormgaranti på alle drivhus av typen Skogly, Oasen, Juliana, Linnea og Dahlia. Stormgarantien innebærer at dersom du har skader på drivhuset ditt, som er direkte forårsaket av vind opp til 32,6 m/s (øvre grense for storm), vil vi erstatte de delene av drivhuset ditt som har blitt skadet. Du kan derfor føle deg helt trygg når du kjøper et drivhus fra oss.

Les mer om stormsikre drivhus

växthus i höstmiljö


BETINGELSE

Helt normal omsorg er en betingelse. Dører og vinduer skal holdes lukket og sikres med for eksempel buntebånd. Drivhuset må også forankres til bakken på riktig måte, og det må være plassert på et sted der det kan være så beskyttet som mulig mot vinden. Jevnlig kontroll av detaljer som f.eks. tetningslister, fluebein og sprekker i glassruter, er en forutsetning for at garantien skal være gyldig. Råd om stell og vedlikehold finner du på vår hjemmeside og i manualen. Hvis du mangler informasjon, vennligst kontakt vår kundeservice eller en lokal fagmann. Monteringen av drivhuset må utføres i henhold til instruksjonene. Glemskhet betyr at omsorgsplikten ikke er oppfylt.

  • Din kvittering gjelder som garantibevis for kjøp gjort etter 18. desember 2023.
  • Stormgarantien dekker ikke indirekte skader, for eksempel hvis en annen gjenstand blåser inn i drivhuset og forårsaker skade. Det dekker heller ikke indirekte skader som at deler av drivhuset ditt blir blåst inn i en annen gjenstand og forårsaker skade på den.
  • Stormgarantien erstatter ødelagte deler av drivhuset ditt, forårsaket av vind opp til 32,6 m/s, med nye deler. Arbeidskostnader eller andre potensielle kostnader knyttet til utskifting av skadede deler vil ikke bli refundert.
  • Stormgarantien gjelder kun privatpersoner, og deg som står oppført som kjøper av drivhuset. Gyldig fra kjøpsdato på kvitteringen og 6 år fremover.
  • Stormgarantien gjelder ikke for skader som ikke påvirker drivhusets funksjonalitet.
  • I de sjeldne tilfellene der drivhuset og dets deler ikke lenger kan bestilles fra vår leverandør, f.eks. fordi det er utgått og/eller ikke lenger produseres, vil Grønt Fokus ikke lenger være erstatningsansvarlig.
  • Leveringstiden for reservedeler kan variere. Grønt Fokus kan ikke garantere en bestemt leveringstid, da dette styres helt og holdent av mulighetene som er gitt oss av våre leverandører.

VED SKADE

Send e-post til: support@grontfokus.no og gi e-posten navnet "Stormgaranti". Legg ved kopi av originalkvittering, bilder av skadene med bilder av omgivelsene og beskrivelse av hendelsesforløpet. Datoen for skaden må angis. Melding skal skje så snart som mulig etter at skaden har oppstått, men senest innen 30 dager.


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden