Akkurat nå tilbyr vi delbetaling med 0% rente i inntil 36 måneder. Les mer

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Lekehytter


Vi vil gjerne fortelle deg hvorfor det å kjøpe en lekehytte er en god idè. Før i tiden var alle barna ute etter skoletid. I dag sitter flere barn inne og pleier sine nye interesser, som å spille på IPad og PS4. Det er leit at barn ikke lenger er så mye ute som før, for det er sunt å være ute og sosialisere seg med andre barn. Vår erfaring er likevel at barn gjerne vil leke ute, men de trenger ofte litt mer dra-hjelp enn tidligere. Der kan en lekehytte bli akkurat det du trenger. Med en lekehytte vil ikke bare dine barn, men alle barn i nærheten, trekkes til denne. Barn elsker å leke voksne og bruker lekehytten som en base for leken. I time etter time kan barn leke og glede seg over sitt eget lille hus i hagen. Med en lekehytte vil du lettere få barna ut, men det vil nok bli vanskeligere å rope dem inn igjen når kvelden nærmer seg.

Mange modeller av lekehytte

Hos oss finner du flere modeller å velge mellom. Velg en lekehytte som ser ut som et lite hus, eller velg en lekehytte som har to etasjer. Lekehyttene har vinduer i plexiglass (plast) og er enkle å montere, men det kan være du likevel vil få flere små par med hender som vil hjelpe deg, når lekehytten skal monteres sammen. Våre lekehytter leveres som byggesett, som du monterer ved hjelp av monteringsanvisning.

Gi din lekehytte det lille ekstra

For at barna virkelig skal fryde seg over deres nye lekehytte, bør du male den akkurat som du ville malt huset ditt. Da tar du ikke bare vare på barnas nye leke, men jo mer troverdig en lekehytte er, jo mer gøy synes barna at det er å være der. Bli barnas helt og kjøp en lekehytte i dag, så vet du hvor barna kommer til å være.

Les mindre

 

Inntil 25% rabatt
PÅ UTVALGTE BODER, ANNEKS & LEKEHUS

Skap nye og spennende steder ute i hagen. Nå inntil 25% rabatt på utvalgte anneks, boder og lekehus. Gjelder t.o.m. 17. juni.
Sorter etter

10 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden