Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.

Paviljonger


Mange mennesker har god plass i hagen, men vet ikke helt hva man skal fylle den med. Med en klassisk utformet paviljong på gresset, midt blant roser, stauder og magnolia, får du en flott uteplass som samtidig skjermer deg for sol og regn. En klassisk paviljong blir et tilskudd til din allerede vakre hage, og bidrar til å gjøre den enda vakrere.

Paviljong med tradisjon

I historien har paviljonger alltid vært populære. Paviljonger var før i tiden et fast innslag i nesten enhver kommunal park eller hage, og en paviljong ble alltid samlingspunktet der folk møttes. En paviljong er liten rund, firkantet eller mangekantet bygning, og har tradisjonelt sett vært brukt til lysthus, restaurant eller sted for å fremføre musikk.

Enkel montering

Velger du en paviljong fra oss får du en paviljong som er enkel å montere. Paviljongen kommer som et byggesett som du monterer ved hjelp av en monteringsanvisning. Hvis du er ute etter en plass der du kan sitte under tak i hagen, men som samtidig må bidra til at hagen får det lille ekstra, vil det være en fin ide å skaffe seg en paviljong.

Les mindre

 

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden