HØSTENS STORE KAMPANJE ER I GANG! Med inntil 50% rabatt

Filter

Nye produkter

LAGERSTATUS

Type

Areal

Materiale

Vegg og tak

Farge

Serie

Drivhus


Drivhus og minidrivhus forlenger sesongen for alle dyrkningsinteresserte og beskytter plantene mot angrep fra store og små skadedyr. Uansett om drivhuset består av glass eller plast, så konsentreres solvarmen inne i huset. Også luftfuktigheten økes, noe de fleste planter trives med. De litt større drivhusene kan lett forvandles til små oaser med både utemøbler og arbeidsbenker. I dag finnes mange tekniske hjelpemidler forbeholdt drivhusinstallasjon som gjør din dyrkning enda mer effektiv.

Invester i et drivhus til både dyrkning og nytelse

Drivhus finnes i flere stiler og prisklasser. Før du bestemmer deg for å investere i et drivhus, bør du tenke over hvilke behov du har. Ønsker du et sted for avkobling midt mellom ute og inne? Eller ser du hovedsakelig etter et sted til dyrkning av urter og planter? Før i tiden kalte man drivhusene for orangerier ettersom det ofte ble dyrket appelsin og andre sitrustrær. I dag finnes  et utrolig stort utvalg av vekster som trives i hus av glass eller plast gjennom årets ulike årstider. Mange arter som liker den norske sommeren, men som har problemer med å klareseg gjennom vinteren, kan vernes mot frost i et drivhus med en varmekilde i. Vi har drivhus i alle prisklasser.

Sats på et personlig drivhus med dine favorittplanter

Et drivhus uttrykker ofte også din personlighet, slik som andre ting i hjemmet eller hagen. Rustikke innredningsdetaljer som for eksempel et gammelt badekar med løveføtter kan være både funksjonelt og stemningsfullt. Du kan komme langt med små ressurser. Sett inn en fin lysestake og la skyggene kaste dramatiske skygger i skinnet fra romantiske stearinlys. Med vårt drivhusutstyr kan du skape et godt miljø i drivhuset ditt. Vi har blant annet krukkeisolering som beskytter mot frost, automatiske vanningssystem og ulike hyller og bord som passer i ditt drivhus. Kanskje du også vil gi dine planter ekstra lys med en drivhuslampe. Se også på vår takpynt som kan endre det visuelle inntrykket på drivhuset.

Grønt Fokus har gode vilkår og et stort sortiment

Hvis du har tenkt å kjøpe drivhus finner du mange modeller i flere ulike serier hos oss. Vi har også alt tilbehør du kan tenke deg  hvis du ønsker å ta din hobby til neste nivå eller bare innrede en plass der du kan trives og koble av. Vi samarbeider med pålitelige produsenter av kvalitetsprodukter. Se våre salgsvilkår for mer informasjon. Les mindre

Inntil 30% rabatt på utvalgte drivhus

Få fart på hagedrømmene dine i høst! Bygg ferdig drivhuset i høst slik at du kan starte dyrkingen med en gang til våren. Gjelder t.o.m. 23. oktober
Sorter etter

16 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden