Akkurat nå tilbyr vi delbetaling med 0% rente i inntil 36 måneder. Les mer

Filter

Nye produkter

Antall personer

Vedfyrt badestamp


Unn deg en vedfyrt badestamp der du kan slappe av og varme deg opp på en kjølig dag. Det er en fantastisk opplevelse der stress og spenning forsvinner.

Luksusen av å ha en badestamp på tomten

Skaff deg en vedfyrt badestamp for en mer luksuriøs hverdag. Grønt Fokus har badestamp for opptil syv brukere. Våre stamper er runde med integrert vedovn som gjør oppvarmingen raskere og gir et stilig utseende. De er omsluttet av brunt termisk tre som har høy holdbarhet og tilpasset formålet. Innsiden er dekket med ergonomisk formet glassfiber, alt for å gjøre opplevelsen din så behagelig som mulig.

Et varmt bad i gode venners lag

En badestamp er et nydelig tillegg til boligen. Noen ganger når du trenger å slappe av og ta et rolig øyeblikk, så er en vedfyrt stamp perfekt å ha. Det gir en økt livskvalitet som alle fortjener, men ikke alle kan virkeliggjøre. Hva er vel bedre en kjølig vinterkveld, når stjernene glitrer, enn å synke ned i en varm badestamp? Nyt stampen i selskap med gode venner eller familie, eller ta et avslappende øyeblikk bare for deg selv.

Siden du bare trenger ved for å varme opp boblebadet ditt med, vil driftskostnadene være lave, og du har sjansen til å plassere det på et vakkert sted uten tilgang til strøm. Benytt muligheten til å komme nærmere naturen.

Avslappende badestamper fra Grønt Fokus

Grønt Fokus leverer stilige badestamper for avslappende øyeblikk. Bestill i dag og gled deg til du kan synke ned i et varmende og rehabiliterende bad.Les mindre

10% pakkerabatt
på badestamp og tilbehør

Hvis du kjøper en valgfri og vedfyrt badestamp, samt tilbehøret Aqualarus renseanlegg eller en flaskeholder i metall, så får du 10% pakkerabatt på hele pakken. Gjelder ved samtidig kjøp av valgfri, vedfyrt badestamp og en av følgende artikler 767353, 767354. Kampanjen gjelder til og med 17. juni.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden