Viser kommentarer 1 - 15 av 15

   41,7 %
   41,7 %
   8,3 %
   0,0 %
   8,3 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Andreas Håland.

Fungerer 100 PROSENT.

Tom Cato Mydland

Gode og solide takplater som slippper gjennom mye lys og holder på varmen. Mye monteringsarbeid.

Hilsen K. Eiken

Jeg er veldig fornøyd med hagestua som jeg kjøpte hos Grønt Fokus .

Sveinung Gjerde Ramsvik

Virker veldig bra, er spent på hvordan isolasjonsevnen er når vinteren kommer

Tor Olav Vatn

Dette var et flott produkt, enkelt å lett å montere. Og det virker som det har god varme isolasjon.

Tore Teran

Usannsynlig god kvalitet og veldig enkel å montere! Hagestuen blir veldig varm på sommeren, bare med littegranne sol, så jeg er veldig glad for at jeg valgte isolertak i stedet for glass, som må være ulidelig varmt. Takk Grønt Fokus!

Tom Brodin

Kan hende jeg kunne gitt 5, men synes det er litt tidlig ennå

Helge

Verdigris fornøyd både med deler og den service som ble gitt fra avdelingen i Kr.sand. Leverings dato ble avtalt ved inngåelse av kontrakt, levert punktlig. Anbefales

Gisle

I butikken på Alnabru ble jeg fortalt at platen kunne deles på langs, for å utnytte eksisterende bjelker med 70 cm bjelkeavstand. Når det ble gjort viser det seg at styrken i platen blir for dårlig, så taket ikke blir tett. Styrken i platen er nemlig god i ytterkantene, men ikke tilstrekkelig når platen deles på langs (på tvers går det sikkert bedre). Dette medførte ekstra kostnader for meg til nye bjelker i taket med 60 cm bjelkeavstand. Resultatet har nå blitt bra, håper jeg er like fornøyd etter regn og vinter.

Frode

Taket ble levert før tiden, og var enkelt å montere. Endel forarbeid, men bra forklart i monteringsanvisningen. Beslag i overgang tak/vegg ble levert feil, og dere skulle sende nytt, men det er fortsatt ikke mottatt. Dette er nå 1mnd siden. Fikk mail i forrige uke om at dere skulle ta kontakt straks, men fortsatt ikke hørt noe, og dere svarer ikke på mail.

Nils Jenssen

god isolasjonsevne, lett å montere. Minus for skinner i enden av plate. når det sklir snø av skråtak tar denne lett løs skinnen.

Lett å montere, alt stemte etter byggeveiledning. Ingen lekkasjeproblemer.

Ivar Hamre

Ser for meg ut som et bra produkt, men fikk feil beslag med og platene var noe skjeve som gjorde monteringen litt utfordrene

Birger Kvalvær

Burde vært større ferdiggrad innvendig ift forventning om et isolert produkt.

Øystein Stokken

Lekkasje i flere skjøter etter ca 6 måneder. Det virker som det er dårlig ekspansjonsplass i deres patent på skjøting av platene.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden