Plisségardiner


Visste du at et gardin kan ha flere praktiske egenskaper? I det brede utvalget her hos Grønt Fokus finner du plisségardiner med en rekke praktiske funksjoner.

Solbeskyttelse og energisparing

Du har mye å tjene på å installere plisségardiner i huset. For eksempel kan du velge plisségardiner for solbeskyttelse og som gir deg ekstra isolering. Smart, ikke sant? Uansett hva dine behov er, så har vi alltid en løsning for deg. Vi har plisségardiner i mange design. Velg for eksempel mellom gjennomsiktig og mørkleggings-design, og tilpass nøyaktig til dine rom og dine behov. De halvtransparente gardinene slipper inn et behagelig og filtrert lys, og reflekterer samtidig bort varmen.

Topp- og flexhengte gardiner

I vårt brede utvalg finner du også modeller med fleksibelt oppheng. Mørkleggingsgardinene har et lag som ikke bare blokkerer lyset, men også forbedrer isolasjonen. Vi har alltid en løsning for deg, uansett hvordan dine behov i huset ser ut. Du kan enkelt brette opp gardinene med snor og snorlås. Takket være antistatisk behandling er modellene støvavvisende. Disse gardinene er også en stilig interiørdetalj som er tilgjengelig i fargen antikkhvit.

Grønt Fokus – det naturlige valget for en huseier

I det brede utvalget av leverandører hos Grønt Fokus finnes det noe i alle prisklasser og smaker. Vi tilbyr deg praktiske og raske leveranser av alle slags varer. Mest til hage og uterom, men også varer til innsiden av huset ditt. Vi leverer over hele landet. Les mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden