Start sommeren før alle andre. Start prosjektet nå og bli ferdig før sommeren. SE AKTUELLE KAMPANJETILBUD

25% rabatt på markiser

25% rabatt på markiser

Vanlige spørsmål om solskjerming

Kan markiser bestilles på mål?
Nei, vi leverer kun de størrelser som ligger på vår hjemmeside.
Hvis jeg velger motor, hvor sitter motoren montert?
Motoren er standardmontert til høyre sett utenfra.
Kan man ettermontere motoren til en markise?

Ja, om det er en terrassemarkise som er kjøpt hos Grønt Fokus så kan dette løses. (Dette er derimot ikke mulig på vindusmarkiser.) Motoren kan du innstallere selv, men påkoblingen av elektrisitet må gjøres av en sertifisert elektriker.

Hvordan vet jeg hvilket mål jeg trenger til min vindusmarkise?
For å få riktig bredde må du måle hele vinduets bredde (ikke bare glasset) og legge til 10 cm på hver side. Utfallet regner du ved å måle vinduets høyde, dele på to og legge til 10 cm. Utfallet måles fra veggen til ytterkanten i framkant.
Kan man bestille ny markisekappe til den markisen jeg har hjemme?
Nei, det går dessverre ikke hos oss. For at du skal få det pent hos deg må en ny markisekappe mål- og mønstertilpasses.
Kan man bestillt kun tøyet til markisen jeg har hjemme?

Vi tilbyr kun helt komplette markiseløsninger.

Kan man ha både manuell styring og motor på en markise?

Nei, det er enten eller.

Hos oss finner du flere typer av markise. Vindusmarkise er et perfekt og rimelig alternativ for de som blir sjenert av solen når den står lavt på himmelen og skinner inn gjennom et vanlig vindu. Terrassemarkiser er for deg som ønsker en skyggefull plass utendørs, når det blir for mye sol. Vertikalmarkiser er for deg som ønsker å skjerme innsiden av huset for varme solstråler på en elegant og moderne måte, slik at det ikke blir for varmt til du skal legge seg om kvelden. Når sommeren kommer er det mange som ønsker seg en markise og vi har skandinavisk produserte markiser av høy kvalitet.

Markise på terrassen

Terrassemarkiser er det de fleste ønsker seg. En markise over terrassen vil gi skygge og komfort på den plassen man skal tilbringe de solrike dagene, for det kan faktisk bli for mye sol til tider. En markise er et veldig godt alternativ til de store parasollene på markedet, som uansett hvor tung steinen blir, velter i sterk vind og feier med seg både bord og kopper. Med en god markise får du skygge på både solrike og vindfulle dager.

Velg mønster, farge og tilbehør til din markise

Vi har et stort utvalg av markiser, og du finner garantert en etter din egen smak på våre nettsider. Hos oss kan du velge med eller uten motor, med eller uten sol og vindvakt og en kombinasjon med både motor, sol og vindvakt. Vi har også standardisert utvalget av markise på våre hjemmesider, slik at du skal kunne finne en markise som passer deg, men til en rimeligere pris.

En markise monterer du selv

Vi mener at du ikke trenger besøk av en selger for å måle opp hvor stor markise du trenger. Hos oss finner du derfor priser på våre markiser på vår nettside. Mål hvor stor markise du trenger, finn din markise hos oss og monter din egen markise selv når den kommer. Det er enkelt å montere en markise fra Grønt Fokus.

Les mindre

 

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden