Viser kommentarer 1 - 26 av 26

   34,3 %
   31,4 %
   25,7 %
   2,9 %
   5,7 %

Tilbake til produktet

Sorter etter anmeldelse

Henny Bakker

Fint lite drivhus som passer ypperlig i min kolonihage. Solid og sterk.

Stefan Preisig

Flott drivhus. Enkelt å montere, og det står stødig hvis fundamentet er bra. Vi valgte glass pga estetikken, glass gir drivhuset også mer stabilitet og tyngde.

Jon H. Sjødal.

Vi har kjøpt to drivhus hos dere.Solide og bra.

Sissel wilhelmsen

Fint drivhus. Lett å sette sammen bare en forsto tegningene. Midterste glasset i døra var knust ellers var alle glass intakt.

Enkelt å montere. Lett å bytte ut et glass om det skulle knuses. Pent.

Supert drivhus:)

per skotheim

du skal være ualminnelig god for å montere dette selv. vi brukte totalt 14 timer på montering, med god hjelp av en proff rørlegger,som var vant med innfløkte instruksjoner og deltegninger som var vanskelig å forstå.

Bjørn Dahl

Veldig fornøyd med drivhuset, men det viste seg at 2 glass var knust . Derfor mangler jeg de største glassene i døra. Huset ble montert i går og i dag.

Ulf Johanssen

Solid og godt drivhus, men en helt elendig bruksanvisning som gjorde monteringen mye vanskeligere og lengre enn nødvendig. Skapte også en god del frustrasjon. Dør fungerer ikke optimalt og måtte tilpasses. God nummerering av deler og ingenting manglet. Oppdaget en lekkasje i ene hjørnet, men dette kan komme av monteringen. Skal sjekkes.

Fikk grønt drivhus som bestilt, men undrer meg på hvorfor ikke klipsene som fester vinduene da også er grønne? Skjemmer ut at disse leveres i blank aluminium.

Inger Hansen

Alt for dårlig bruksanvisning!!!! Dårlige bilder også!!!!!

Norunn Reinertsen

Ble riktig fint. Men bekymret for at det renner inn vann (regn) i kantene. Hvordan vil dette bli med tøvær til våren når vannet vil tine i rennene og så fryse igjen og sprenge nede i hjørnene? Vanningssystemet bruker jeg lite da ikke all jord blir fuktet og men likevel renner vannet rett gjennom (og dermed vasker ut jorden).

Ann-ingvild Pedersen

Drivhuset e veldi bra, men mangel fortsatt eine takplata og lista som skal va til. Pluss noen skruer. Har ikke hørt noe siden eg ringte i månedsskiftet mai/juni.

Unni fra Alta.

Nå har jeg hatt drivhuset i ca 1.år og har fått prøvd det ut. Drivhuset var egentlig ganske lett å sette opp. Har brukt det i sommer og er veldig fornøyd ? det eneste som jeg kan" kikke "på er at klippsene ikke klarte å holde glassene(av plast) på når det var mye vind, har bestilt flere klips og er spent på om de holder denne vinteren??

Olaf Guttormsen

Hei flotte produkter, glassdørveggen med skyvefelt var helt topp. Drivhus bruksanvisningen var litt tung mangelfull detalj tegninger.

Aud Monika Tveter

Kunne vært noe bedre kvalitet på skruene som fulgte med. Eller er jeg superfornøyd. Kjøpte med opphengskroker/øyer. Disse er løstsittende I skinnene og fungerer tildelt. Ellers er jeg super fornøyd så langt

Hadde sett drivhuset i utstilling, så vi visste hva vi fikk. Grunnen til 4 i stedet for 5 stjerner er konstruksjonen ifm døra. Det er en skyvedør, og den var komplett umulig å få til å passe på skinnene. Fikk det omsider til ved å borre nye hull for innfestingen. Men uansett er dør-patentet en dårlig løsning. Døra går veldig tregt på skinnene. For øvrig et greit drivhus som var relativt enkelt å sette sammen, til tross for ufattelig mange skruer.

Gunn Helen Malmstrøm

Synd man ikke kunne bestille herdet glass. Glassene virker litt skjøre....

Fred Johansen .

Alle takplatene var 9 cm for lange. Klaget på Mail og telefon , fikk ingen tilbakemelding .

Med hilsen Kristin eltervaag

Jeg kjøpte et drivhus og storkoser meg med det ferdige produktet....men syntes det var en vanvittig dårlig bruksanvisning når vi skulle montere det....en dårlig uskarp kopi...det burde dere virkelig gjøre noe med...derfor får det bare 3 stjerner..

Jørgen Ouren

Mottatt produkt er som forventet. Men er ikke fornøyd med prisen jeg måtte betale. Jeg kjøpte tilbudsvare på nett, men det kom ett hentetillegg på kr. 1495,- + utkjøring kr. 681,-. Dette virker på meg som svindel. Hvorfor ble ikke varen sendes direkte fra terminal?

Bente

Litt for lav høyde. Litt vanskelig å montere pga dårlig bruksanvisning. Kunne vært mer detaljert..Ellers stort sett fornøyd. Proffpakken var ikke helt egnet. For bred og stor hylle.

Jan F. Andersen-Gott

For tidlig å gi en vurdering da drivhuset ikke vil bli montert før til våren.

Anne Hoel

Vanskelig bruksanvisning, ikke lett å sette opp. Men nå er det klart og vi venter på litt varmere dager.

Takprofilen var skjev. Det ble sendt ny 22. mai. Fikk sendingen 8.august. Det skyldes på Bring som roter bort pakken to ganger! En hel vekstsesong gikk tapt. Føler at det ikke ble gjort nok fra Grønt Fokus.

Elendig bruksanvisning for oppsetting av drivhuset.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden