Kampanje på hagestuer, drivhus mm. Kun til 19. juni - se alle tilbud her!

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Type

Areal

Materiale

Vegg og tak

Farge

Serie

Orangeri


Et orangeri er et drivhus med plass til både sosialt samvær og dyrking. Et naturlig samlingspunkt i hagen din som raskt blir et favorittrom.

Hva er et orangeri

Tidligere ble orangerier brukt til å overvintre følsomme og eksotiske planter. Navnet kommer fra det franske ordet «orange», som betyr «appelsin». Ifølge den opprinnelige betydningen er det et oppvarmet drivhus som deretter ble brukt til overvintring av middelhavsplanter og sitrustrær. Orangerier var tidligere vanlig i slott og herskapshus.

I dag er orangerier og drivhus ofte synonymt med hverandre. Et orangeri er ofte et litt større drivhus og ofte med litt spesiell design. Dette kan da brukes som en slags vinterhage som kan fylles med både planter og middagsselskaper.

Våre drivhus orangerier

Her har vi samlet drivhusene som vi mener er best egnet som orangerier – uavhengig av hva du selv forbinder denne betegnelsen med. Et orangeri kan jo bety så mangt for forskjellige mennesker, men her er noen ulike valg vi tror kan gi deg et sted for både sosialt samvær og dyrking, og kanskje også overvintring av noen appelsintrær?

Hvordan vil du bruke orangeriet ditt?

Før du velger hvilket drivhus du vil bruke som orangeri i hagen din, tenk nøye på hvordan du vil bruke det. Skal du ha det som en hagestue for familien, vil du dekke bordet til en midtsommerfest, kanskje ha det som et bassenghus eller er det fokus på planter av ulike slag? Mulighetene for bruk er nesten uendelige. Uansett hva du velger, vil du skape en rekke muligheter for både dyrking og avslapning i et orangeri. Les mindre

Inntil 30% rabatt
på drivhus

Nå får du 20 % rabatt på alle drivhus i seriene Bruka og Juliana. Du får også 10 % rabatt på serien Qube drivhuspakke (drivhus & sokkel).

Utsalg! Odla veggdrivhus har nå hele 30 % rabatt! - gjelder så langt lageret rekker.
Gjelder t.o.m. 19. juni.
Sorter etter

11 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden