Filter

Nye produkter

Kategori

Glass

Produkt

Ytterdører


Som regel bruker man tid på å bestemme seg for en ytterdør. Det er fordi en ytterdør anses som en vesentlig del av huset. Ikke bare er det porten inn til det private eller vakten som skal holde fremmede ute, det er også ytterdøra som gir huset sjel. Hvordan en ytterdør er utformet og hvilken farge den har, spiller en stor rolle!

Velg ytterdør

Hos oss finner du mange modeller og i hele 14 forskjellige farger. Alle modellene holder fra god til høy kvalitet. Du finner ytterdør til hus, men også ytterdør som egner seg bra til garasje. Vi har også dobbeltdør/pardør til de som ønsker dette. Vi har fire forskjellige størrelser som spenner seg fra 90x200 cm til 100x210 cm. Hos oss er sjansen derfor stor for at du finner en ytterdør som passer hjemme hos deg.

Venstrehengt eller høyrehengt ytterdør

Det hender at man velger feil hengsling på sin ytterdør. Når du skal velge hvilken vei din ytterdør skal svinge skal du se for deg din ytterdør sett utenfra. Står du ute og ser på din ytterdør og du ser for deg at hengslene henger til høyre, har du nettopp en høyrehengt ytterdør.

Ytterdør på nett

På nettsidene våre finner du alle modeller, størrelser og farger vi kan tilby deg. Her kan du velge en ytterdør etter eget hjerte. Skulle du få problemer er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.Les mindre

40% rabatt på Yale kodelås
ved kjøp av ytterdør

Kjøp valgfri ytterdør for minst 8 000 kr og få 40% rabatt på Yale Classic kodelås. Tilbudet gjelder ved kjøp av valgfri ytterdør for minst 8 000 kr. Bestill senest 4. mars.
Sorter etter

64 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden