Akkurat nå tilbyr vi delbetaling med 0% rente i inntil 36 måneder. Les mer

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Type

Areal

Farge

Serie

Drivhus i tre


Et tredrivhus gir en unik følelse og glir flott inn i hagen og de frodige omgivelsene. Et vakkert sted for dyrking og sosialt samvær som raskt vil bli en favoritt.

Tredrivhus med en naturlig følelse

Et drivhus av tre gir en levende og naturlig følelse, og materialets nydelige overflate gjør at drivhuset glir godt inn i hagen din. Du kan også velge å la drivhuset smelte inn med omgivelsene i stedet for å skille seg for mye ut i hagen. Tredrivhuset vil gi deg et sted å både høste tomater og nyte naturen rundt.

For dyrking og sosialt samvær

Du kan bruke et drivhus til så mye - yoga, kaffe, middag, dyrking og avslapping. Enten du er interessert i dyrking og fokuserer på planter og grønnsaker, eller du bare vil ha et vakkert sted å nyte livet, så kan du skape en grønn oase som tilfredsstiller dine behov. Mange av våre kunder har like mye fokus på dyrking som på at det er et rom å kunne være i. Husk bare på å kjøpe et drivhus der du får plass til alt du ønsker å gjøre i drivhuset.

Sett selv farge på drivhuset av tre

Et drivhus laget av tre lar deg male som du vil og du kan derfor selv enkelt lage forskjellige uttrykk. Hvis du vil få frem det naturlige, kan du beise reisverket slik at du kan se strukturen til treet gjennom overflaten. Men du kan også velge en farge som matcher eller skaper en kul kontrast til huset ditt. Med et tredrivhus er det mange valg! Les mindre

STOR DRIVHUSKAMPANJE
20% RABATT

20% rabatt på mengder av drivhus og drivhuspakker. Finn din favoritt!

Ikke gå glipp av Skogly tredrivhus.
Bestill senest 8. juli.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden