Hos oss finner du flere typer av markise. Vindusmarkise er et perfekt og rimelig alternativ for de som blir sjenert av solen når den står lavt på himmelen og skinner inn gjennom et vanlig vindu. Terrassemarkiser er for deg som ønsker en skyggefull plass utendørs, når det blir for mye sol. Vertikalmarkiser er for deg som ønsker å skjerme innsiden av huset for varme solstråler på en elegant og moderne måte, slik at det ikke blir for varmt til du skal legge seg om kvelden. Når sommeren kommer er det mange som ønsker seg en markise og vi har skandinavisk produserte markiser av høy kvalitet.

Markise på terrassen

Terrassemarkiser er det de fleste ønsker seg. En markise over terrassen vil gi skygge og komfort på den plassen man skal tilbringe de solrike dagene, for det kan faktisk bli for mye sol til tider. En markise er et veldig godt alternativ til de store parasollene på markedet, som uansett hvor tung steinen blir, velter i sterk vind og feier med seg både bord og kopper. Med en god markise får du skygge på både solrike og vindfulle dager.

Velg mønster, farge og tilbehør til din markise

Vi har et stort utvalg av markiser, og du finner garantert en etter din egen smak på våre nettsider. Hos oss kan du velge med eller uten motor, med eller uten sol og vindvakt og en kombinasjon med både motor, sol og vindvakt. Vi har også standardisert utvalget av markise på våre hjemmesider, slik at du skal kunne finne en markise som passer deg, men til en rimeligere pris.

En markise monterer du selv

Vi mener at du ikke trenger besøk av en selger for å måle opp hvor stor markise du trenger. Hos oss finner du derfor priser på våre markiser på vår nettside. Mål hvor stor markise du trenger, finn din markise hos oss og monter din egen markise selv når den kommer. Det er enkelt å montere en markise fra Grønt Fokus.

Les mindre

 

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden