INNTIL 30% RABATT PÅ VÅRE POPULÆRE DRIVHUS GJØR ET KUPP NÅ

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Type

Areal

Materiale

Farge

Serie

Drivhus på mur


Et drivhus på en mur er estetisk veldig vakkert, og du kan på denne måten skape en ekte drivhusdrøm i hagen din. Men det er ikke bare vakkert, for det har også flere andre fordeler.

Drivhus på mur har mange fordeler

En mur lagrer solvarme og derfor vil drivhuset ikke være så følsomt for nattefrost i april og mai. Med en mur som fundament får du også et sted å sette plantekasser eller krukker inntil, som ikke kan synes fra utsiden.

Murdrivhus i din stil

For å kunne lage ditt drømmerom og egen oase i hagen, kan du velge mellom et drivhus i tre eller et drivhus laget av aluminium. Uansett formål kan du enkelt lage et drivhus som passer din smak ved å velge fargevalg og stil på muren selv. En moderne, pusset mur gir en annen følelse enn en mer rustikk mur laget av murstein.

Et sted for dyrking og middager

Tenk nøye gjennom hvordan du vil bruke drivhuset ditt. Et drivhus på mur er godt egnet for både dyrking og sosialt samvær. Pass på at du kjøper et drivhus i en størrelse som lar deg bruke det på den måten du ønsker. Lag et rom hvor du både kan leve ut dine plantedrømmer og samtidig invitere vennene dine over på middag under stjernehimmelen. Les mindre

VIRKELIGGJØR HAGEDRØMMEN

INNTIL 30% RABATT
PÅ VÅRE POPULÆRE DRIVHUS

For deg som ikke kan få nok hagesysler! Akkurat nå kan du kjøpe et av våre mest populære drivhus fra serien Bruka, Juliana og tredrivhuset Skogly, til kampanjepris! Begynn å planlegge neste sesong allerede nå, så får du en rask og god start når solstrålene kommer!

Tips! Hvis du bestiller et Juliana eller Oasen drivhus, kan du velge å få drivhuset levert i slutten av mars.

Tilbudet gjelder t.o.m. 6. februar.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden