Viser kommentarer 1 - 41 av 41

   36,8 %
   51,3 %
   10,5 %
   1,3 %
   0,0 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Produktene virker solid og bra, men har bare hatt dem "oppe" i noen uker. Kan gi en ny vurdering når høst- og vinterværet har vist seg på ordentlig.

rlk

Ser veldig bra ut , fin kundebehandling.

BOB

Dette vil ikke bli montert før på våren

Hans Isaksen

Meget fornøyd med min vinterhage, har nå ikke fått prøvd hagen i ruskevær, men så langt alt vel, Når det er sagt så kunne tegningene vær mere forståelig, litt mas å finne ut av dem.

Else Rasmussen

Noe problem med å forstå monteringsanvisningen. Delene kunne godt vært merket med enten tall eller bokstaver. Tok en del tid før vi skjønte tegningene. Ellers ok

Cato Knutsen

Er meget godt fornøyd med produktet jeg har kjøpt, virker som jeg har fått mye for pengene her. Var greit å montere, samt at levering av varene kom når de var lovet. Anbefaler det gjerne til andre! :)

Er enkel montering og suverene vinduer. Fornøyd med vare og service.

Odd H Johansen

Enkelt å sette opp for en amatør, men innsetting av dørene ga oss et lite problem til vi fikk studert veiledningen noe nøyere.

Enkelt å sette opp. Noe dårlig bruksanvisning, men det sier seg litt selv hvordan det skal settes opp. God kvalitet. Fornøyd kunde

Super service og rask levering ! Anbefales !

Produktet er bra, men veldig vanskelig å forstå bruksanvisning. Lang til på å sette opp første vindu, mye prøving og feiling pga dårlig dårlige forklaringer og tegninger på bruksanvisningen. Når vi hadde fått til første gikk resten bra.

Kunne med fordel vert merket bedre og hatt en bedre monterings beskrivelse

Brita Arnevik

Nydelig utstilling og masse spennende å finne - spesielt på juletrærne!

Karl Simonsvik

fornøyd .Men fikk problemer med å sett inn firkantproppene i dørene. de som skulle inn der trinsene var . altså nede delen. det gjaldt på alle dører. det var en grå propp som holdt trinsen på plass, den var for høy. Måtte slipe vekk en del plastisk på proppene for å få de inn . I følge bruker veiledningen var det bare å trykke de inn. Men det gikk ikke prøvde å banke en inn da ble den grå pluggen som holdt trinsen delvis ødelagt. Trinsen var da løs- ordnet det med sette inn en skrue.

J. Wiik

Enkelt og montere og bra låsesystem, virket noe tregt og skyve på skinnene, men en omgang med silikonstift ordnet det

Bruksanvisningen var ikke helt lett å forstå.

flottt produkt, let å montere. Burde stått at det er litt farge I glassene

Robert Skjeroing

Produktet er ok, monteringsanvisning kunne vore bedre.

Frithjof Skomsøy

flotte og solide produkter til meget akseptable priser. Enkelt å montere.

Burde vært et håndtak på skyvedøren(e). Vanskelig å få opp

Even Skriudalen

Var litt dålig pakka

Jonn Gunnar

Det er ikke noe feil på, eller med produktet. Men monteringsanvisningene bør få en revidering. Vil også oppmuntre produsenten til å lage en video av monteringen.

Øyvind Boge

Jeg har fått brutne hjørner. Da burde dekkplate over "hullene" som oppstår i taket fulgt med. Beskrivelsen og tilpasningen av de skrå dekplatene på sidene passet ikke som forventet. Det var ingen overlapping og det oppstod et kvadratisk hull der den møter listen i framkant. vi har kanskje gjort en feil her. Jeg må nå dekke med kledningsbord i etterkant. Blikkenslagerarbeidet på taket må ikke undervurderes. Vi fikk det til takket være en dyktig arbeider. Ikke anbefal det til selvbyggere er mitt råd. Ellers er jeg totalt sett godt fornøyd tross dette.

Kjetil Persson

Meget bra produkt til en fin pris. Lett å montere og virker så langt som bra kvalitet. Anbefales!

bør være med bedere tegninger for montering

Rolf Bøgeberg

Produktet er helt topp. Bruksanvisningen er den som trekker ned. Her kunne det vært bedre forklaringer. Som for eksempel at panelet til bakveggen bør kappes etter mål. I tillegg kunne det vært noe bedre forklaringer på enkelte sammenføyninger. Man bør være litt mere enn middels håndverker for å få dette til innen rimelig tid

Johan Gran

Grei og montere!

Frank Andresen

For dyr frakt i Norge

Fredrik Notland

Generelt god kvalitet, men bruksanvisning kunne gjerne vært mer nøyaktig. Totalresultatet er veldig bra.

Volker Franzen

Produktet er ganske nytt, så dette er basert på et førsteinntrykk ifbm montering. Virker ganske solid og gjennomtenkt. En del forskjell i hvor lett dørene glir. Bruksanvisningen er ikke godt nok (kikk litt til IKEA). Dumt er også at det ligger en annen versjon (eldre) på nettsidene deres, så sant jeg ikke har klikket meg inn på feil link.

Tore Lileås

Syntes monteringsanvisningen var dårlig. Ellers var det ok.

Ha a Louise Engum

Kjempefornøyd, men låsen på ene enden når ikke innpå krampa. Den kan ikke låses. Sikkert vår feil ved montering.

Vegard

Kjapt og grei levering og gode priser

"Greitt nok" - men noe dårlig kvalitet på skruer, og ikke alle enheter hadde rette vinkler. Enkelte mangler ved monteringsanvisning(ene)

Lars Saxhaug

Transportskade. Sende email om det. Ellers ok.

Karl Johan Kleppe

Monteringsanvisning kunne vært bedre/ mer detaljert. Avstand stender skulle vært etter norsk standard c/c 600 mm. Dimmensjoner på stendere er heller ikke etter norsk standard mål.

Ang. dørene: de er veldig tunge og glir slett ikke lett i sporet. Må flyttes en og en. Snekkerne hadde kontakt med avd. i Kr.sand og remonterte etter anvisning. Blei ikke bedre. Burde vært advart mot at montere så tunge dører i så langt strekk. Ang. luftevinduene: utrulig tungvint luftemekanikk, ( rett og slett elendig) og tungvint å montere for snekkerne. Det burde holdt med ei slisse, og en skrue. Faktisk er vi ganske skuffa over produktene fra Grønt fokus, men stua blei fin, den.

Dårlig monteringsveiledning. Dårligare kvalitet enn forventa.

Øivind Tveter

Jeg kjøpte en materialpakke av dere som ikke var kappet etter mål, som også var avtalen. Etterat terrassestuer har blitt satt opp, er jeg veldig fornøyd med resultatet. Men sitter igjen med masse ubenyttet materialer som kunne vært spart.

Roar Furnes

Brukerveiledningen er ikke god. Den villeder mer enn den veileder på enkelte punkter. Bör gjöres noe med!

B . Reitan & Sønn AS

Jeg kjøpte fire skyv bare vindus felt de største var 2,4 x 1,2 m. Høst / vår Helt greit at de er levert flat pakket , vi fant ut av monterings veiledningen. Det manglet en kolli beslag som ble ettersendt som post pakke. Disse er montert på Nordvest landet. Veggene er mot sør og vest i ett tilbygg som fungerer som hagestue. svakheten ligger i tett løsning når været står rett på . Hjørner i karm og lås beslag lekker litt når det er som værst. Vi løste problemet med å velge hvite folie belagte beslag innvendig i stedet for en tradisjonell foring og listpakke i tre. Vi unngikk plass problem for nøkkel lås og beslagene danner også list omramming.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden