Viser kommentarer 1 - 51 av 51

   45,7 %
   41,0 %
   8,6 %
   3,8 %
   1,0 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Arne Mikalsen

Taket var meget bra

Fint tak. Greit å montere. Håper det varer lenge. God service.

Knallbra valg, taket isolerer og skjermer for den sterkeste sola, er eggehvit på innsiden og begrenser solen slik at en unngår bruk av solbriller. Har heller ikke opplevd kondens på innsiden selv om det har vært nattefrost ute. Har stor tro på denne løsningen fremfor glasstak.

Kurt

God passform og enkel montering.

Fantastisk produkt . Alle forventninger innfridd. Anbefales på det sterkeste.

tor magne

gikk greit å montere

Svein Knapstad

Veldig bra produkt

Asbjørn

Lett og tilpasse

A.N.

Lette å bearbeide med skil sirkelsag med fintannet bla,noe som ikke ble anbefalt i bruksanvisningen. Ellers var produktet helt topp og lett å montere

Gunnar Dreyer

Synes produktet er veldig solid og med gode tekniske løsninger.

Ingvard Johansen

Platene og festesystemet er genialt. Men jeg fant ingen tegning for møneløsning med skråtak før jeg pakket opp mønekammen av aluminium. Det ble for trangt på mønsåsen min som var en 2x8 toms plank. Denne burde vært pålasket et 1toms bord på hver side mellom takene.

Lettvekt, enkelt å bearbeide, enkelt å montere, må ikke være vind når man monterer.

Virker helt perfekt.

Jan Håkon

Hei er kjempe fornøyd med utestuen jeg kjøpte flotte limdragere og.greie dører. Eneste som kan forbedres er bruksanvisningen og en bedre patent på justering av dørene,kunne brukt samme patent som skyvedørsgarderobe.

Kjempefint sitter ute i hagestova kvar dag ????

Produktet er godt, det er transporten som skaper problem. Det er alt for lett å få skader under transport. Det må sikrest bedre.

Eilef Herikstad

Meget bra system med aluprofiler å det hele. Viss der skulle være noe, var det ønskelig at utsiden var noe bedre merket, Jeg la en plate feil vei, er nå rett vei.......??

ola aanestad

er godt fornøygd med taket.

God kvalitet, god monteringsveiledning

Pål Edvin Aanensen

Veldig fornøyd med resultatet og kvaliteten virker bra. Bruksanvisningen var også grei.

Lrb

Ingen problemer med monteringer, og fungerer perfekt.

Erik Nyhuus

Denne takløsningen gir rommet ekstra lys som skaper trivelig atmosfære.

Det kunne vært litt mindre støy fra taket når det regner.

Kan dette holde tett.? Får se.

Jon Mælandsmo

Bra hus og god forklaring, men frykteleg mange smådeler. Fekk ikkje brukt alt.

Jan-Erik Dahl

Kan ikke gi 5 fordi det gjenstår å se hvordan taket oppfører seg i vintersesongen med vekt av snø på, eller om snøen sklir lett av. Så langt er jeg veldig fornøyd, lett å tilpasse, lav egenvekt, bruksanvisning er lett å forstå.

Rune Jensen

Har nettopp satt det opp. Virker som et bra produkt.

Bjørn

Lett å tilpasse å montere

Helge

Enkelt å sette opp, god bruksanvisning , tilstrekkelig med skruer, tettebånd og listverk. Bråker litt mye når det regner, men det gjør vel alle slike tak. Har ikke erfaring i forbindelse med høst/vinter og mulig fukt, men taket har vært helt tett under alle de forhold vi har hatt til nå i Bergen.

Tom Inge Anda

Forborring og taping av kanalene hadde vært genialt, men skjønner det fordyrerer. Endelistene var veldig trange å få på. Generelt god kvalitet på settet.

Stort sett enkelt å montere for 1 person. Endelistene i metall vanskelig/umulig å få på etter å ha satt på alu-tape.

Øystein Fuglestad

Fantastisk produkt! Beskrivelse av teknikk for å dele plate på langs kunne vært bedre i dokumentasjonen. Jeg endte opp med å bruke håndholdt sirkelsag. Burde forseglet endene med tape mens jeg saget.

Terje Lundø

Noe vanskelig å installere. Men ellers veldig bra.

Einar Sundtjønn

Veldig vanskelig å få platene inn i aluminiumslist i forkant og akterkant.Måtte bruke glidemiddel,selv da ble det en kamp.Platene er av god kvalitet.Lette å kutte/tilpasse.

Kanalplasten er i utgangspunktet meget bra, men gjør jobben med å sette på endeprofilen noe vanskeligere hvis du må kutte den på lengden.

Karl R. Forwald

Det ser ut til å tale kraftig regn godt, men foreløpig har vi bare hatt 15 - 20 cm snø. Tettingen mot husveggen er stort sett god, men det kom inn noen vanndråper med kraftig vind og regn på skrå inn over taket.

Per Inge Iversen

Greie å montere og virker solide. Vil likevel anbefale å øke antall tverrgående støtter mellom bjelkene for å sikre taket bedre for snø.

Bjørn Kvam

Hagestua er av god kvalitet, leveransen stemte bra og jeg har fått god service. Monteringsanvisningen kunne vært mye bedre, noe som irriterer og gjør at monteringen tar unødig lang tid, derfor 4.

Guunnar Edvin Sylthe

Bor på en litt værhard plass så det var en del knittring når det blåste. Løste det ved å fuge på tversgående bjelker med Sikaflex 221 som ikke blir hard, da ble det helt stille.

Håkon Stokke Sæther

Litt tynt forklart fremgangsmåte for tilpassing av plater (kapping) og beregning av avstand mellom takbjelker. Når de skrus fast er det veldig lett for at metallplaten som holder de blir skjev og presser ned platen på en side

Tonny Henriksen

Mye lyd å knepping i f eks vind og sol,regnet høres godt. Er det tilstrekkelig med cc600 på skinner i full storm?hvordan er det med den store flaten det blir imellom festeskinner som hviler på kubbing,bør det legges pakning i mellom eller fugemasse for å unngå slamring?

Jerry Hurum

Fungerer bra men sikring mot skliing etter montering er begrenset. Det hadde vært en fordel i så måte om det hadde vært mulig å sikre disse ved gjennomgående skruer.

kjøpte enn vinterhage av dere. Er meget førnøyd med produkte og kjempe god servise av dere.det som kun er litt minus syntes jeg var noe uklare tegninger, men da var det bare og ringe servise avd deres og da fikk jeg svar :)jeg bor på kysten i trønderlag og under byggeperioden så kom det enn storm.vind over 25ms. jeg var kun ferdig med selve bygg verket uten dører og vindu,kun ferdig med taket.var storm i to dager og jeg var 100% sikker på at taket ble revet av. Men det holdt stormen .Derfor er jeg sikker på at dere har kvalitets produkt.:) mvh terje moe

Skuffende at de kritikk eksponerte delene er ikke levert i trykk impregnert.

veldig fornøyd med taket så langt. Eneste negative er at taket ble levert senere enn forespeilet.

Egil Fjellstad.

Hei var lite feste for så store plater, 1cm på hver side er i minste lag, så jeg blev ikke og mottere dem . Har platene til salgs vist noen er inntresert

Dårlig forklaring i bruksanvisning. Vanskelig å montere.

Liv Momrak

Dere Informerer om at dette absolutt er noe man kan klare å sette opp selv. Men der måtte vi melde pass og få snekker til å utføre det. Syntes dette var feil info fra dere. hadde jeg vist dette hadde jeg nok ikke valgt hagestue fra dere, heller fått snekker til å bygge en fra bunn. ville blitt rimligere for meg.

platene er altfor brede (122cm) hvis de skal både tåle snølast og vind som tar tak i platene og løfter dem opp hvis en av dørene står oppe!!! Jeg har satt inn ekstra tverrliggere for å redusere snøtyngde.

Produktet ser ut å være en kopi , med tynnere plast i vegger og en garanti på kun 2 år, der andre har 10 og 15 års garanti. Prisen er faktisk høyere enn tilsvarende produkter pr m2 da en må kjøpe mer enn ofte trenger pga platene selges 2 og 2

Rune Balland

Manglet varer ved levering elendig bruksanvisning Dårlig forklart når vi kjøpte varen Ikke nok tette stoff rundt dører og vinduer ( Silicon) Ikke nok pakninger HADDE IKKE KJØPT DETTE HADDE VI VIST HVA VI FEKK
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden