Start sommeren før alle andre. Start prosjektet nå og bli ferdig før sommeren. SE AKTUELLE KAMPANJETILBUD

Sjekk ut av drivhuset før frosten kommer


Det er helt klart herlig med et grønt og duftende drivhus i sommerhalvåret. Men for at drivhuset skal kunne levere de samme gledene hvert år finnes det noen enkle grep som kan være lure å ta, før vinteren setter inn. Vi har satt sammen en liste med punkter du med fordel kan ta en nærmere kikk på.


Vinterklargjør drivhuset

  • Kontroller glass og lister. Et glass med en liten sprekk kan fort gå i stykker når det blir temperatursvingninger i vinterhalvåret.
  • Automatiske lukeåpnere (selve sylinderen) bør tas inn for vinteren og oppbevares frostfritt. Gjør du det vil de vare lenge.
  • Det kan være smart å låse/sperre døren og sikre alle vinduer og takluker. Da sikrer du deg at høststormene ikke tar tak i drivhuset og blåser dør og luker opp.
  • Siden drivhus generelt ikke er designet for å bære tung snø kan man sette noen stolper inne i huset, avhengig av størrelsen på drivhuset, som støtter opp bæreprofilen/drageren. I tillegg bør man børste vekk snø gjennom vinteren, spesielt hvis den blir tung.
  • Et overvintringstelt vil hjelpe plantene dine med å komme seg trygt gjennom den kalde tiden ute i drivhuset. Etter en rask og enkel montering er du og plantene dine klare til å møte vinteren på en trygg og god måte.


Drivhusfavoritter

Les mer

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden