Start sommeren før alle andre. Start prosjektet nå og bli ferdig før sommeren. SE AKTUELLE KAMPANJETILBUD

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Størelse

Boder


En bod gir deg mye mer plass en den tar. I dag setter de aller fleste alt inn i garasjen, slik at det ofte er problemer med å åpne bildørene uten å dunke borti et eller annet. Med en bod bak garasjen kan du sette det meste eller alt i boden i stedet for. Hvor mye du får plass til avhenger av størrelsen på boden, men selv den minste boden gir deg masse ekstra plass.

Hva pleier man å plassere i en bod

På vår og høst skal man bytte rundt på sommer- og vintersaker. Hvis du tenker etter er det mange ting du sikkert kunne plassert i en bod. Plasseres i bod om våren: akebrett, ski, staver, snøskuffer, vinterspader, vinterdekk, pulk, rattkjelker med mer. plasseres i bod om høsten: sommerdekk, grill, hagemøbler, parasoll, oppblåsbare badeleker, gressklipper, hekksaks, raker, jordspader, sykler og leker.

Bygg bod selv

En bod er relativt enkel å montere selv. Hvis du er normalt handy vil du kunne klare å montere en bod alene, men det er alltid greit med et par ekstra hender for å holde ting på plass mens man skrur. Bodene kommer i ferdige moduler, som du monterer sammen. Det medfølger en god monteringsanvisning, slik at monteringen av en bod skal kunne skje uten plunder.

Stor eller liten bod

Vi har et stort utvalg av boder, slik at du skal kunne finne noe som passer både lommebok og plass i hagen. Tenk nøye gjennom hva du ønsker å plassere i din bod, for tilbakemeldingen fra våre kunder som har kjøpt bod er at man ofte kjøper en bod som er for liten. Les mer om hva vi kan tilby og kontakt oss hvis du har spørsmål.
Les mindre

Inntil 20% rabatt
PÅ UTVALGTE BODER, ANNEKS & LEKEHUS

Skap nye og spennende steder ute i hagen. Nå inntil 20% rabatt på utvalgte anneks, boder og lekehus. Gjelder t.o.m. 27. mai.
Sorter etter

35 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden