Akkurat nå tilbyr vi delbetaling med 0% rente i inntil 24 måneder. Les mer

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Type

Areal

Materiale

Farge

Serie

Drivhus på mur


Et drivhus på en mur er estetisk veldig vakkert, og du kan på denne måten skape en ekte drivhusdrøm i hagen din. Men det er ikke bare vakkert, for det har også flere andre fordeler.

Drivhus på mur har mange fordeler

En mur lagrer solvarme og derfor vil drivhuset ikke være så følsomt for nattefrost i april og mai. Med en mur som fundament får du også et sted å sette plantekasser eller krukker inntil, som ikke kan synes fra utsiden.

Murdrivhus i din stil

For å kunne lage ditt drømmerom og egen oase i hagen, kan du velge mellom et drivhus i tre eller et drivhus laget av aluminium. Uansett formål kan du enkelt lage et drivhus som passer din smak ved å velge fargevalg og stil på muren selv. En moderne, pusset mur gir en annen følelse enn en mer rustikk mur laget av murstein.

Et sted for dyrking og middager

Tenk nøye gjennom hvordan du vil bruke drivhuset ditt. Et drivhus på mur er godt egnet for både dyrking og sosialt samvær. Pass på at du kjøper et drivhus i en størrelse som lar deg bruke det på den måten du ønsker. Lag et rom hvor du både kan leve ut dine plantedrømmer og samtidig invitere vennene dine over på middag under stjernehimmelen. Les mindre

STOR DRIVHUSKAMPANJE
20% RABATT

20% rabatt på mengder av drivhus og drivhuspakker. Finn din favoritt!

Ikke gå glipp av våre nyheter Linnea og Dahlia Wall.
Bestill senest 15. april.
Sorter etter

8 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden