Viser kommentarer 1 - 7 av 7

   28,6 %
   14,3 %
   14,3 %
   14,3 %
   28,6 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Trondhjemmer

Vi bruker drivhuset foran inngangsdøren. To fyuer I et smekk: den beskytter døren og vi har et drivhus.

Finn Magne Rønningen, Rånåsfoss

Veldig høy kvalitet til en rimelig pris. Litt komplisert brukerveiledning, men fant ut av ved god hjelp fra Frøydis i Kristiansand og de i butikken på Alna. Kan absolutt anbefale andre å handle hos dere! Rask leveranse

Veldig flott Veggdrivhus. Skruene og mutrene er i aluminium. Er man uheldig så er det et problem å få mutrene løs fordi de skjærer seg. på skruen. Man må da plukke sammensatte deler fra hverandre og tre i nye skruer. Godt det fulgte med mange skruer. Forklaringen på montering av gliderene til dørene er veldig forvirrende. Men, Jeg klarte det. Lærdom. Jeg setter aldri opp et slik hus en gang til..

Njaal Fykse

Komplisert å montere dører. Vanskelig å forstå veiledningen.

Bent Edvardsen

Hadde store problemer med å få dørbladene til å slutte godt sammen. Bruksanvisningen er under en hver kritikk. Gikk til slutt inn på hjemmesiden til produsenten i England hvor jeg fant "nyttige råd og tips for montering". Hadde flere kontakttelefoner med kundeservice som sendte min reklamasjon videre. På konkrete spørsmål knyttet til delenummer og påståtte svakheter med enkelte deler i døropphenget fikk jeg bare svar som "det er sokkelen som må justeres" eller "sokkelen må løftes" Alt har stått i vater og lodd hele tiden! Fortsatt sliter jeg med dørbladene, men har nå gitt opp å få løst problemet 100%. En mer praktisk kundehjelp hvor man kunne få snakke med en montør hadde vært ønskelig. Men drivhuset er OK og tomatene gror godt!

Karin Sæther

Det var ganske komplisert og tidkrevende å sette opp drivhuset. Det er satt opp på sørvendt balkong i bybebyggelse med lav boligblokk på vestsiden. Boligområdet ligger i le for nordavind og er generelt ikke utsatt for mye vind. Allikevel greide den første kulingen som kom fra nordvest, å blåse inn en av platene på vestsiden av drivhuset. Jeg vil påstå at det ikke er tilpasset for nordlige forhold.

Daniel Cacic

Dårlig og utydelig monteringsanvisning. Feil i monteringsanvisninga som jeg ikke ble gjort oppmerksom på av selger (komplement med korreksjon fantes på nettsida, fant ut av dette for seint dessverre). Alle delene skulle være merket, det var det ikke. Gjengene på mange av skruene kilte seg fast før man fikk skrudd de helt inn, noen skruer gikk ikke engang i mutterne. Klagde på dette og skulle få nye skruer, det skjedde aldri.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden