SE HER! Hele 30% rabatt innen hagestue! Gjelder t.o.m. 6. februar. Til kampanje

Pakkeløsninger hagestue


Hvem drømmer vel ikke om en lang og herlig sommer? Gjør det enda bedre å være hjemme og nyt de varmeste månedene på beste måte, med en hagestue eller vinterhage fra Grønt Fokus..

Monter en hagestue helt selv

En ekte hagestue eller vinterhage gir en perfekt blanding av det å være inne og ute på samme tid, og vårt store utvalg gir deg muligheten til å få det akkurat som du selv ønsker å ha det. En hagestuepakke inkluderer som regel skyvedører, reisverk av limtre og tak av kanalplast, men det finnes alltid unntak. Noen hagestuer har reisverk av aluminium og noen kunder ønsker også skyvevinduer. Noen hagestuer kommer også med stabile og tette panelvegger, som takket være et fleksibelt byggesystem, er raske å montere. Felles for alle våre produkter er høy kvalitet, rimelig pris, rask levering og enkle monteringsanvisninger. Med en hagestuepakke setter du sammen en hagestue eller vinterhage på kun noen få dager.

Det er detaljene som gjør det

Tenk gjennom når du vil sitte i din hagestue. For å skape atmosfæren du leter etter, er det viktig å legge litt innsats i detaljene. Ingenting slår koselig belysning i en hagestue en vakker høstkveld. Supplér derfor gjerne med lysløkker som lyser opp når skumringen faller. For den mørkeste og kaldeste årstiden trenger man flere lyskilder. Invester da i enda mer lys og virkelig komfortable vinterhagemøbler. Da blir det ekstra koselig å invitere venner og kjente til din hagestue.

Solid kvalitet fra Grønt Fokus

Helt siden Grønt Fokus startet opp i 1992 har vi jobbet for å fylle området mellom hus og hekk i private hager. Vi er stolte av våre produkter som alltid er av høy kvalitet og som leveres over hele Norge. Om du er på jakt etter en hagestue eller en helårs vinterhage, så gjør du klokt i å se nærmere på hva vi kan tilby. Vi gjør nemlig sommeren lenger! Les mindre

GJØR ET KUPP NÅ TIL LAVE FØRSESONGSPRISER!
30% RABATT PÅ HAGESTUEPAKKER

Vi skjerper tilbudet vårt på hagestuepakker ytterligere og gir deg nå hele 30% rabatt! Ikke gå glipp av muligheten til å realisere hagestuedrømmen din til drømmepris i dag.

Rabatten gjelder limtrereisverk, kanalplasttak og skyvepartier i en komplett hagestuepakke frem t.o.m. 6. februar. Gjelder ikke hagestuer med alu-reisverk.
Sorter etter

17 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden