Unngå prisøkninger! Bestill en hagestue eller drivhus i dag, men utsette leveringen til våren. Til alle kampanjer

Levegg og pergola


Mange mennesker har mye hageplass, men vet ikke helt hva man skal fylle den med. Med en klassisk utformet pergola på gresset, midt blant tulipaner, slyngplanter og hortensiaer, får du en flott uteplass der du kan nyte dine sommerdager. En klassisk pergola blir fort et tilskudd til din allerede vakre hage, og bidrar til å gjøre den enda vakrere, spesielt hvis du lar slyngplanter få klatre opp og rundt og innhylle din pergola med sine blader og blomster. En pergola blir også en fin skyggefull plass på de mest solrike dagene.

Forskjellige typer av pergola

For enkelte vil en pergola være et par levegger med fast eller skyvbart tak, mens det for andre helst må være klatrevegg for slyngplanter i tillegg. For noen er det bare en pergola hvis det er en gangsti under tak, dannet av rader med frittstående vegetasjon og slyngplanter. Det som er så fint er at det ikke er noen fasit på hvordan en pergola må være, for da har du muligheten til selv å avgjøre hva som er penest hjemme i hagen din. Det viktigste er jo at du får et skyggefullt sted der du vil trives, et sted du kan lese avisen og drikke kaffe, mens du kjenner duftene av blomster i hagen.

Enkel montering

Velger du en pergola fra oss får du en pergola som er enkel å montere. Pergolaen kommer som et byggesett som du monterer ved hjelp av en monteringsanvisning. Hvis du er ute etter en plass der du kan sitte under tak i hagen, men som samtidig må bidra til at hagen får det lille ekstra, vil det være en fin ide å skaffe seg en pergola.

Les mindre

 

20% rabatt
velg levering til våren

Unngå prisøkninger! Du kan velge å bestille en pergola i dag, men utsette leveringen til våren (leveranse senest i slutten av mars) - ta kontakt med nærmeste butikk eller kundeservice, så hjelper vi deg! Gjelder til 11. desember
Sorter etter

11 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden