Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Størrelse

Anneks


Vi har alle behov for mer plass og etter hvert som familiene øker i antall medlemmer, må vi stadig se oss om etter måter å få nok rom på til alt og alle. Med et lite anneks i hagen får du et ekstra rom der tenåringene kan være, eller et sted der en ferierende gjest kan slappe av når han besøker deg. Kjøper du et større anneks vil du kunne få enda mer plass, og dermed gi enda større opplevelser til dine besøkende.

Innred ditt anneks

Ta fantasien i bruk og innred annekset med sofaseng, kommode, en liten lysekrone og en fin lenestol i gammel stil. Dersom du er ute etter noe mer moderne innreder du ditt anneks slik du forestiller deg ditt eget drømmerom. La ditt anneks bli det lille ekstra for alle som er så heldige å få bo der når de besøker deg.

Bygg anneks selv

Våre anneks er relativt enkle å montere selv. Hvis du er normalt handy vil du kunne klare å montere et anneks alene, men det er alltid greit med et par ekstra hender. Anneksene kommer i ferdige moduler, som du så monterer sammen. Det medfølger en god monteringsanvisning, slik at monteringen av våre anneks skal kunne skje uten for mye plunder. Men skulle du få behov for veiledning og assistanse er du velkommen til å ringe oss. Vi er her for deg.

Små og store anneks

Vi har et stort utvalg av anneks, slik at du skal kunne finne noe som passer både lommebok og plass i hagen. Les mer om hva vi kan tilby og kontakt oss hvis du har spørsmål. Les mindre

Inntil 20% rabatt
PÅ UTVALGTE BODER, ANNEKS & LEKEHUS

Skap nye og spennende steder ute i hagen. Nå inntil 20% rabatt på utvalgte anneks, boder og lekehus. Gjelder t.o.m. 29. juli.
Sorter etter

29 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden