Viser kommentarer 121 - 180 av 226

   53,4 %
   39,9 %
   5,1 %
   1,0 %
   0,7 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

E.Finsaas

Tipp top product med tanke på pris :) 3. gang jeg handler her og det blir sikkert flere

Henning Kyseth

Savner mulighet for å ha ett utvendig/ og innvendig håndtak både på høyre og venstre side på dørene

magne nybakke

Hyggelig kundemotaker rask levering

Fint produkt, god passform, enkel montering.

Ett godt produkt som er lett å montere.

Kåre Mathiassen

Burde vært enbedre mulighet for dørhåndtak på innsiden, uten den medfølgende låseknapp

Monterte to skyvedører, og er meget fornøyd. Trekker en stjerne for mangelfull monteringsanvisning.

Dere må operere med betegnelsen «lysåpning» som trengs bygget for montering av vindu og skyvedører. Info som er oppgitt på leveransen ble misvisende

Trekker 1 stjerne på mangelfull monteringsanvisning. Ellers virker produktet meget bra ??

Christoffer

Skyvedørene virker robuste og av fin kvalitet. Skinnene er forholdsvis smale, noe som er positivt. Installasjonsveiledningen er dårlig på flere punkter, og jeg måtte shimme ned den øvre skinnen over én cm. etter å ha fulgt veiledningen om å ha åpningen (høyden) 1 cm. større enn oppgitt mål.

Ikkje verdens beste moteringsanvisning er vel det ein kan sette fingeren på.Produktet ser ellers veldig bra ut.Produktet er montert i grillhytte opp mot skoggrensa til Hardangervidda slik at etter ein vinter eller 2 vil ein sjå om det vil vera vann og vindtett.Foreløpig ser det bra ut.

Vi er stort sett fornøyd med kvaliteten. Det som er litt skuffende er låser. De ser litt raklete ut og tungvinte både å montere og bruke.

Roger Danielsberg

Er litt tung å dra igjen /opp , ellers veldig fornøyd :-)

Jonny Ellingsen

Hei,dørene har stått i den første stormen så kvaliteten er god nok når dei er montert,men virket litt spinkelt å montere (må bare vere nøye med lodd og vater). Er fornøgd no??

Alice

Veldig fornøyd med skyvedøren. Kan være litt treg, men nå er det ikke heller den dyreste varen i sortimentet vi har gått etter. Skjermer godt for vær og vind, og er akkurat slik vi har sett for oss. Levering etter avtale, gikk relativt fort med sending også. Så alt i alt er vi veldig fornøyde ??

Øyvind Tøndevold

Vinduene er ok. MEN over og nedre skinne er anatomisk uriktig. Med det mener jeg at venstre og høyre side måtte kunne lages riktig. At venstre og høyre side faller riktig inn på vindukarmen og ikke som i dag at den stikker den ene siden utenfor karmen. Vindu og dør håndtakene bør limes på og ikke dobbelsidig tape. Lang og rotete levering. Det må da kunne gjøres noe med i 2018

Veldig bra, men treg levering

Kjempe produkt - kan anbefales, hvis du er litt flink med verktøy.....

Reiulf Krøs Halvorsen

Produktet står til 5. Savnet målsettingen for lysmål, rammeverk .

Litt tynne i værharde strøk, men jeg har glassene i open stilling når været melder storm. Det fungerer fint.

Roald Kristiansen

kunne ha vart litt enklere monteringsforklaring.

God service

Øivind

Enkel montering.

Svarer til forventningene bortsett fra låsemekanismen. Den var litt for enkel.

Espen Brønn

Flott dør til rimelig pris. Savnet bare håndtak på begge sider av dørene.

Greit nok,men hvorfor er det ikke mulig å ha håndtak på innsiden på begge sider? Ved hjemlevering er frakta fra terminal ca.2500.- i Grønt Fokus sin favør,men vanligvis tar en transportør ca.halvparten.

Arild Schive

Litt dumt att anonsen ikke er skikkelig merket hvilken side den åpnes fra.får ikke montert håndtak og lås på våre døre da det blir utvendig.

Gode produkter, men låsemekanisme kunne vært bedre - feks ferdig bårt hull

Ingvard Johansen

Dørene var veldig fine, men hjulene i bunnen var litt unøyaktige slik at 3 dører på samme sted sprikte over 1 cm i toppen. Glassene er utrolig blanke og fine. Litt dumt at det bare er håndtak på en ende på hver side.

Arne Frønes

Produktene ok, men fleksibiliteten for alternative løsninger på tilbehør åpen.

Harald Vestre

Betjeningen hadde alt for mange kunder på en gang

BRA SERVICE

egi g, heintz

dere bruker feil info angående kredit jeg ble strafet p.g.a. folk i min alder hadde anmerkninger over kredit jeg har aldri misbrukt belaling å betalt alt til rett tid hvorfor blirr jag strafet for noen gjør ????????????++

Arne Mydland

Fungerer veldig fint. Skulle det blitt 100% måtte jeg ha bestilt på litt andre mål, men da hadde det nok kostnadene blitt noe høyere.

Marton

Best pris. Lettmontert og fine dører.

Dørene er kjempe til mitt bruk, "Låsingen" av dørene er simpel, og ødelegger litt følelsen av kvaliteten på resten. Lett å montere og tetter greit for vind og regn.

Roar

Bra kvalitet

I forhold til prisen er det god kvalitet.

Dørhandtak for opning må kunne monterast på begge sider (ute og inne) i begge ender av feltet. (4 handtak) Låsmekanisme bør utformast og kunne monterast slik at begge sider i feltet kan låsast frå innsiden. Låsen må kunne stå i open stilling.

Jan Finckenhagen

Fine dører som gir mulighet for lengre sesong ute. - for håndtak. De burde være annerledes og ha mulighet for fastboring.

Trond

Ville gitt 5 stjerner hvis monteringsbeskrivelse hadde vært bedre, den var ikke lett å forstå.

Karl Erik

Bra produkt til gunstig pris. Ruller lett i sporene. Enkelt å montere dersom vegger/stolper er i lodd og gulv i vater. Medfølgende handtak kan ikke monteres der det passer best å å ha de i alle tilfeller. Andre handtak og boring måtte til.

+ Bra skyvedører til en enkel sommerstue. Glir greit på skinnene. Ganske enkel montering. ÷ Ingen mulighet for å justere hjulene for å få dørene 100% i lodd noe som betyr at om underlaget ikke er helt i vater må det bygges opp under bunnskinnen.

Harald Olsen

Helt greie skyvevinduer.

per arne kloven

Rask levering . Enkel montering. . Litt spinken låsing på døra

Gunder Berthelsen

Veldig fornøyd med produktet,ang utseende og pris og ikke minst selgerne på tlf hos dere. Betalingsmåter med faktura i efterkant FLOTT. Derimot kunne jeg ha ønsket at låsemekanismen på innsiden,var av en litt annen sort,pluss et håndtak som også kunne vært tilgjengelig på venstre side,sett innenfra. Derfor trekker jeg ned en stjerne på vurderingen. Ha en fin dag!!

Finn J. Ingebrigtsen

Rask levering

Heine Bøe

Den ene døren er skjev, de andre tre døren var beine. Ellers et meget bra produkt

Har kjøpt tre skyvedører fra dere. 1 med doble glass som er helt flott. De andre to med enkle glass er helt greie, bortsett fra håndtak-løsningen, som ikke var helt god. Det burde være bedre håndtak, og håndtak på både innesiden og utesiden. Ellers bra :)

TormodB

Burde vore mulig å kjøpe lengre skinner enn sjølve veggen, utan å måtte kjøpe ekstra skinner.

Minus for dårlig ramme for glassene

Ole-Martin Moe

Produktet virker solid, men jeg hadde ønske om lengre skinner noe som ikke lot seg utføre. Monteringsveildeningen er elendig. Det er også uheldig at håndtakene ikke lar seg montere begge sider.

Lars Petter Darmo Hamar

Samsvar mellom pris og produkt. Har ikke satt sammen denne skyvedøren ennå, men de forrige dører/vinduer (som ikke er helt lik de jeg kjøpte nå) er det noen plastdeksler som lett faller av. Epostveksling med kundeservice var upåklagelig. Og jeg fikk opplysninger om begrensning i bruk dersom det var inn til en nabo. Men det skulle ikke jeg bruke skyvedøren til. Men det jeg skrev kunne forsåes slik, og da tok deres representant "grep". Flott - slik liker jeg.

Rimelig og greie dører , trengte litt justeringer så fungerer de fint.

solid, lett bruksanvisning

Mvh K.I. Dæhlen

Hei! Fine dører/vinduer i pen utførelse. Savner en bedre låsemekanisme . Kunne vært vist bedre hvordan de blanke knottene som sikkert er til låsing, skal monteres. Veldig fornøyd med de damene jeg snakket med. De hjalp til at jeg fikk riktige lengder. Selve innglassingen ble nærmest perfekt! Kan nå bruke verandaen på en helt annen måte enn før. Veldig fornøyd. At det ikke ble fem stjerner, skyldes låsesaken som ovennevnt.

sten arild olsen

Varene virker veldig bra. Har desverre ikke fått montert ennå, men har sjekket varene og de ser bra ut. Har bekjente om har montert, og de er fornøyd. NB. Ved bekreftelse på bestilling stod det i mailen at regningen skulle sendes separat. Den har jeg ikke mottatt, og fikk inkassovarsel. Ikke særlig glad for det, så sørg for at dere får en bekreftelse på at kunden har mottatt regningen.

Johan Martin Fosse

Det var litt vanskelig og forstå brugsanvisningen. Kunne stått mål på opningen

Kort leveringstid. Bra produkt. Bra prisnivå.

Bjørn Larsen

Bruksanvisning i forholdtil mål kunne vert bedre, ellers ok.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden