Viser kommentarer 181 - 226 av 226

   53,4 %
   39,9 %
   5,1 %
   1,0 %
   0,7 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Kristian Johannessen

Etter 2mnd virker produktet som god verdi for pengene. Tiden vil vise om det holder mål men så langt er vi storfornøyde. Forhandler har litt å gå på når det gjelder forsendelse og oppfølging vedrørende sporing og levering.

Bjarne Klette

Hurtig og grei levering.

Helt greit å montere. Grei monterings anvisning. To av tre skyvefelt manglet "lås" for avsporing -? ??

Ingunn K Solberg Skjæveland

enkel og funksjonell dør til utestuen. Minuset er at det kun var 2 håndtak. men jeg hadde foretrukket 4, slik at det er håndtak parallelt på begge sider slik som de litt dyrere modellene har.

Asbjørn Skogheim

Et flott produkt som jeg likte veldig godt håper det holder for vinterstormene her i trøndelag

matthias Lepkowski

er desverre litt missfornøyd. grunn til det er at hvis man bestiller vindusfelter eller dører så må man kunne forvente at alt er ferdig kappet. Dere levere skinner i standard lengder som ikke er kappet. Lim til å lime håndtak er ikke inkl.heller. generell er det vanskelig å renholde skinner til skyve dører. Hva er med maling for å male over ender som er kappet?

Produktet er av god kvalitet. Men fikk kanskje litt lite informasjon om lås alternativer.Trodde det gikk an å låse dørene.

Eneste minus er at på klassisk skyvedør er det vanskelig å plassere de vertikale skinnene på riktig plass, endeplassering av skyvedørene sammen (parallell) blir da vanskelig. Ellers er alt med produktet og service svært bra.

Ragnar Westerhus

Classic brukt i utestue, fungerer meget bra.

Ø. Slupphaug

Veldig fornøyd med sluttresultatet. Virker som det er god kvalitet. Det eneste jeg har å utsette på er monteringsveiledningen. Ikke alltid like enkel å forstå. Måtte tilpasse byggverket litt underveis pga. Feil forstått brukerveiledning.

Jeg er godt fornøyd med produktet,men veldig misfornøyd med montasje-rettledningen.Den må kunne lages mye bedre og det ganske lettvint.

Kunne vært mulighet for på en enkelt måte å låse platen som brukes til inngang.

Inge Halland

grei enkel montering rimelig pris.

Håkon E Hansen

Det følger med 2 stk håndtak for å åpne dørene. Det er ikke klargjort for innfesting av håndtak innvendig, skal kun limes. Mister sitt feste i støt med neste dør.

Vidar Morstøl

Flotte skyvedører til en fornuftig pris. Meget enkelt å montere.

Evy

Vi har blitt veldig fornøyd med skyvedørene men en bedre og detaljert bruksanvisning savnet vi den var mangelfull .rask levering ,bra kvalitet og pris

Alt unntatt handtakene var bra, finn annen løsning en lim/silikon

Synnøve Særvoll

Svær fornøyd med produktet, og fint med sprossen på. Kunne gjerne vert låsesylinder med.

Børge Sveinsen

Veldig enkelt å montere. vedlikeholdsfritt. Gjør en kjempejobb! kan bruke veranda 365 dager i året!

Viggo Eriksen

God kvalitet på dørene og tilbehør, men monteringsanvisningen er for lite konkret mht nøyaktige innbyggingsmål mv. Låse-systemet burde vært klargjort mht hullboring i dørprofiler/karm, for 100 % god funksjon.

Geir Arne Bøe

Veldig fornøyd med produktet - optimalt hadde vært hvis dørene kunne blitt levert I flere høyder. Hadde kjøpt flere produkter dersom det var tilgjengelig med 220 cm høyde, men må nå gå til annen leverandør for dette.

Greie dører som var lette å montere.

Lene Moen

Jeg er veldig fornøyd, døren ser veldig bra ut. Det var noen utfordringer ift montering og da var det vanskelig å få veiledning hos dere.

"helt greitt" :)

Steve

Bra skyvedør. Fin å se på. Selve karmen rundt døren kunne ha vært bedre. For lang leveringstid.

Arne Revheim

Grei bruksanvisning, littproblematisk å overføre teori til praksis, litt for hårfine toleranser. Monteringsskruene er ubrukelige og av dårlig kvalitet.

Drivhuset ble veldig bra, men det var mye studering/feiling ang. montering, det tok lang tid.

Lars G

Dørene er ok i forhold til pris. Det som trekker ned er hvordan terskel er konstruert. Nesten 30mm. tynne aluminiumslameller som dørene skal rulle på er en dårlig løsning. Disse tror jeg vil bli tråkket ned/bøyd med det resultatet at dørene går dårlig.

Skaff dere en ny transportør! Som dere sikkert har registrert jar det vert mange skadet og forsinkelser. Til og med siste forsendelsen var skadet varen ble brukt som den var og jeg orket ikke og klage mer.

Bjørn-Sverre Evenmo

Har fungert helt greit, men er ikke av topp kvalitet kan man vel si.

Stian

Skulle ha enkel skyvedør. Skyvedøren var ikke 100% egnet for dette. Skulle vært gjort endringer på design på skyvedører som skal stå alene. Men funket helt greit. Derfor 3 stjerner

Dårlig løsning på Uprofilene mot dør og vinduskarmene, Sjukt tungvindt å montere! Må freses et spor for skinne i hver ende, slik at uprofilen lett kan monteres etter at skinnene er montert! Alle andre hagestuer har slik løsning! Måtte lage meg en patent med kordinatbord og overfres for å frese sporene selv. på fabrikken hvor dette utstyret finnes ferdig oppsatt, hadde dette tatt minimalt med tid! Låseanordning for dører bør være en selvfølge! Bortsett fra dette er jeg meget godt fornøyd! God bedring. Vennlig hilsen! Ragnar Stensli Ragnar Stensli

Rune Dragerengen

for dårlig måte å feste håndtak

Kjetel Berentsen

Produkter er bra. God kvalitet. Hadde problemer med å finne riktig høyde mellom skinnene. Synes bunnskinnen kunne være lavere. Litt og snuble i dem. Leveringen var dårlig. Etterlyste dem etter 2 uker. Da har dem stått på lager i Bergen i 9 dager. Måtte ringe selv til lager for å finne dem. Og i tillegg måtte betale 68 kr for å hente dem ut.

Terje Svendheim

Håndtakene på dørerene er for dårlig. Det går ikke an og justere dørene opp og ned.

Burde vært lås og håndtak både ute og inne på begge sider

Terje D. Hasle, Sandefjord

Jeg har ved to anledninger kjøpt produkter til hagestue fra grønt Fokus. Var meget fornøyd med det første kjøpet, men ikke fullt så bra ved det siste. Begrunnelse: Ved første kjøp valgte vi Optimal S30 skyvevinduer, og har vært meget fornøyd med disse. Montering gikk smertefritt. Ved siste kjøp, som var for en nabo, valgte vi Classic skyvevinduer. Vinduene er sikkert OK, men: I motsetning til på Optimal, er det ikke laget spor i de vertikale skinnene slik at disse plasseres korrekt i forhold til glideskinnene oppe og nede. Resultatet ble at på det ene (av to) dobbeltvinduet kom den vertikale skinna etpar millimeter for langt ut, med det resultat at vinduet ikke glir lett inn i skinna. Vinduet må skyves hardt for at det skal komme helt på plass, og det er ikke bra. En annen negativ ting med Classic-vinduene er håndtaket. På Optimal festes det med skrue, og dekker begge sider av vinduet, mens det på Classic må limes på, på den ene siden. Dårlig patent som jeg tror løsner fort.

Dårlig monteringsbeskrivelse!!

Minus for at det ikke er mulig å justere hjulene på dørene

Dørene er litt "løse" i styringene. De står også å "rikler" i vinden. . Finnes det ett ferdigprodukt til å skru på i sporet til øvre styreskinne. ??.

Roger Isaksen.

-:- Skyvedørene med 3 felt har flere ting som burde vært rettet på. Det må produseres slik at en kan velge om ytterste dør skal være til H eller venstre. Utseende messing i feks ett hjørne vil intrykket da bli bedre med speilvendt oppsett. Ytterst til Høyre på H side og. Ytterst til V på V side feks. Det er også uheldig at det ikke er håndtak på utsiden og innsiden av samme felt. Brukermessig og sikkerhetsmessig. Profilene tetter godt men har en tendens til å henge sammen 2 stk når en skal åpne ene feltet. Husk at det ikke finnes lås. + Skyvefeltene er lette og flotte og se på. Vannrette midsprosseer gir ett fint inntrykk og sikrer at ingen går på dørene. Enkel montering og flotte beslag. Tette i regnvær, og gir litt/nok isolering til at man kan varme opp feks hagestuen sen høst.

Alu styreskinner oppfattes å være av for dorlig kvalitet. Lett å bøye om man trør/ mister en gjenstand på aktuelle skinne. Bruksanvisning oppfattes som noe mangelfull

Kjell

Simpel dør. Kjøp en bedre kvalitet.

Jan Sigbjørn Høgstad

Har ikke fått hele bestillingen. Mangler endeprofiler til skyvevinduet

Er veldig enkelt å montere lette dører å samtidig rimelige.

Tord F

Det er for dårligt att det inte er borrade hål, det kommer från en fabrik. Handtag bara på en side, hur ska du stænga dørren når du gått ut? Som lego, bara bitar, står partier i reklamen, partier i bitar. For stora mål på øppningarne vid montasje.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden