Unngå prisøkninger! Bestill en hagestue eller drivhus i dag, men utsette leveringen til våren. Til alle kampanjer

Sjekk ut av drivhuset før frosten kommer


Det er helt klart herlig med et grønt og duftende drivhus i sommerhalvåret. Men for at drivhuset skal kunne levere de samme gledene hvert år finnes det noen enkle grep som kan være lure å ta, før vinteren setter inn. Vi har satt sammen en liste med punkter du med fordel kan ta en nærmere kikk på.


Vinterklargjør drivhuset

  • Kontroller glass og lister. Et glass med en liten sprekk kan fort gå i stykker når det blir temperatursvingninger i vinterhalvåret.
  • Automatiske lukeåpnere (selve sylinderen) bør tas inn for vinteren og oppbevares frostfritt. Gjør du det vil de vare lenge.
  • Det kan være smart å låse/sperre døren og sikre alle vinduer og takluker. Da sikrer du deg at høststormene ikke tar tak i drivhuset og blåser dør og luker opp.
  • Siden drivhus generelt ikke er designet for å bære tung snø kan man sette noen stolper inne i huset, avhengig av størrelsen på drivhuset, som støtter opp bæreprofilen/drageren. I tillegg bør man børste vekk snø gjennom vinteren, spesielt hvis den blir tung.
  • Et overvintringstelt vil hjelpe plantene dine med å komme seg trygt gjennom den kalde tiden ute i drivhuset. Etter en rask og enkel montering er du og plantene dine klare til å møte vinteren på en trygg og god måte.


Drivhusfavoritter

Les mer

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden