Nyt sommeren lengst av alle - bestill og monter nå. Se aktuelle kampanjer her. Gjelder t.o.m. 29 juli.

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Type

Areal

Tunelldrivhus


 

Våre tunneldrivhus er for deg som elsker å dyrke planter og ønsker et rimelig og praktisk alternativ til de vanlige drivhusene på markedet. Nyt å kunne starte våren tidligere og forleng sesongen til langt ut på høsten, og i noen tilfeller til utpå vinteren. Gi deg selv muligheten til å kunne dyrke egne tomater, agurker, squash, vannmelon og alle de kryddersortene du elsker.

Nyt all slags vær med et tunneldrivhus

Hvis du vil ha et kvalitetsdrivhus og verdsetter holdbarhet og funksjon, har du kommet til rett sted. Grønt Fokus selger stabile og robuste tunneldrivhus som er tilpasset et norsk klimaet med snø. Det er rett og slett ingen grunn til å demontere drivhuset om vinteren. Kan det være mer praktisk?

Tunneldrivhus kanalplast

Et tunneldrivhus er enkelt å montere sammenlignet med mange tradisjonelle drivhus, og kanalplasten gir plantene dine et bedre klima da det ikke blir så varmt i drivhuset som det kan bli med et glasstak. Våre drivhus har også et UV-beskyttende polykarbonat som gir ekstra beskyttelse for plantene dine. Rett og slett de beste forutsetningene for å dyrke!

Dyrkingsglede med tunneldrivhus

Vi vet at dyrkingsglede er viktig, og det å dyrke i et tunneldrivhus vil ta dyrkingsdrømmen din til nye høyder. Velg mellom mange forskjellige størrelser og flere modeller for å matche dine ambisjoner. Velg deretter å dekorere med dyrkingskasser og pallekarmer, eller dyrk direkte i jorden. Bare fantasien setter grenser for hva som blir mulig. Kanskje det er på tide å bli mer selvforsynt med frukt og grønt? Les mindre

STOR DRIVHUSKAMPANJE
20% RABATT

20% rabatt på mengder av drivhus og drivhuspakker. Finn din favoritt!

Ikke gå glipp av Skogly tredrivhus.
Bestill senest 29. juli.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden