Akkurat nå tilbyr vi delbetaling med 0% rente i inntil 36 måneder. Les mer

Filter

Nye produkter

Antall personer

Spabad


Unn deg et luksuriøst spabadekar der du kan koble av og varme deg på de kjølige kveldene. Kan leveres med undervannsbelysning og høyttalersystem og alle leveres med filter og frostbeskyttelse; perfekt for det norske klimaet.

Luksuriøst spabad på terrassen

Skaff deg et utespa på terrassen for luksus i hverdagen. Grønt Fokus har spabad for opp til syv personer, med undervannsbelysning, massasjedyser og høyttalersystem. Spabadene kommer fra USA, verdens fremstre produsenter av SPA-tilbehør og finnes i flere ulike farger og former; velg mellom ytterfarger som kastanjebrun, espresso eller mørkegrå, og interiørfarger som sterling silver, perlehvit eller glacier hvit. Filter og frostvakt inngår i alle spabad for at opplevelsen skal bli så bra som mulig.

Et varmt bad en kjølig vinterkveld

Et spabad er en luksus i ditt hjem. Ønsker man å koble av og få en rolig stund, er et spabad perfekt å ha. Alle badekar leveres med filter og frostbeskyttelse for perfekt tilpasning til det norske klimaet. Hva passer vel bedre enn å synke ned i et varmt spabad en kjølig vinterkveld.

Avslappende spabad fra Grønt Fokus

Grønt Fokus leverer luksuriøse spabad for avslappende stunder. Bestill ditt spabad hos oss nå. Läs mindre

Sorter etter

6 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden