Viser kommentarer 241 - 300 av 330

   54,9 %
   37,7 %
   4,6 %
   1,1 %
   1,8 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Ketil Dalsøren

Jeg gir 4 med glede, skulle gjerne gitt 5, men pakningene mellom dørene og ramma kunne vert litt tykkere, så det blir mere kompakt

Steinar Jansen

Kjempebra produkt. Ta det med ro under montering av rammer.

Evy Vågan

Vi har behandlet trematerialer med kvis og sperregrunn og et strøk med vanlig maling. Når det blir varmt i stuen gir trematerialet fra seg kvae og der er et minus. Ellers fornøyd med produktet.

Ingenting å si på kvaliteten, men monteringsanvisningene må det jobbes med...

Fornøyd med produktet. Det som trekker ned er dårlig monteringsveiledning, med elendige illustrasjoner som var tildels nesten umulig og tolke. Men kom no i mål til slutt. Og jeg er Byggmester med 35 år erfaring.

Hans Glesne

Fikk alt for mye treverk i forhold til bilder/tegninger vi hadde, men resten var ok.

Flott dør og veldig fornøyd. Eneste er at man må ha fagfolk, eller en handyman for å montere den.

Sivert Ohr

Kunne vært en bedre monteringsanvisning

Stig Sørmo

Et godt produkt, Eneste å sette fingeren på var noen skruer for festing av håndtak som var for svake. Et par stykker knakk, og dette medførte noe ekstra arbeid.

Gunnar Stornes

Stortsett fornøyd, litt dårlig monteringsanvisning.

Lars

Strålende fornøyd med skyvedørene. Får utrolig mange kommentarer for utførelse og kvalitet. Jeg har ingen problemer med å anbefale disse til andre. Når det er sagt: grønt Fokus må gjøre noe med monteringsanvisningen! Denne var utrolig vanskelig å forstå. Det måtte flere telefonsamtaler og mailer til for at dette skulle monteres rett. Når vi først forsto monteringen var alt gjort på bare 1 time.

Jarl R Johansen

Dette er tredje gangen jeg handler her. Grei nettside, enkelt å finne frem, lett å finne bruksanvisning/monteringsanvisning. Kjøpte først de enkleste vinduene som ble montert på et naust for å sjekke kvaliteten, ingen negative kommentarer etter 4-5 år ??

Bjørn Jordan

Hei. Jeg er fornøyd med arbeidsbeskrivelsen og er det noe en lurer på er det jo bare å ringe Grønt Folk. Tilføyer dette: Det står at en skal gi rom for 10mm justeringsplass for modulens bredde og tilsvarende 5mm for høyde. Om man ved måling, vater, vinkelhake, tommestokk, finner at disse mål er optimale for modulens plasserings-sted kan en senke 10mm til 2mm og 5mm til 1mm. Erfaringen gjelder doble skyvepartier. Man sparer tid til etter-justering. Modulen er følsom for ikke plant underlag og toppsvill. Det vil kunne bli vanskelig å løfte dørene på plass.

Christel Opofte

Hagestue er ikke montert ennå. Den store takbjelken var skadet men vi håper at vi kan fikse det. Fikk jo Reisverket gratis.

Beint Foss

Jeg kjøpte ei skyvedør med ledd. Litt vanskelig å få satt sammen. Men ellers helt utmerket.

st

Produktet er av god kvalitet og enkelt å montere. Montering anvisningen er dårlig, men med litt teknisk forståelse går det greit.

Bjørn Vidar Granum

Minuset var at rammen måtte kuttes. Dette burde ha vært levert etter målene på dørene.

Dag Gulbrandsen

ingen ting å klage på når det gjelder produktene. Men synes frakten er veldig dyr derfor vil jeg se etter andre steder

Sigmund

Godt produkt, rask levering, og god monteringslevering.

Gerry Wilhelmsen

Bra produkt som var lett å montere.

Rask levering og enkel montering. Bra pris, men unødvendig dyr frakt.

F.Klever

Det hadde blitt 5 stjerner hvis monteringsanvisning hadde vart bedre. Ellers helt topp! Absolut til å anbefale.

Tove Sønderaal

Lett å sette opp. Vi satte den opp i åpningen på en gapahuk og det ble veldig fint. Litt vanskelig å låse, mulig det skyldes kulden.

Døra er ikke montert ennå, fordi topp og bunn-skinne kom levert mye lenger enn det som skal benyttes. Altså må jeg få tak i et kapp-verktøy for å ta av det som er for mye. Dette kan føre til at jeg skader profilene, eller i verste falle kapper feil. Dette var meget skuffende. :-( Syken gjorde derfor at jeg ikke har forsøkt å montere ennå.

Jon Erik Wee

Bruksanvisningen kunne med fordel gjort bedre. Det er enkelt når en har gjort det en gang, men brukte litt unødvendig tid på å sette sammen ramma.

Litt vrien montering

Jan sandstå

Kunne vært bedre bruksanvisning på monteringa av døra

God kvalitet, virker solid. Litt ujevne/bølgete glass, ellers veldig bra.

Magne Monsen

Grei presentasjon og beskrivelse. Lett forståelig og oversiktelig bestillingsmåte. Grei levering til forhåndsoppgitt pris. Mht. skinnelengdene - burde vært litt tydeligere beskrevet, spesielt med tanke på tilpassing av eksakt lengde ved montering. Ellers ok!

Jos

Greit produkt til en fornuftig pris og som fungerer fint i bruk. Den medfølgende monteringsanvisningen er ikke bra-vi brukte profesjonelle folk til monteringen og de skjønte ikke så mye men fikk det til. Anbefaler at dere legger ut en video som viser montering på hjemmesiden .

Veldig fornøyd med Uterom Optimal

Bra produkter men litt dårlig monteringsanvisning på enkelte områder. Kunne vært litt mere detaljerte tegninger.

Kjapp og grei levering. Fordel å være litt nevenyttig for montering.

Solbjørg Holmgren

Jeg er strålende fornøyd med min nye vinterhage/hagestue. Det er som en drøm å sitte der. Det eneste negative var bruksanvisningen, den var ikke veldig god - men vi fikk det til etter hvert. Til slutt var det noen sorte tykke gummilister som vi ikke fant ut av hvor skulle være.

Ole Breivik

Vi kjøpte bare skyvedører og vinduer og bygget resten selv. Bruksanvisningen kunne dog ha vært noe bedre/bedre forklarende. Produktet fungerer helt utmerket og prisen var relativt god.

Veldig fornøyd men litt omstendelig å montere.

God kvalitet til en rimelig pris!

Bengt-Lasse Lund

Meget fornøyd men produktet kunne gjerne hatt høydejusteringsmulighet på hjulsiden. Min skyvedørsvegg er 8 m lang og noe setninger kan gi spalter mellom vertikalsidene ved lukking??

John Heggem

GIR DERE BARE 4 * PGA VANSKELIG BRUKSANVISNING

Misvisende tegninger!

Effektiv og hyggelig handel, rask levering og meget bra kvalitet. Litt vanskelig å få bunnskinnen 100% i vater hos oss og dermed ikke lett å få låsen til å klaffe!

Bruksanvisning kunne vært bedre

Thor Harald Beekke

Er veldig fornøyd ned produktet. Er møbelsnekker og er relativt OK mht montering. Derfor synes jeg det er greit å gi tilbakemelding på at monterings anvisningen er noe knotete ihht om du velger høyre eller venstre åpning.

nils

veldig bra, relativt lett å åpne og lukke, gir et godt inntrykk av kvalitet, pen hvit farge også, eneste innvending er at låsene ikke har 100% passform, noen låser ikke ordentlig og noen er vanskelig å få opp, låsen er også plassert litt for nærme karmen, men dette er 'minor issue' tror også glasset er satt inn med noe som er vanskelig å få av, regner med at de må vaskes mange ganger

Atle

Stødig og godt sammensatt. Har slitt litt med låsene, men jeg demonterte dem og oljet alle delene. Alt fungerer godt nå. Godt pakket og lett å frakte

Ståle Strømmen

Manglet noen dekkpropper til skinne, for mye av annen type..... Send gjerne noen.

Trond Benjaminsen.

Optimal skyvedører som jeg kjøpte hos dere er jeg meget fornøyd med så langt. Brukerveiledningen kunne vært mye bedre.

Gry Schjølberg

Gode produkter men elendig bruksanvisning

Kristin, Langhus

Flotte praktiske dører til utestuea som er låsbare

Listene var oppripet ved levering, ellers fornøyd med produktet.

Kristoffer Danielsen

Meget godt fornøyd så langt. Value for money. Når det gjelder selve leveringen kom dørene med en transportør og småkomponentene med en annen. Hvorfor ikke levere alt med samme bil?

ErikJ Vik

Enkelt, pent ogbillig.

Arne Kristian Fon

Det var noen punkter i tegne ( montasje) anvisningen som var litt mangelfulle . Feks. Det er tre huller i sidestolper som skal passe med tilhørende brikker . Den andre side e r det ikke hull men det følger med brikker ????

Karl Ove Wehus

Bra kvalitet. Det som gjør at jeg ikke gir 5 stjerner er at karmene er for "grunne". Det fungerer bra hvis de settes inn i reisverk. Men har du en form for kledning på utsiden havner festeskruene akkurat mellom kledning og reisverk. Savner også justeringsmulighet på skyvedørene.

Lasse Jensen

Bruksanvisningen kan bli bedre. Bilder av detaljer ville hjelpe spesielt ved installasjon av skjyvedører..

Handelen gikk smertefritt og uten problemer. Har ikke fått satt dette opp ennå p.g.a vinterkulde , men produktet ser veldig fint ut og av god kvalitet.

Svake sammenføymimger i hjørnene. Ellers veldig bra produkt.

Det er et bra produkt men det er trangt å litt vanskelig å låse

Ingrid K hegg

Lette å montere Pene å se på Lette å åpne/lukke - god patent Solide

Bjørn Ole.

Veldig fornøyd med døra, tett og fin i alle sammenføyninger, lett og montere.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden