Mirro Solo

Det er detaljene som gjør susen, pleier man å si. Mirro Solo har samme syn og har derfor laget et konsept med detaljene i sentrum. Her har man tatt hensyn til hver lille detalj, fra material til form. Kikk på bildene og funder på hvordan det kan se ut hjemme hos deg. Gå deretter til vår garderobeguide og lek med mulighetene. Du bestiller etter helt egne mål og får et perfekt resultat – ned til den siste millimeter.

Personlig og perfekt resultat

Du får et perfekt resultat med Mirro Solo skyvedørsgarderobe. Med måltilpassede skyvedører, ned til den siste millimeter, får du det resultatet du ønsker. Velg høyder opp til 2500mm og bredde inntil 4800mm. Dette er en eksklusiv modell med mykstenging som standard. Velg mellom 16 ulike modeller ved å klikke på dørfeltene. Du kan få dører med speil, glass eller tre. Hvilken skyvedørsgarderobe er du?

Velg bredde
Velg høyde

Antall dører

Velg profil
Gavlsider

Produktfakta

• Enkelsidig skyvedør.
• Standard åpningshøyde opp til 2500 mm.  (Glassdører max 2450 mm )
• Standard dørbredde opp til 1220 mm.
• Hjul med kulelager i topp og bunn.
• Fronter i melamin leveres som standard med stående trestruktur.Oppsummering

Oppsummering

Mirro Solo Klart Speil * Bestillingsvare
Art.nr.: 3561-19
Antall: 4
4.495 kr
5.495 kr
17.980 kr
Mirro Solo Skinnepakke - Sølv * Bestillingsvare
Art.nr.: 721403
Antall: 1
95 kr
95 kr
95 kr

Total: 18.075 kr

Ordinær pris:  22.075 kr

Leveringsuke

Leveringsuke vil avhenge av lagerstatus og transporttid. Vennligst se på ordrebekreftelsen du mottar på e-post for antatt leveringsuke.


Link for å komme til denne oppsummering

https://www.grontfokus.no/mirroguide?key=yiX6r82

Prisinformasjon

Oppgitte priser er veiledende priser. Vi reserverer oss mot prisjusteringer. Grønt Fokus arbeider jevnlig med å kunne tilby deg best pris. Det innebærer at prisene går opp og ned. Hvis du vil ha informasjon om hvor lenge prisene over gjelder, ber vi deg kontakte oss på; 38 18 18 18 eller sende e-post til info@grontfokus.no.

Send meg sammendraget

Skriv ut oppsummeringen

Bestillingsvarer leveres i samsvar med angitt leveringsuke
Leveringstiden ut til kunden styres av leveransetiden fra vårt produksjonsanlegg til vårt hovedlager (varierer avhengig av produkt). Beregnet seneste leveringsdato angis på ordrebekreftelsen som sendes ut per e-post etter godkjent ordre.
Om du har spørsmål rundt din ordres leveringstid, vennligst kontakt oss på telefon 38 18 18 18 eller e-post info@grontfokus.no

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden